Zobacz Temat
rowerowanie.pl » Jazda dzienna » Maratony, zawody, rajdy rowerowe |
Jesienna ustawka 2013 Pychowice-12.10.13 | |
---|---|
Autor | Wiadomość |
Maciu ![]() ![]() ![]() Posty: 2010 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej zabawy z Zielonymi, najpierw ściganie (no bo co można innego robić w sobotnie przedpołudnie), a później ognisko z wieloma atrakcjami. Spotykamy się o godzinie 10.00 na polanie Pychowickiej 12 października. Zasady takie jak zawsze czyli będzie kilku pseudo sędziów, trasa oznaczona mącznymi strzałkami oraz wspaniała atmosfera - inaczej nie mogło by być. Opłatą startową jak zwykle są batony, czekolady i wszelkie rzeczy zwiazane z rowerowaniem które będą wykorzystane podczas dekoracji i tomboli. Po ściganiu odbędzie się ognisko nieopodal startu (na zakrzówku) niech każdy weźmie ze sobą osprzęt ogniskowy typu kiełbasa/chleb/napoje%) oraz jakieś ciuchy na przebranie bo może być chłodno z biegiem czasu ![]() Drewno jakieś wieksze czy mniejsze na ognicho będzie tak że jak tylko dopisze frekwencja to zabawimy dłużej. Miejmy nadzieje że pogoda dopisze bo to jest jedyny termin jaki wchodzi w gre z mojej strony, gdyby miało być deszczowo to będę się zastanawiał bezpośrednio 1-2 dni wcześniej więc prosze śledzić temat ![]() ZAPRASZAM! ...całe życie drugi! | |
Edytowane przez Maciu dnia 30-09-2013 08:47 | |
| |
buli ![]() ![]() Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Rzucam rękawicę! ![]() |
|
| |
mt_jr ![]() Posty: 478 Miejscowość: kraków Dołączył: 1 paź 06 |
|
Rzucam czapkę! ![]() http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga! |
|
| |
Hinol ![]() ![]() ![]() Posty: 605 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Teraz czekamy tylko na tego(tą), co majtkami rzuci ![]() |
|
| |
qnick ![]() Posty: 252 Dołączył: 21 kwi 11 |
|
Ale to dopiero na ognisku ![]() |
|
| |
MiśQ ![]() ![]() ![]() Posty: 3400 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 13 sty 06 |
|
To ja rzucę FP3 ![]() ![]() Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
Maciu ![]() ![]() ![]() Posty: 2010 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Jesli wystartuje min. 5 juniorow czyli osoby do 18roku wlacznie bedzie osobna karegoria zapraszam !
...całe życie drugi! |
|
| |
PePe ![]() ![]() ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
A ja przypominam o numerach (nie mylić z numerkami) startowymi. Jakoś informacja wypadła z biuletynu startowego, ale prosimy każdego startującego o udekorowanie roweru jakimś charakterystycznym emblematem - przykładowo numerem. Zawodnicy bez takiego oznaczenia mogą nie być sklasyfikowani ![]() PePe |
|
| |
ebola ![]() ![]() Posty: 152 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 sie 08 |
|
Ja rzucam majtki ! Niestety ten kto podejmie moje wyzwanie będzie musiał zaczekać do wiosny bo w sobotę mnie nie będzie ![]() ebola dodał/a następującą grafikę: ![]() |
|
| |
pe_pawel ![]() ![]() ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
To do wiosny już będą nieźle znoszone![]() Dwa Pi Er |
|
| |
Michu ![]() ![]() Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
A ja rzucam kalumnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |
ebola ![]() ![]() Posty: 152 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 sie 08 |
|
To do wiosny już będą nieźle znoszone Obiecuje, że jeśli tylko będę na wiosnę to tak wypiorę, że będą jak funkiel nówki nie śmigane ![]() |
|
| |
Andy ![]() ![]() ![]() Posty: 1297 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
Szkoda ze Cie nie bedzie, mialbys szanse mnie w koncu objechac![]() |
|
| |
Axi ![]() ![]() ![]() Posty: 3242 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Rzucam czapkę! Gruszek? ![]() Pozdrawiam |
|
| |
Versus ![]() Posty: 3087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Lokalizacja zawodów: https://maps.google.com/maps/ms?msid=20235434… nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
| |
mandraghora ![]() ![]() ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
pierwsze fotki oraz track GPS pętli adrenalina? pół kilo poproszę :) |
|
| |
UMaciek ![]() ![]() ![]() Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
Mocne ściganie, solidne afterparty - podziękowania dla wszystkich, którzy brali udział w tej imprezie ![]() |
|
| |
Versus ![]() Posty: 3087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
pierwsze fotki To nie "fotki"- to już pełną gębą "OBRAZY"! Doskonale użyte narzędzie! ![]() ![]() nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
| |
Marcin ![]() ![]() Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
filmik w wersji beta | |
| |
MiśQ ![]() ![]() ![]() Posty: 3400 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 13 sty 06 |
|
W imieniu całej załogi Rowerowanie.pl bardzo dziękuję przybyłym na Ustawkę XC, startującym oraz tym którzy przybyli spożyć kiełbaski z ogniska ![]() ![]() ![]() Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
Skocz do Forum: |