Rozłam w cyklokraku- Bikeholicy :D
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- 3
- nast ›
- koniec »
Autor | Wiadomość |
---|---|
dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Królik napisał: dziczek, to jest forum grupy Bikeholików i jak Ci sie nie podoba to tu nie pisz, masz forum swojej grupy. TO forum będzie administrowane przez osoby, które sami wybierzymy i nic Ci do tego. Ostatnio zmieniony przez Królik Dzisiaj 21:26, w całości zmieniany 2 razy Zalatuje Cyklokrakiem, oj zalatuje |
|
| |
szaman696 Posty: 561 Dołączył: 16 mar 07 |
|
Zrób baner i wrzuć to na jakiś większy portal internetowy co by sięwszyscy dowiedzieli, popisali jeszcze więcej postów na wszystkich forach i żeby stworzyło się jeszcze więcej zamętu wokół drobnej sprawy
Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
| |
pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Raz dałem komentarz na czerwonym forum, a tylko trochę był ironiczny Zniknął dość szybko. Od tego czasu już tam nic nie pisuję. |
|
| |
|
Szaman, Królik też wkleił to co napisałem na rowerowaniu o "miękkich bułach" i "że często tak mają". Pytam więc: O co ci chodzi? A to co napisał chciałem jakoś zachować, bo być może jutro już całego tematu nie będzie, nawet ślad może nie zostać, jedynie ludzie pamiętają. | |
Edytowane przez dziczek dnia 05-06-2007 22:44 | |
| |
|
Chodzi mi oto że powstałą jakaś dziwna wojna o to że chłopaki usuwają posty z forum. Takie mają zasady. Jakby nie było jest to ich forum więc mogąsobie na nim robićco chcą. A usuwają żeby zachować jako taki ład i skład bo strasznie dużo offtopów w kazdym temacie sięmnoży. Też mnie czasem wkurza jak mi jakieś posty znikają.
|
| |
|
Szaman, oni również usuwają własne posty, a chyba nie podejrzewasz policjantów o łamanie prawa... Moje zapytanie dotyczyło głównie "regulaminu" napisanego przez Cichego. Dzisiaj cały wątek rozpłynął się w powietrzu, wraz z odpowiedziami pod nim. |
|
| |
pocio Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
pozostaje się cieszyć, że tutaj panuje inna atmosfera. No i najważniejsze, że jest głód jazdy na rowerku oraz chętni z którymi można pojeździć połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
|
DObrze prawisz, Pocio | |
| |
Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
Na forum Maruderów off-top jest normą (taki folklor mamy ) i w związku z tym problemu specjalnie nie ma. Posty są usuwane bardzo rzadko, Admin powiadamia o tym, że to zrobił i dlaczego. Odkąd ja przystałem do Maruderów był tylko jeden ban. | |
Edytowane przez Pirx dnia 06-06-2007 13:59 | |
| |
|
I tak być powinno, to mi się podoba, to tak jak u nas B) | |
| |
elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
.. a po temacie u bikeholików już nie ma śladu :-) cyklokrak bis, wszystko co niewygodne znika. | |
Edytowane przez elawinia dnia 07-06-2007 18:38 | |
| |
krzysiek s Posty: 68 Miejscowość: Kraków Dołączył: 24 wrz 06 |
|
szkoda... bo takie akcje bardzo zrażają do forum, ludzi...
|
|
| |
Tom Posty: 185 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 sty 06 |
|
No tak temat sie rozmył ... | |
| |
Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
Za to mają fajny kalendarz | |
| |
ChuckNorris Posty: 357 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 paź 06 |
|
W rowerowaniu nieco mi brakuje oddzielnego skryptu forum i porządnego czata z kilkoma pokojami jako dodatek do Shout Boxa. W końcu domena rowerowanie.pl jakby nie było może być ogólnopolska. ps. z Bikeholików odszedł/odchodzi/ rozważa odejście Cichy egzekutor sprawca dziwacznbych zniknięć postów. Gdyby poprostu za wczasu nikt nie dał mu posady moderatora to nie byłoby chyba całej afery. Jak u nich napisałem o planach Krossa w kwestii 29erów na 2008http://forumrowerowe.bikeholic…topic.php?t=538 to Cichy zrazu pospieszył się z odpowiedzią zadając z góry kłam i zamknięcien tematu. Chuck jak zwykle bajdurzy ,a z tego co pisze to można wysnuć wniosek jakby był głównym inżynierem w stajni Krosa Jak zwykle zabija mnie śmiechem . Spadnij człowieku na ziemię A mojemu rowerowi niczego nie brakuje i nie mam zamiaru wymieniać kół na większe które bym zamordował w jeden wyjazd górski.29 cali koła to największa porażka w rowerach do ostrzejszego traktowania.A ten twój przyjemniaczek co na fotach tak dzielnie demonstruje zalety 29 calowych kół w FR czy DH jakoś startuje na zwykłych 26 calowych. W piątek go oglądałem na zawodach w Extrem Sports czy jakoś tak .Cóż marketing robi swoje a Amerykanie są mistrzami świata we wmawianiu ludziom że właśnie takiego sprzętu potrzebują. Koniec dyskusji i idź sobie z łaski swojej siać demagogię na innych forach bo zamiast przekonywać to tylko baaaaardzo skutecznie zniechęcasz ludzi do tych kół i w szczególności do swojej osoby. Więcej jeździj na biku niż piernicz nonsensów na forach. Co do przyjemniaczka to chodziło mu o Mike'a Curiaka i Lance'a bardzo wprawnego DHillowca. Oboje startują na 26" by zastanowić się i wyciagnąć wnioski, co jest potrzebne w konstrukcji duzych górali, by mogły być na stałe wprowadzone do DH. (wiadomo z wypowiedzi na mtbr.com/29er) Na razie uzytkownik na mtbr.com BCD zbudował sobie Dhillowego 29era i tylko na nim startuje. Tzw. Rock gardens, gdzie inni się zahaczają, są dla niego bajką. Przerobił jakiegoś Bigfoota ze skoku 300 czy 250mm zrobił 203mm- skrócił skok. Z wieloma duzoskokowymi amorkami pod 26" tak mozna uczynić. Tak koła 622mm z pistą 150mm wytrzymują. Obecnie czeka się na wprowadzenie piast o standardzie plasującym się między 165-180mm wtedy otrzymamy równie mocne koło co 559mm z 150m piastami "Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet." | |
Edytowane przez ChuckNorris dnia 08-06-2007 07:37 | |
| |
skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
szaman696 napisał/a: Forum w założeniach min. ma pełnić rolę informacyjną dla osób poszukujących opinii, ma dawać możliwość wypowiedzi !różnym osobom! niezależnie od stanowiska jakie zajmują , ma dawać możliwość poznania grupy, jej zainteresowań itp... Takie jest moje zdanie i wydaje mi się - choć ekspertem nie jestem że jest to oczywiste... A przy prezentowanej metodzie robi się z tego - wybaczcie - "kącik wzajemnej adoracji"... www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
| |
|
Aż całe forum się rozmyło. A wszystko przez ów regulamin sprzed dekady
"Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet." |
|
| |
|
Najważniejsze że ekipa się nie rozmyła
|
| |
|
No i gdzie tę ekipę "nierozmytą" można spotkać? Jeno na fejbuniu w jakiejś zawoalowanej grupci?
"Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet." |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- 3
- nast ›
- koniec »
Skocz do Forum: |