Humor

Autor Wiadomość
babette89 mężczyzna

Dodane 07-11-2016 13:43 RE: Humor
W czasie mszy, facet szeptem pyta osoby obok:
- Jakie jest tu hasło do wi-fi?
- Jezu Chryste, człowieku!
- Ze spacjami, czy podkreślnikiem?
Edytowane przez Axi dnia 07-11-2016 16:40
BartekAugustyn mężczyzna

Dodane 12-11-2016 11:32 RE: Humor
Żona do męża:
- Powiedz mi ile miałeś w życiu partnerek?
- Nie, nie powiem ci bo się zdenerwujesz.
- Nie, nie zdenerwuję się.
- No dobra.
Facet namyślił się i wylicza:
- Jeden, dwa, trzy, cztery, ty, sześć, siedem...
barbarahol mężczyzna

Dodane 15-11-2016 15:52 RE: Humor
FBI zrobiło casting na nowego super agenta. Do finałowego konkursu dostało się trzech mężczyzn: polak, rusek i niemiec. Ich ostatnim zadaniem było wejście do pokoju i bez zawahania zastrzelenie osoby która siedzi na krześle. Pierwszy wchodzi niemiec, patrzy a tam siedzi jego teściowa, myśli sobie:
- "nie no nie zabije teściowej, to matka mojej żony". Odpadł z konkursu.
Drugi wchodzi rusek, patrz a tam jego teściowa, myśli:
-"nie no to babcia moich dzieci, nie wypada jej zabić", przegrał.
Na końcu wchodzi polak, słychać tylko krzyki, trzask i bicie. Wybiega zdyszany i mówi:
-" kurwa, jakiś debil nabił broń ślepakami, musiałem ją krzesłem zajebać"
Edytowane przez Axi dnia 15-11-2016 17:37
Kocur mężczyzna

Kocur
Miejscowość: Kraków
Dodane 28-04-2017 12:46 RE: Humor
Nie wiem czy to humor czy już ludzi kompletnie na tym świecie posrało przez poprawność polityczną:

Organizatorzy kolarskich MŚ rezygnują z udziału hostess. "Nieprzystające do naszej kultury"

Organizatorzy mistrzostw świata w kolarstwie szosowym, które odbędą się w norweskim Bergen od 16 do 24 września podjęli decyzję o zrezygnowaniu z udziału hostess, urodziwych młodych kobiet, które tradycyjnie gratulują na podium triumfatorom.

Widok tych młodych kobiet, zwykle skąpo i frywolnie ubranych, co tworzy niedwuznaczny podtekst seksualny, jest żenujący i nieprzystający do naszej kultury. Dlatego zdecydowaliśmy, że w Bergen ich nie będzie" - powiedział dyrektor MŚ Harald Tiedemann Hansen.

Wyjaśnił, że decyzja została już podjęta i jest nieodwołalna. "Zdobywcom medali będą gratulować młodzi norwescy kolarze i kolarki ubrani w nasze piękne stroje ludowe" - wyjaśnił na łamach dziennika "Adresseavisen".

Były norweski kolarz zawodowy, zawodnik takich zespołów jak Saxo Bank czy Sky, Kurt Asle Arvesen nie ukrywa, że to nie kobiety są żenujące, lecz organizatorzy.

"Szokująca decyzja, będąca wyrazem poprawności politycznej"

"To jest szokująca decyzja, będąca wyrazem norweskiej poprawności politycznej i podwójnej moralności, które to cechy właśnie wyszły na jaw i ośmieszają Norwegię" - skomentował decyzję organizatorów.

"Ja i moi koledzy, startujący przez lata w wielkich europejskich wyścigach, uważamy, że te dziewczęta, zwykle piękne i atrakcyjne, są częścią tradycji kolarskiej i show towarzyszącego ceremonii dekoracji. Wiele z nich, mając okazję zaprezentowania się na zdjęciach czy przed kamerami, robi później kariery w kanałach telewizyjnych. Na młodych kolarzy całujących starszych kolegów lub kolarki gratulujące zwyciężczyniom można też spojrzeć innym okiem i opinia światowa z pewnością to uczyni" - dodał.

Hansen wyjaśnił, że organizatorzy zdecydowali, że gratulacje będą składać najzdolniejsi juniorzy z norweskich klubów kolarskich i to nie wygląd będzie decydował, lecz talent. "Nie wiemy jeszcze jednak, jak podzielić płci i kto będzie gratulować kolarzom, a kto kolarkom. To trudna kwestia" - przyznał.

MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE

Versus mężczyzna

Miejscowość: Kraków
Dodane 09-05-2017 08:45 RE: Humor
Kocurze, masz córkę, młodszą siostrę? Nie? To nie zrozumiesz! Kobieta, to nie towar, który można dowolnie używać! Nie, to nie poprawność polityczna, to Cywilizacja Łacińska, Europejska! W Polsce od 1945 sukcesywnie niszczona. Widać bardzo skutecznie! Oczywiście, na w/w imprezie to rykoszet, "ślepa kura i ziarno", ale Twoja opinia nim nie jest, to efekt.

Co, zachowałem się niepoprawnie politycznie? Komentarz zostanie usunięty? Bo, bo nie frywolny, nie pasuje do tematu, jest bez humoru?
Miałem okazać oburzenie? Wpisać krótkie "ha, ha, ha"?
Kiedyś łudziłem się, że kolarstwem zajmują się ludzie "na pewnym poziomie"! Widać nie, jeżeli nawet ktoś tak prosty i nieskomplikowany, jak ja, może umrzeć tu z pychy! ;)

nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych

telerad mężczyzna

Miejscowość: Poznań
Dodane 10-07-2017 17:11 RE: Humor
Kumpel do kumpla:
- Moja żona właśnie oświadczyła że ma romans z mleczarzem
- Chodzi o tę grubą świnię którą widzę codziennie przed swoim domem?
- Dokładnie!
- Dlaczego mleczarz miałby spać z kimś takim ..... ??

Zdrowie to podstawa!

Skocz do Forum: