Humor
Autor | Wiadomość |
---|---|
Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Z "lustrem" byłbym bardziej powściągliwy! A niczym nieograniczoną ekspresję wyrażania poglądów cenię sobie najbardziej. Tu okazja była wyborna, bo dodatkowo, było nie było- byliśmy w lesie! I może masz rację. Taka "reporterka" mogłaby być bardzo dochodowa. Na oddziale smętnych, zbrojnych w klamoty od stóp do głów typów, w sercu śródmiejskiego rezerwatu/parku można nieźle zarobić. Będę miał (szklane) oko na tamtą okolicę. nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
| |
lukcio Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
Kiedyś podobną ekipę widzieliśmy w Bodzowie. Wyskoczyli jak Wietnamskiej dżungli. Z bliska okazało się, że to nie paintball tylko ASG. Ich sprzęty to ponoć wierne repliki prawdziwych giwer.
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
| |
|
W tym wypadku o przebierańcach nie mogło być mowy. Ci z pewnością by mi wp..... i odeszli. A tych wyraźnie krepowało coś więcej niż cywilny KK. Dwa, szli ku i byli już bardzo blisko pychowickiej jednostki wojskowej.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
| |
Kocur Posty: 1595 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Rysiek z Klanu wraca do gry MAFIA DLA PSA http://www.youtube.com/watch?v=1quiKLMy0ng MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
slawekg Posty: 144 Dołączył: 17 sie 12 |
|
uwaga na fotoradary | |
| |
mandraghora Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
ciekawe czy Jarosław też skończył z grzywną za niezastosowanie się do znaku B33
adrenalina? pół kilo poproszę :) |
|
| |
Axi Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Ciekawy pendrive .
Pozdrawiam |
|
| |
|
"Okazja, gotowy do jazdy!"
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych Versus dodał/a następującą grafikę: | |
Edytowane przez Versus dnia 31-12-2012 00:02 | |
| |
MiśQ Posty: 3413 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Mmmmm... jaka zajebiaszcza geometria!!
Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
|
Porcja noworoczna ----------------------------------------------- Po kilku latach psychiatrze udaje się przekonać pacjenta ze nie jest ziarnkiem pszenicy. Facet wychodzi ze szpitala a za rogiem dostrzega kurę. Czym prędzej biegnie do szpitala i krzyczy: - tam jest kura!!! ratunku na pomoc!!! - Przecież pan wie ze nie jest już ziarnkiem pszenicy - odpowiedział lekarz - No tak, ale kura nie wie .... ----------------------------------------------- Żona pyta męża: - Kochanie, jakie kobiety podobają Ci się najbardziej, piękne czy mądre? Mąż odpowiada: - Ani takie, ani takie, Ty mi się najbardziej podobasz. ----------------------------------------------- Powracającego późnym wieczorem do domu męża wita żona z wałkiem. - Ty łajdaku, masz na twarzy szminkę! - To nie szminka, to krew. Potrącił mnie samochód. - No! Masz szczęście. ----------------------------------------------- - Panie profesorze, czy to prawda, że bije pan swoją żonę? - Nie, nie prawda. Jeszcze nie jestem profesorem. ----------------------------------------------- Dwóch kumpli wspomina dawne czasy: - Najbardziej pamiętam jedną z wigilii, kiedy wyciąłem śliczne gwiazdki na choinkę ze skórzanej kurtki mojego taty. Pamiętam też, że mleczaki wypadły mi wcześniej niż rówieśnikom... ----------------------------------------------- - Dzień dobry, do czego służą okulary? - Do widzenia. ----------------------------------------------- Kobieta idzie do psychiatry - Panie doktorze, cały czas boję się, że moje dziecko wypadnie w nocy z łóżeczka a ja tego nie usłyszę. - Pani dywan zwinie... ----------------------------------------------- Karp do karpia. - Co robisz w sylwestra? - Pożyjemy zobaczymy. ----------------------------------------------- Żona w drzwiach: – Jadę do matki na kilka dni.Będziesz grzeczny,nie będziesz rozrabiał? – Spokojnie, już mam rozrobione... ----------------------------------------------- Do Krakowa przyjechał z małej wioski ojciec z synem, wynajęli pokój w hotelu, ojciec rozpakowywał walizkę a syn w tym czasie myszkował po pokoju. W pewnej chwili krzyczy z łazienki : - TATO!! zobacz - WANNA! a po chwili dodaje : - szkoda, że to nie sobota, bo byśmy się wykąpali.... MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
|
Rozwiązania najprostsze są najlepsze! W myśl tej zasady, nasz kolega Chuck, zamiast namnażać rozmaite inwektywy(typu "małe kichy"), tworzyć rozmaite filozofie- mógł opublikować to, lub temu podobne zdjęcie. nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych Versus dodał/a następującą grafikę: | |
Edytowane przez Versus dnia 08-01-2013 22:40 | |
| |
|
ech pokręciłoby się jeszcze na trenażerze... /motywator tylko dla pań/ https://www.facebook.com/photo…249171198464874 adrenalina? pół kilo poproszę :) | |
Edytowane przez mandraghora dnia 08-01-2013 18:11 | |
| |
|
Okazuję się, że to nie kierowcy autobusów są szczególnie złośliwi... a same autobusy! http://www.youtube.com/watch?v=Fh8VM-nfPo8 nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
| |
szbiker Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Jedno z ogłoszeń poszukującego pracy na gumtree : ZNAM SIE NA WSZYSTKIM I NICZYM. |
|
| |
pe_pawel Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
Na gumtree jest sporo niezłych ofert takich jak np ta (wyszukałem po słowie "rower"):ładną pannę z ładnym duzym biustem w okolicach 30stki ,naturalnie bezdzietną ,najchętniej blondynkę, elegancką ,zadbaną, ciepłą,wrazliwą, lubiacą obcasy ,spódnice,oczywiscie praktykująca katoliczkę, z pasjami ,lubiącą ,sport ,narty ,tenis ,rower, i oczywiście nie głosująca na pedalską -liberalną -troglodytową bandę PO rudego i bula... bo z taką nie nagadam się Ogłoszenie Dwa Pi Er |
|
| |
Michnik Posty: 1085 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
Pewnie Michu znowu kobiety szuka... | |
| |
przemo Posty: 557 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
Jest taka szansa, bo tytuł ogłoszenia to "poznam pannę w celu konwersacji w języku włoskim" | |
| |
|
najnowsza wersja rogów na przyszły sezon http://www.youtube.com/watch?v=QhxPBrxxaqc adrenalina? pół kilo poproszę :) |
|
| |
|
Można podpisać "niefart" ... MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
To już jest koniec? | |
| |
Skocz do Forum: |