Rower szosowy czy przełajowy- co lepsze?
Autor | Wiadomość |
---|---|
MarcinMik Posty: 1 Dołączył: 15 sty 20 |
|
Witam! Mam pytanie do zorientowanych. Od lat jeżdżę na góralu, ale teraz chciałbym spróbować szosówki. Od czego zacząć? Słyszałem, że najlepiej od przełajówki, a potem stopniowo przejść na szosówkę. Jakie jest wasze zdanie? I co powiecie o tym rowerzehttps://www.najlepszyrower.pl/…rny-p-824.html? Podobno dobra firma? Warto? |
|
| |
cichy Posty: 43 Miejscowość: Kraków N-Huta Dołączył: 13 paź 06 |
|
Jak chcesz spróbować " asfalciarki " to nie baw się w żadne półśrodki i od razu kup szosę. | |
| |
Marcinn Posty: 3 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 sty 20 |
|
Ktoś coś wie odnośnie tego roweru? Też o nim myślałem kiedyś. | |
| |
Tomasz Łukowski Posty: 1 Dołączył: 7 lut 20 |
|
Dzień dobry, ja mam rower szosowy z firmy szwajcarskiej BMC Teammachine SLR02. To jest mega petarda, leciutki - 7,5 kg - karbonowy, naprawdę przy jego wadze to czysta przyjemność dawać czadu na szosie. Rama jest dodatkowo wzmacniana, sztyca o kształcie litery D. Łańcuchy Shimano. Cena może nie jest najniższa, ale jeżeli szukasz czegoś profesjonalnego to polecam ten rodzaj roweru. | |
| |
Adam Pośpieszalski Posty: 1 Dołączył: 8 mar 20 |
|
BMC świetna firma - bardzo profesjonalna marka. Mam i wiem, że kilku renomowanej klasy zawodników na tych rowerkach pomyka w Polsce, faktycznie są mega leciutkie i to daje użytkownikom niebywałą szybkość. Na szosę jak znalazł, choć faktycznie cena jest spora, to jednak za taką jakość trzeba płacić i warto wydać te pieniądze. | |
| |
emtebek Posty: 6 Dołączył: 25 paź 19 |
|
Gravel... oto jedyna poprawan odpwoiedz ja juz swojego Gravela znalazłem <3 10 powodów dla których powinieneś spróbować jazdy na gravelu |
|
| |
escalar Posty: 4 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 mar 21 |
|
na szosę tylko szosowy :-) ...choć na początku trzeba się przyzwyczaić ;-) | |
Edytowane przez Axi dnia 01-04-2021 12:09 | |
| |
abby Posty: 5 Dołączył: 9 lis 20 |
|
A co myślicie o sklepiehttps://www.rowerzysta.pl/rowery-crossowe ? Czy ktoś z was ma może doświadczenie z nimi? Czy kupowaliście tam rowery? Pytam, ponieważ zastanawiam się który model roweru crossowego na początek dla siebie kupić? Co polecacie? | |
| |
Skocz do Forum: |