Zamek Lipowiec - 27.06.2015
Autor | Wiadomość |
---|---|
Leslaw ![]() ![]() ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Zapraszam na wspólny wypad na Zamek Lipowiec w sobotę 20 czerwca 2015. Start z pod Smoka o godz. 10.00 Wycieczka się odbędzie pod warunkiem dobrej pogody. Wyjazd MTB, gdzie trasa Smok-Smok to około 100 km i 4-4,5h samej jazdy. | |
Edytowane przez Axi dnia 26-06-2015 11:07 | |
| |
Kubak ![]() ![]() ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Wybiorę się jeśli uda mi się ogarnąć temat przedniego koła.
Куба |
|
| |
UMaciek ![]() ![]() ![]() Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
W przypadku dobrej pogody też się chętnie przejadę ![]() |
|
| |
Kocur ![]() ![]() ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Już drugi raz z rzędu jedziemy tam gdzie byłem tydzień wcześniej ![]() Muszę ogarnąć kota do soboty ... ps. 4.5 godz samej jazdy to ja nie wiem czy jest sens się ogarniać ![]() Ostatnio wyszło samej jazdy koło 5.5 ... MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
mandraghora ![]() ![]() ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
zacznę zbierać glikogen ;-) Lesław, którędy jedziesz? adrenalina? pół kilo poproszę :)
| |
Edytowane przez mandraghora dnia 18-06-2015 20:57 | |
| |
|
Jak patrzę właśnie za okno to problem z ogarnięciem się został rozwiązany automatycznie, w końcu się wyśpię ![]() ps. trasa pewnie podobna do tych poprzednich - jedną wrzucałem do tracków. MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
|
No niestety jutro zapowiadają burze, przekładam wycieczkę na następną sobotę tj. na 27 czerwca | |
| |
mandraghora ![]() ![]() ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
ja za tydzień się ścigam i nie dam rady. miłego jezdzenia ![]() adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
| |
MiśQ ![]() ![]() ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Za tydzień w sobotę nie dam rady ;-(
Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
UMaciek ![]() ![]() ![]() Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
Ja też najprawdopodobniej wypadnę, może by tak nd? ![]() |
|
| |
|
Mogłaby być niedziela. Zobaczymy jak będzie z pogodą, długoterminowa prognoza mówi o opadach w niedzielę. | |
| |
|
Pozostajemy jednak przy sobocie, gdyż na niedziele przewidują opady deszczu. | |
| |
|
I tak potwornie wcześnie rano o 10 ??![]() MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
|
Lesław z Kotem - deptanie w zbożu, w błocie, w ulewie, zamek zaliczony ale akurat inny ![]() ![]() MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
|
Dzięki Kocie za miłe towarzystwo,mi wyszło około 90 km. Zamek Lipowiec nie udało się zdobyć, ale dla tych którzy nie mogli przybyć będzie powtórka![]() |
|
| |
|
![]() adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
| |
|
Dodam, że było to moje najszybsze oblecenie Rudna w życiu - tak zwany lajtowy tlenik .... ![]() MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
|
Z uwagi, że zluzowały się pewne terminy proponuję drugie podejście na Lipowiec. Nowy termin to sobota 4 lipca. Pogoda zamówiona. ![]() |
|
| |
|
Zgaduję że zamówiona pogoda to brak deszczu i temperatura między 20 a 25 stopni ![]() Powyżej 25 włącza mi się tryb oszczędzania energii a zapowiadają 30 ... ![]() MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
Martin_M ![]() ![]() Posty: 4 Miejscowość: Puck Dołączył: 21 mar 15 |
|
Ja bym pojechał, ale takiego temap to ja nie wytrzymam ![]() Martin |
|
| |
Skocz do Forum: |