Humor
Autor | Wiadomość |
---|---|
Axi Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
No, też tylko prawo widzę. Za cholerę nie jestem w stanie dopatrzyć się w lewo... a zawsze myślałem, że jestem logiczny...
Pozdrawiam |
|
| |
MiśQ Posty: 3413 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Szczerze pisząc widzę jak się kręci zarówno w prawo jak i w lewo.
Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
Luki Posty: 2489 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Mi w lewo... a jak sie napije to w prawo. | |
| |
pocio Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
przeprasza ale mam pytanie techniczne, ta tancerka się kręci? bo ja nie zauważyłem u niej żadnych obrotów.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
Zacznij myśleć Pocio, chociaż spróbuj, to nie jest trudne to się zacznie kręcić A co do zmiany kierunku, mnie się kręciła cały czas w prawo i zaczęłam w myślach przypominać sobie tabliczkę mnożenia powyżej 10x10 i ... w którymś momencie zmieniła kierunek B) |
|
| |
Lannutti Posty: 12 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 mar 07 |
|
A ja z innej beczki Czy dogonil ? | |
| |
|
a co się z rowerem stało bo na filmie nie widać?
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
|
Widać... sam sobie na hopkach skakał
Pozdrawiam |
|
| |
Lannutti Posty: 12 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 mar 07 |
|
Picio----> rower zajął 3 miejsce | |
| |
|
Lannutti napisał/a: a kto to jest picio? połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
przemo Posty: 557 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
To dopiero jest hardkor przemo dodał/a następujący plik: crosser7ip.jpg | |
Edytowane przez przemo dnia 10-12-2007 21:07 | |
| |
|
A to ja humor nierowerowy: Przed ślubem Ona: Ciao Janek On: No nareszcie, już tak długo czekam! Ona: Może chcesz, żebym poszła? On: NIE! Co ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona: Kochasz mnie? On: Oczywiście. O każdej porze dnia i nocy! Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On: NIE! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona: Chcesz mnie pocałować? On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji! Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On: Zwariowałaś? Przecież wiesz, jaki jestem! Ona: Czy mogę ci zaufać? On: Tak. Ona: Kochanie... Siedem lat po ślubie: czytajcie od dołu Pozdrawiam |
|
| |
skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
| |
lox Posty: 116 Miejscowość: Kraków Dołączył: 20 wrz 06 |
|
Kreatywno logiczny jestem Raz w prawo raz w lewo... ciekawe co to oznacza Może to ze jestem dzieckiem jeszcze
Grubasek ;) |
|
| |
Leslaw Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
lox napisał/a: Raz w prawo raz w lewo, to znaczy że lubisz się dobrze zabawić. |
|
| |
|
GW
Pozdrawiam |
|
| |
|
apropos Mikołaja prezentów itp bez treści rowerowych
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
| |
|
Może nie całkiem rowerowy, ale umieszczony w prasie branżowej... tak mi się przy okazji porządków na dysku odkopał:bikeBoard napisał: Dodane dnia 20 Styczeń 2008 18:34:27 Czy to będzie tym sezonie nasz oficjalny łańcuch? Pozdrawiam | |
Edytowane przez Axi dnia 20-01-2008 18:34 | |
| |
|
chyba tak. Trzeba tylko zakupić do niego odpowiednie spinki połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
|
Jeśli będzie to oficjalny łańcuch rowerowania to ja poproszę dodatkowe 8 ogniw na bransoletkę !
|
| |
Skocz do Forum: |