IV Bieg Katorżnika - Jezioro Kokotek, Lubliniec, 16-17.08.2008
Autor | Wiadomość |
---|---|
pit ![]() ![]() Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Ruszyły zapisy na kolejny (trochę nietypowy) bieg przełajowy na dystansie ok.7 km. Nietypowy gdyż trasa biegu wiedzie przez: błoto, rowy melioracyjne, trzęsawiska, zalane poldery i dno jeziora. Info na ten temat umieszczam już teraz ponieważ z roku na rok bieg ten cieszy się coraz większą popularnością wśród polskich biegaczy i ustanowiony został nawet limit zgłoszeń. Co prawda limit ten wynosi 1000 osób, ale sądząć po popularności tego biegu zostanie on zapewne wyczerpany. Rok temu nie zdołałem się załapać na tę imprezę, ale w tym roku już nie omieszkam i zamierzam się tam upodlić trochę. Strona organizatora ![]() | |
Edytowane przez pit dnia 09-03-2008 23:24 | |
| |
elawinia ![]() ![]() Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
Dwójka naszych znajomych biegaczy była w tym roku, niezapomniane przeżycia gwarantowane :-)) |
|
| |
Kubak ![]() ![]() ![]() Posty: 2450 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest w Polsce. Z opisu wynika, że super impreza. Szkoda, że już w kalendarz nie wcisnę. A propos? Pit będziesz startował w koszulce "rowerowania"? Z tylnych kieszonek po biegu będziesz musiał wypuścić wszystkie żaby (bez skojarzeń proszę), a później cieszyć się jej brunatnym kolorem![]() Куба |
|
| |
żaba ![]() ![]() Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
Z tylnych kieszonek po biegu będziesz musiał wypuścić wszystkie żaby (bez skojarzeń proszę) Kubak Dokładnie! Po co mi konkurencja ![]() |
|
| |
Roza ![]() ![]() Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
ja bym się się chętnie upodliła ![]() ![]() |
|
| |
|
a między czym trzeba wybierać ? | |
| |
Roza ![]() ![]() Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
Istebna, Poznań, Jelenia Góra, Lubliniec ![]() |
|
| |
MiśQ ![]() ![]() ![]() Posty: 3407 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Rok temu nie zdołałem się załapać na tę imprezę, ale w tym roku już nie omieszkam i zamierzam się tam upodlić trochę.pit Pit, rower Ci już nie daje takiego szczęścia co bieganie? Jakaś zmiana dyscypliny? Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
skolioza ![]() ![]() Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
A może i jedno i drugie daje Pitowi taką samą radość? ![]() Nie zamyka się w jednej dyscyplinie i bardzo dobrze! ![]() ![]() www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
| |
|
W tym czasie jest chyba jeszcze Komańcza, ale po obejrzeniu filmu z imprezy nie widzę dla siebie ciekawszej alternatywy. Ciekaw jestem tylko jak ten bieg przeżyje zachwalana z jakości przez co poniektórych nowa koszulka teamowa ![]() |
|
| |
PePe ![]() ![]() ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
A można spytać dlaczego to się nazywa "bieg"? Patrząc na film to raczej marsz (czasami nawet przy użyciu 4 kończyn) w mokrym środowisku. | |
| |
|
Pepe: nazywa się jak w tytule posta: Bieg Katorżnika ![]() Pit: ja bym nie ryzykowała zabierania nowej koszulki ![]() ![]() |
|
| |
furman ![]() ![]() ![]() Posty: 3207 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Ja bym ubrał jakąś starą koszulę i krawat ![]() |
|
| |
pocio ![]() ![]() ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
Ja bym ubrał jakąś starą koszulę i krawat zapomniałes jeszcze o lakierkach i garniturze ![]() ![]() połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
|
Cieszę się że jest nas więcej chętnych, ale jak już startować to tylko w stroju teamowym ![]() |
|
| |
pocio ![]() ![]() ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
a w czym do stroju teamowego przeszkadzaja lakierki? ![]() połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
|
Pit, rower Ci już nie daje takiego szczęścia co bieganie? polecam Wywiad nie samym rowerem człowiek żyje.. ![]() |
|
| |
|
Klamka zapadła, zarejestrowaliśmy się na bieg ![]() Już 600 miejsc zajętych, niezdecydowanym zalecamy podjęcie decyzji. Raz się żyje! Na pewno będzie to spora przygoda ![]() ![]() ![]() |
|
| |
żaba ![]() ![]() Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
Reprezentacja zielonych stawiła się na starcie: Elawinia, Dziczek i Pit. Pogoda zniechęcająca (mży), ale skoro się powiedziało "a".. Ciekawe jak na mecie będą wyglądały ich koszulki, czy aby na pewno nadal będą zielone? ![]() Od 15:00 zaczną się upadlać ![]() |
|
| |
Luki ![]() ![]() ![]() Posty: 2467 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Masakra ![]() ![]() |
|
| |
Skocz do Forum: |