Humor
- « początek
- ‹ poprz
- 22
- 23
- 24
- 25
- nast ›
- koniec »
Autor | Wiadomość |
---|---|
babette89 Posty: 1 Dołączył: 7 lis 16 |
|
W czasie mszy, facet szeptem pyta osoby obok: - Jakie jest tu hasło do wi-fi? - Jezu Chryste, człowieku! - Ze spacjami, czy podkreślnikiem? | |
Edytowane przez Axi dnia 07-11-2016 16:40 | |
| |
BartekAugustyn Posty: 20 Dołączył: 26 lis 12 |
|
Żona do męża: - Powiedz mi ile miałeś w życiu partnerek? - Nie, nie powiem ci bo się zdenerwujesz. - Nie, nie zdenerwuję się. - No dobra. Facet namyślił się i wylicza: - Jeden, dwa, trzy, cztery, ty, sześć, siedem... |
|
| |
barbarahol Posty: 1 Dołączył: 15 lis 16 |
|
FBI zrobiło casting na nowego super agenta. Do finałowego konkursu dostało się trzech mężczyzn: polak, rusek i niemiec. Ich ostatnim zadaniem było wejście do pokoju i bez zawahania zastrzelenie osoby która siedzi na krześle. Pierwszy wchodzi niemiec, patrzy a tam siedzi jego teściowa, myśli sobie: - "nie no nie zabije teściowej, to matka mojej żony". Odpadł z konkursu. Drugi wchodzi rusek, patrz a tam jego teściowa, myśli: -"nie no to babcia moich dzieci, nie wypada jej zabić", przegrał. Na końcu wchodzi polak, słychać tylko krzyki, trzask i bicie. Wybiega zdyszany i mówi: -" kurwa, jakiś debil nabił broń ślepakami, musiałem ją krzesłem zajebać" | |
Edytowane przez Axi dnia 15-11-2016 17:37 | |
| |
Kocur Posty: 1595 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Nie wiem czy to humor czy już ludzi kompletnie na tym świecie posrało przez poprawność polityczną:Organizatorzy kolarskich MŚ rezygnują z udziału hostess. "Nieprzystające do naszej kultury" MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Kocurze, masz córkę, młodszą siostrę? Nie? To nie zrozumiesz! Kobieta, to nie towar, który można dowolnie używać! Nie, to nie poprawność polityczna, to Cywilizacja Łacińska, Europejska! W Polsce od 1945 sukcesywnie niszczona. Widać bardzo skutecznie! Oczywiście, na w/w imprezie to rykoszet, "ślepa kura i ziarno", ale Twoja opinia nim nie jest, to efekt. Co, zachowałem się niepoprawnie politycznie? Komentarz zostanie usunięty? Bo, bo nie frywolny, nie pasuje do tematu, jest bez humoru? Miałem okazać oburzenie? Wpisać krótkie "ha, ha, ha"? Kiedyś łudziłem się, że kolarstwem zajmują się ludzie "na pewnym poziomie"! Widać nie, jeżeli nawet ktoś tak prosty i nieskomplikowany, jak ja, może umrzeć tu z pychy! nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
| |
telerad Posty: 20 Miejscowość: Poznań Dołączył: 10 lip 17 |
|
Kumpel do kumpla: - Moja żona właśnie oświadczyła że ma romans z mleczarzem - Chodzi o tę grubą świnię którą widzę codziennie przed swoim domem? - Dokładnie! - Dlaczego mleczarz miałby spać z kimś takim ..... ?? Zdrowie to podstawa! |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 22
- 23
- 24
- 25
- nast ›
- koniec »
Skocz do Forum: |