Kolano - ortopeda/lekarz sportowy
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- 3
- 4
- nast ›
- koniec »
Autor | Wiadomość |
---|---|
Cypisek Posty: 12 Miejscowość: Kraków - Ruczaj Dołączył: 21 kwi 06 |
|
Zastrzyk Ci każdy ortopeda zrobi - kwestia kupienia zastrzyków - np. Hyalgan | |
| |
mandraghora Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
Kocie idź do porządnego lekarza sportowego, a nie do weterynarza...
adrenalina? pół kilo poproszę :) |
|
| |
Kocur Posty: 1595 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Hehe - może nie tyle do "sportowego" co "dobrego" - bo już też słyszałem o kilku przypadkach kiedy lekarz sportowy spieprzył komuś kolano. Przede wszystkim muszę sobie odświeżyć USG bo przez 3 lata wiele się mogło zmienić - a potem się zobaczy gdzie dokładnie uderzę - kilka wskazówek mam MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
MiśQ Posty: 3413 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Kot, zacznij od bardzo spokojnej jazdy na rowerze po płaskim. Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
Ucik Posty: 204 Dołączył: 27 lis 12 |
|
MiśQ: To wiedza pewna, czy "ludowe" metody? Pytam się, nie po to, żeby obrażać, tylko z powodu, że po ostatnich mocnych biegach znowu zaczęło mi dokuczać kolano. Na razie, tylko jak muszę stanąć na pedały. Zazwyczaj przechodzi, jak trochę unormuję treningi, więc jak już dotrę do lekarza, to nic mi nie dolega, a w końcu chciałbym wiedzieć co z tym fantem zrobić. |
|
| |
Iwan Posty: 1 Dołączył: 11 lip 15 |
|
Siema nie ma sensu żeby zakładać nowy temat więc chce zapytać tutaj. Znacie jakiegoś dobrego ortopedę? Mam jakiś problem z prawą nogą i chce to sprawdzić. Słyszałem ze Więcek jest dobry ale chętnie usłysze wasze opinie. | |
| |
UMaciek Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
Dr Chomicki Bindas, pisałem o nim już w tym temacie. | |
| |
rychu Posty: 1 Dołączył: 18 sie 15 |
|
Witam, szukam lekarza ortopedy w Krakowie. Słyszałem, że doktor Rafał Więcek jest bardzo dobry. Ktoś może coś poradzić ? Dodane dnia 18 sierpnia 2015 20:04:45 Witam, szukam lekarza ortopedy w Krakowie. Słyszałem, że doktor Rafał Więcek jest bardzo dobry. Ktoś może coś poradzić ? | |
Edytowane przez rychu dnia 18-08-2015 20:04 | |
| |
peelos Posty: 1 Dołączył: 20 sie 15 |
|
Pozytywne doswiadczenia mam z Jaroslawem Felus z Krakowa, ale mnie nie operowal, a tylko diagnozowal. | |
| |
roweroweLOVE Posty: 5 Dołączyła: 24 sie 15 |
|
Ja byłam u Więcka, ale akurat z kostką, jest w porządku. Apropo kostki, w poście na temat Tenisa zapytałam w tamtym tyg o powrót do gry po kontuzji, jeśli ktoś coś wie, dajcie tam znać | |
| |
speedbike Posty: 1 Dołączył: 22 lip 16 |
|
Ja mam bardzo dobre wrażenia po wizycie u doktora Jana Paradowskiego w Krakowie. Operował mi kolano i muszę przyznać, że kolano po rekonstrukcji ACL spisuje się bardzo przyzwoicie. | |
| |
Revelka Posty: 1 Dołączyła: 28 gru 16 |
|
USG praktycznie od ręki zrobisz w Fizjomedzie w Krakowie - to koło błoń. Mój chłopak tam kiedyś robił z dnia na dzień, potem nasze dziecko zapisywaliśmy na usg bioderek. Poza tym do razu możesz iść tam na terapię manualną czy ćwiczenia z fizjoterapeutą - zależy co ci oczywiście wyjdzie. | |
| |
Rsauu2 Posty: 3 Dołączył: 19 sty 17 |
|
Jeżeli chodzi o Kraków, to ja polecam dr Rafała Więcka. Po złamaniu nogi leczyłam się u doktora i bardzo szybko dolegliwości minęły. Dr Więcek jest dobrym specjalistą i bez obaw można się do niego zapisywać. | |
| |
telerad Posty: 20 Miejscowość: Poznań Dołączył: 10 lip 17 |
|
też mogę polecić dr Rafała Więcka znajomy leczył u niego złamanie
Zdrowie to podstawa! |
|
| |
AngelikaM Posty: 1 Dołączył: 23 sie 17 |
|
A jak szukacie rehabilitacji w Krakowie to polecam Wam gabinet G&R na ul. Piwnej. Chodziłam do nich na fizjoterapię i zabiegi bardzo mi pomogły na bark. Gabinet jest prywatny, więc nie ma takich problemow z dostaniem sie jak na NFZ, gdzie trzeb czekać miesiacami. | |
| |
Elmaw Posty: 2 Dołączył: 15 wrz 17 |
|
Jeśli chodzi o szybka pomoc ortopedyczną w Warszawie to ja chodzę do REX MEDICA SPORT . Dodatkowo teraz mają promocje na przykład właśnie na badanie kolan. zz tego co pamiętam to 50% zniżki na drugie kolano. Moim zdaniem się to opłaca. | |
| |
wiktornowakk Posty: 1 Dołączył: 20 mar 19 |
|
Jeśli chodzi o ortopedę to polecam szpital Vital Medic mają bardo dobrą poradnię ortopedyczną, szybkie terminy | |
| |
Maro91 Posty: 1 Dołączył: 3 sty 20 |
|
Ja po wypadku również miałem problemy z kolanem, na szczęście trafiłem na dobrego specjalistę. Przechodziłem rehabilitację, którą prowadził Doktor Bartłomiej Dobosz http://ortopedakrakow.com/ To w Krakowie bardzo ceniony specjalista, który pomógł mi wrócić do zdrowia. Jeśli ktoś szuka fachowca to ja polecam | |
| |
KrzysztofBraciak Posty: 3 Dołączył: 17 mar 20 |
|
Polecam iść do porządnego fizjo oni potrafią zdziałać cuda | |
| |
abby Posty: 5 Dołączył: 9 lis 20 |
|
Na pewno nie ma co sobie zwlekać ból, który już jakiś czas się utrzymuje. Być może to coś poważniejszego, a nie delikatny uraz. Jak jesteś z Warszawy, czy okolicy to możesz udać się do Centrum Medycznego Gamma. Tam na pewno dokładnie Cię przebadają i zaproponują odpowiednie metody leczenia. | |
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- 3
- 4
- nast ›
- koniec »
Skocz do Forum: |