Humor
Autor | Wiadomość |
---|---|
Maly ![]() ![]() Posty: 95 Dołączył: 8 paź 07 |
|
Ustawione ![]() Rower lekarstwem na wszystko |
|
| |
Kubak ![]() ![]() ![]() Posty: 2451 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=UfSbn79xCGs&feature=related STARE!! Podobnie jak i footsie (czytelnicy pl.rec.rowery - zapraszam, ZTCW nigdy jeszcze nie widzieliście tego) Куба |
|
| |
PePe ![]() ![]() ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
http://www.youtube.com/watch?v…player_embedded
PePe |
|
| |
Miki ![]() ![]() ![]() Posty: 847 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
Jakiej marki jest ta dętka? ![]() ![]() |
|
| |
Maciu ![]() ![]() ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Miki zboczeńcu! od razu widać ze jakaś chu...wa ![]() ...całe życie drugi! |
|
| |
Michu ![]() ![]() Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
Nie widzę tu nic zdrożnego...a zboczeńskiego tym bardziej. Dętka jak dętka...czarna z napisami i wentylem. ![]() |
|
| |
Versus ![]() Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
http://picasaweb.google.pl/mar…289531358940194 Osobiście też upadłbym na kolana przed takim udem! ![]() L'ola-szacun! ![]() nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
Edytowane przez Versus dnia 24-10-2010 13:48 | |
| |
Kocur ![]() ![]() ![]() Posty: 1595 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Zapięcie do roweru na miarę XXI wieku http://www.joemonster.org/film…miare_XXI_wieku ![]() MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
szbiker ![]() ![]() ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Genialne ![]() ![]() |
|
| |
pocio ![]() ![]() ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
obawiam się, że kradzież takiego roweru jest prostsza niż się nam wydaje ![]() połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
|
No tak - można słup upiłować ![]() MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
MiśQ ![]() ![]() ![]() Posty: 3413 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Wiedząc, że już jest wszystko w miarę w porządku, pozwolę sobie... Pozdrowienia dla Leszka i Pocia. ![]() Nie byłbym sobą, gdybym tego posta nie napisał ![]() Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
Kubak ![]() ![]() ![]() Posty: 2451 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Swoją drogą to trzeba być niezłym bydlakiem żeby nagrywać te upadki, zamiast posypać piaskiem czy solą ten kawałek.
Куба |
|
| |
PePe ![]() ![]() ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
Trzeba jeszcze mieć piasek lub sól, nie być chorym, móc wyjść z domu, ... Nie żebym usprawiedliwiał gościa, ale dlaczego od razu takie oskarżenia? PePe |
|
| |
|
Fakt. Zapewne był chory lub sparaliżowany i nie miał komunikacji ze światem zewnętrznym, filmowanie tego fragmentu świata było jego jedyną rozrywką, oknem na świat, a ja go oskarżam pochopnie. Normalnie jest pełnym sympatii do drugiego człowieka. Na szczęście odzyskał trochę władzy nad własnym ciałem żeby zmontować filmik i wrzucić do sieci. Inna sprawa, że to może być nagranie z monitoringu i niepotrzebnie się tu moralnie pastwię. Куба |
|
| |
Michnik ![]() ![]() Posty: 1085 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
Moja dedukcja: Ścieżka rowerowa położona pod domem gościa co go drażni więc jest złośliwy i polewa wodą zakręt. Niech cholerne rowerzysty mają za swoje. Jeszcze ich nagrywa i wrzuca na jutuba. Zaznaczam iż piszę to pod wpływem nerwów na sąsiada co mi pali pety na klatce. Jestem w trakcie wymyślania jakiegoś złośliwego psikusa. Może wrzucę na jutuba też... Swoją drogą niektórym z tych rowerzystów należą się brawa za technikę driftu ![]() | |
Edytowane przez Michnik dnia 15-12-2010 11:39 | |
| |
|
To jeszcze ja! Moja wersja zakłada domniemanie niewinności i dobrą wolę pacjenta. Norweg wrócił z dwutygodniowego pobytu na Bora Bora(na tyle przewidywano nielubiane przez niego wiosenne ochłodzenie) i "luknął", co mu się w systemie alarmowym nagrało. ![]() (...) nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
Edytowane przez Versus dnia 15-12-2010 19:07 | |
| |
|
http://www.joemonster.org/film…/Popis_rowerowy Kolejny filmik pokazujący co potrafi głupota plus rower ... boli jak się patrzy ![]() MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
|
Nowy SID za 6 groszy!![]() "Po przeczytaniu książki, której bohaterem był bardzo majętny człowiek, zacząłem zastanawiać się jak wyglądają zakupy gdy rocznie przybywa 300 mln dolarów. Dlaczego taka kwota? Wydaje mi się, że nie jest ani zaniżona, ani wygórowana. Zarobki tego rzędu nie są rzadkością na świecie a przecież mamy przez chwilę poczuć jak "żyją" najbogatsi. Żeby zrozumieć siłę tych pieniędzy najlepiej będzie jeżeli odniesiemy się do dobrze nam znanych wielkości, sum z jakimi spotykamy się na co dzień. 300 mln $ przy dzisiejszym kursie daje nam 865 mln PLN, średnia krajowa w przybliżeniu wynosi 26400 netto. Jeżeli podzielimy 865 mln przez naszą średnia, otrzymamy liczbę potrzebną do wyliczenia siły nabywczej zarobków najbogatszych. Uzbroiwszy się w tę liczbę, okazuje się, że kupno nw. przedmiotów jest dla nich takim obciążeniem jakim byłoby dla przeciętnego Kowalskiego gdyby: - kupno najwyższego modelu imprezy WRX STI kosztowało - 7,32 zł - postawienie dużego domu - 30,48 zł - cyfrowa lustrzanka wraz z obiektywem, jedno i drugie z najwyższej półki - 2,40 zł - myśliwiec F-16 - 3516 zł - wycieczka dookoła świata - 1,20 zł - adidasy - 1 gr - a zabierając grosza na zakupy kupilibyśmy 175 bochenków chleba, lub 8,5 kg wędliny... Jeżeli macie ochotę przeliczyć inne artykuły wystarczy podzielić ich wartość przez 32765. Ja chyba nie chcę więcej liczyć." ![]() ![]() ![]() nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
| |
Michnik ![]() ![]() Posty: 1085 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
http://allegro.pl/paski-z-opon…1372408938.html![]() Chyba powinno być w ciekawostakach... | |
Edytowane przez Michnik dnia 27-12-2010 13:39 | |
| |
Skocz do Forum: |