Humor
Autor | Wiadomość |
---|---|
Luki Posty: 2489 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
W centrum Krakowa jest takich widoków więcej... | |
| |
mt_jr Posty: 478 Miejscowość: kraków Dołączył: 1 paź 06 |
|
Takie tam http://www.telegraph.co.uk/new…C-mostviewedbox |
|
| |
elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
mt_jr napisał/a: no nieeee, tego jeszcze nie było Jak to by nazwać....cyklofilia ? | |
Edytowane przez elawinia dnia 29-10-2007 20:11 | |
| |
|
http://deser.gazeta.pl/deser/1…53,4664089.html - w ramach zasady, że liczy się każdy gram
http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga! |
|
| |
Axi Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
I ile głosów za...
Pozdrawiam |
|
| |
Leslaw Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Jestem przeciw, gdyż jest to dyskryminacja człowieka.:n A do tematu mozna podejść z innej strony. Gdyby pomyslały linie lotnicze , to wprowadziłyby miejsca dla puszystych , którzy wymagają więcej miejsca.Zamiast np. ośmiu miejsc w rzędzie byłoby sześć. Koszt mógłby być większy od "turystycznej" a mniejszy od klasy "biznes". Z drugiej strony gdyby naprawdę puszysty siadł koło mnie w klasie turystycznej, zażądałbym innego miejsca lub zwrotu kosztów podróży. |
|
| |
elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
W liniach EasyJet na trasie Kraków Dortmund zdarzyło mi się widzieć mocno otyłą stewardessę. Ledwo się mieściła w przejściu między siedzeniami. Przyznam, że zaciekawiło mnie to - nie chodzi o to, że stewardessa powinna być jakąś miss, po prostu z moich obserwacji wynikało, że z trudem wykonywała swoje obowiązki na pokładzie samolotu ze względu na swe duże gabaryty. Miała tez problemy z wciśnięciem się do fotelu w trakcie startu /lądowania. Ot, ciekawostka. | |
| |
dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
mt_jr napisał/a: Marku, zrobimy Ci szkolenie z wstawiania linków do postów: Ma dole masz coś takiego jak "url". Klikasz, wpisujesz jakąś zajefajną nazwę, później dajesz "OK", wstawiasz zajefajnego linka to tej super nazwy, dusisz "OK" i masz linka jak złoto. Nie trzeba będzie przeklejać, albo kombinować, będzie ładnie opisane i ktoś, kto czyta jednym kliknięciem dostanie się do stronki. Wierzę, że sie uda następnym razem Team Jubilat Polska |
|
| |
pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Myślę, że się jednak nie uda bo przyzwyczjenie drugą naturą człowieka, ale zobaczymy!! | |
| |
dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Ja jednak wierzę w Marka, w końcu z komputerami na bakier nie jest. Ma ładną stronkę domową i pisze dużo artykułów na BW, które na pewno sam wstawia. Marku, trzymam kciuki, dasz radę
Team Jubilat Polska |
|
| |
|
dziczek napisał/a: Przychylę się jednak do Pita . Jakieś lewe jest to wstawianie linków - powinny być aktywne z automatu http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga! |
|
| |
Leslaw Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Nie do końca rowerowy taniec z gwiazdami: gwiazdy tańczą |
|
| |
bikergonia Posty: 81 Miejscowość: Wawa Dołączyła: 3 lis 06 |
|
Nieźle chłopaki "tańczyli" | |
| |
superMario Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06 |
|
Za oknami snieg i pewnie nie ktorzy popadli w gleboka depresje -wiec pozwolilem sobie na odrobine humoru -jest to najlepszy brzuchomowca na swiecie, kto go jeszcze nie widzial koniecznie niech klika i poswieci mu 10 min -WARTO jego talent mowy jest niesamowity. Achmed terrorysta Walter Malwin |
|
| |
Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
Silence! I'll kill you! | |
| |
Kocur Posty: 1595 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
LinkSąd wyznaczył karę trzech lat policyjnego nadzoru mężczyźnie, którego przyłapano na próbie odbycia stosunku seksualnego z rowerem - donosi brytyjski tabloid "The Mirror". prawdziwa miłość MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE | |
Edytowane przez Kocur dnia 20-11-2007 10:52 | |
| |
|
Trochę muzyki. Bezpośrednie odtwarzanie nie działa w Foxie, może w IE będzie. Najlepiej ściągnąć plik. | |
Edytowane przez Pirx dnia 24-11-2007 21:36 | |
| |
Axi Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać. Dysk twardy z obudową "Design by Porsche", doprawdy niepowtarzalny kształt , wolę nie wiedzieć, ile trzeba za takowy zapłacić... Pozdrawiam |
|
| |
żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
W którą stronę sie kręci? | |
| |
|
W prawo. Zdecydowanie. Nic nie pomaga, patrzenie jednym okiem, zezowanie, patrzenie kątem oka. W prawo i już | |
| |
Skocz do Forum: |