Humor
Autor | Wiadomość |
---|---|
Kocur Posty: 1595 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
"Bo w peletonie jeździć trza umić" E: Przecież przeżył - bez dramatu MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE | |
Edytowane przez Kocur dnia 04-10-2013 17:34 | |
| |
szbiker Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Kocur czy ty zawsze musisz wynajdować takie makabryczne sceny ;-) | |
| |
mandraghora Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
Siła. Nie ma lipy! adrenalina? pół kilo poproszę :) | |
Edytowane przez mandraghora dnia 14-10-2013 14:00 | |
| |
JagodaMazur Posty: 20 Dołączyła: 27 lis 12 |
|
Małżeństwo kłóci się na ulicy. W pewnej chwili mąż krzyczy: - Cicho bądź! Ty się wcale nie liczysz! - Co?! Mąż zatrzymuje taksówkę i pyta kierowcę: - Ile zapłacę za kurs na dworzec? - 10 złotych. - A jeśli pojadę z żoną? - Tyle samo. Mąż odwraca się do żony i mówi: - Sama widzisz! |
|
| |
pe_pawel Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
Dawno nic nie było, ja się ubawilem: Film z lekką wtopą Dwa Pi Er |
|
| |
|
Mnie w tym filmiku rozwalił jeden komentarz, że kręcąc polską wieś sprzed 60 lat nie trzeba było żadnych dodatkowych dekoracji na planie
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Wreszcie powiedzenie "wszelkiemu złu winni są cykliści"- zostało udokumentowane! Człowieka nie zburzyło nawet tak przymusowe wysiedlanie- jak nieostrożny cyklista! nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
Edytowane przez Versus dnia 25-11-2013 15:16 | |
| |
Ucik Posty: 204 Dołączył: 27 lis 12 |
|
To Cię Kocurze trochę rozczaruję. Przed IIWŚ (przynajmniej w Małopolsce) na wsi murowane domy były rzadkością, większość była po prostu drewniana, kryta strzechą. Także takie elementy jak stalowa brama, betonowe słupki w płocie nie należały do najczęstszych widoków, o asfalcie i słupach trakcji elektrycznej już nie wspomnę. Jeżeli wierzyć dalej mojemu źródłu, to tak zwarta zabudowa wsi pojawiła się dopiero w okresie powojennym. Chociaż nie we wszystkim ufał bym mojemu źródłu, zwłaszcza jako osobie starszej i na własne oczy widzącej tylko niewielki wycinek Polski, to podejrzewam, że filmowcy olali temat poprawności historycznej i po prostu wybrali pierwszy lepszy kawałek wsi uważając, że odbiorcy się nie zorientują. |
|
| |
|
najlepsze choinki tylko na Bora Komorowskiego.... Jak widać żeby robić biznesy nie trzeba nawet znać alfabetu... adrenalina? pół kilo poproszę :) |
|
| |
furman Posty: 3218 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Ja myślę, że to celowo. | |
| |
|
jak tam myślę, że coś się komuś źle wkleiło
adrenalina? pół kilo poproszę :) |
|
| |
|
Też myślę że to niezamierzone, podobnie jak to poniżej MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
furman Posty: 3218 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
No tutaj sprawa nie jest taka oczywista | |
| |
|
Wyjaśniło się dlaczego Japończycy mają rekordową średnią długość życia. Po prostu osobniki słabsze schodzą na zawał dużo wcześniej podczas "niewinnych" dowcipów https://www.youtube.com/watch?v=qItOblzZu2Q MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE | |
Edytowane przez Kocur dnia 06-01-2014 21:05 | |
| |
|
Może nie do końca dowcip ale poślizg kontrolowany https://www.youtube.com/watch?v=15z-kNnsxn4 MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
|
Dla tych co oglądali na żywo ale ominęła ich transmisja radiowa: https://www.youtube.com/watch?v=5rF1viN3M0I Tomasz Zimoch komentuje finał biegu Justyny Gość ma u mnie złoty medal wśród komentatorów MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE | |
Edytowane przez Kocur dnia 15-02-2014 12:14 | |
| |
bartekkowal Posty: 3 Dołączył: 26 lut 14 |
|
A słyszeliście to? Mecz finałowy mistrzostw świata w piłce nożnej. Siedzi facet. Obok niego puste miejsce. Podchodzi do niego inny facet i pyta, czy ktokolwiek siedzi obok niego: - To miejsce jest wolne. - Niesamowite, kto mógłby mieć tak wspaniałe miejsce na finałach nie przyjść na mecz?! - Cóż, to miejsce należy do mnie. Miała przyjść moja żona, ale zmarła. To pierwszy finał, na którym nie jesteśmy razem. - Bardzo mi przykro, ale przecież mógł pan znaleźć kogoś na jej miejsce, krewnego, znajomego czy nawet sąsiada. - Niestety nie dało rady, wszyscy są na pogrzebie. hahaha! |
|
| |
tolanowak Posty: 13 Dołączył: 28 lut 14 |
|
To i ja coś dorzucę: Mecz Polska - Brazylia. Piłkarze Brazylii wchodzą do szatni. Patrzą, a tam jest tylko jedna koszulka przeznaczona dla Ronaldo. Decydują więc: - Ronaldo, będziesz grał sam. Reszta drużyny poszła do pubu na piwo. Ronaldo sam bez bramkarza nieźle się spisywał. Koledzy w pubie włączyli telegazetę, by zobaczyć wynik. Było 1:0 dla Brazylii (34' Ronaldo). Zapanowała radość. Jakiś czas później patrzą, a tam koniec meczu i wynik 1:1 (83' Rasiak). Następnego dnia pytają Ronaldo: - Ej, stary, czemu strzelili ci bramkę? Przecież tak dobrze ci szło! - No, wiecie - odpowiada Ronaldo - wygrałbym, ale w 46. minucie dostałem czerwoną kartkę... |
|
| |
Donau Posty: 27 Dołączył: 20 sie 12 |
|
Co do najlepszych błędów orto - widziałem ogłoszenia o sprzedaży ałta. Jasio mówi do mamy: - Mamo, dzisiaj rano, kiedy jechałem autobusem, tato kazał mi wstać i ustąpić miejsca jednej pani. - To bardzo ładnie. - Ale mamo, ja siedziałem u taty na kolanach! |
|
| |
pe_pawel Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
Teraz rozumiem dlaczego niektórzy z forum nie lubią rogów na kierownicy: Dwa Pi Er |
|
| |
Skocz do Forum: |