Sobotnia włóczęga.
Autor | Wiadomość |
---|---|
szbiker ![]() ![]() ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Ja bym się wstępnie pisał. Jaką trasę przewidujesz? Szkoda że nie dam rady jechać z wami. O tej porze roku jest tam pięknie ![]() ![]() ![]() | |
Edytowane przez szbiker dnia 04-10-2013 12:20 | |
| |
furman ![]() ![]() ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
No coś w tym stylu jak Lukcio pisze. | |
| |
MiśQ ![]() ![]() ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Kurczę, pojechał bym, ale jutro nie mogę. Niedzielę mam wolną![]() Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
lukcio ![]() ![]() ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
Pewni na chwilę obecną: 1. Andy 2. Furman 3. Lukcio Czekamy na decyzję Przema. Ktoś jeszcze chętny na wycieczkę? ![]() SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
| |
przemo ![]() ![]() ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
Jadę, jadę ![]() |
|
| |
przemo ![]() ![]() ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
Ale było fajnie, kto nie pojechał, niech żałuje. Tutaj kilka zdjęć z wycieczki. | |
Edytowane przez przemo dnia 06-10-2013 20:48 | |
| |
szbiker ![]() ![]() ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
widzę że znaleźliście nawet czas na kiełbaskę z ogniska ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |
Andy ![]() ![]() ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
Bardzo przyjemna pętelka. Urozmaicona nawierzchnia, więc nie można byłoby się nudzić zarówno na podjazdach, jak i na zjazdach. Na pewno w dół przydałby się np. Scott Genius 730, którego testowałem tydzień temu. Duża przejrzystość pozwoliła na delektowanie się malowniczymi widokami jesiennych Gorców. | |
| |
Madzik ![]() ![]() ![]() Posty: 87 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 29 cze 08 |
|
A tak było w Beskidzie Małym, fotki. Pogoda wczoraj była rewelacyjna. | |
| |
|
Mniam mniam ![]() ![]() Ale polanki między tym szczytami były tak urokliwe, że ciężko było odjeżdżać. A ognisko i kiełbacha to już rewelacja wręcz. |
|
| |
Adam ![]() ![]() Posty: 1 Dołączył: 24 cze 12 |
|
Czy na jutro jest planowany jakiś zorganizowany wyjazd ??? | |
| |
|
Ehe..do Pychowic jest planowany wyjazd ![]() |
|
| |
Luzac ![]() ![]() Posty: 163 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 lip 10 |
|
A ja zrobiłbym jutro jakąś lajtową setkę zwłaszcza że pogoda ma dopisać, ale widzę, że nie ma żadnej inicjatywy.![]() |
|
| |
|
Ja też wolał bym coś pyknąć fajnego, ale ustawka to już tradycja więc trzeba się poświęcić. Może w niedzielę jak pogoda się utrzyma to coś fajnego się wykluje. | |
| |
|
To chyba sam przejadę się szosą (na rowerze mtb) może do Kalwarii w ramach odmulenia![]() |
|
| |
PePe ![]() ![]() ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
Luzac, ty weź i przyjeżdżaj na ustawkę, a nie po asfalcie do jakiejś Kalwarii. Info na stronie głównej jeśli nie wiesz o czym mówimy... PePe |
|
| |
|
Tylko, że "polana w Pychowicach" nic mi nie mówi. Znalazłem mapkę z poprzedniego roku i wychodzi na to, że jest to gdzieś w okolicach ulicy Skotnickiej, mam rację? | |
| |
PePe ![]() ![]() ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
"Centrum zawodów" jest na końcu ulicy Rodzinnej, która to ulica jest boczną od Tynieckiej.
PePe |
|
| |
|
Ktoś chętny na jakieś śmiganie jutro? W sumie wszystko mi jedno MTB czy szosa...ważne żeby tyłek ruszyć. ....jestem ze Sławkiem ustawiony na MTB, jakiś dolinki może. O 9 w sobotę przejeżdżam przez smoka..chwilę - no powiedzmy 5 minut czekam i jadę dalej ![]() | |
Edytowane przez furman dnia 11-09-2015 18:30 | |
| |
|
Jutro ze Sławkiem planujemy jakiś wypadzik MTB poza Kraków. Była mowa o Myślenicach bo nam sie daleko nie chce jechać ![]() Moje ulubione okolice Kudłacze, Lubomir, jest gdzie pojeździć. |
|
| |
Skocz do Forum: |