Jaki izotonik
Autor | Wiadomość |
---|---|
Axi ![]() ![]() ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Jaki izotonik byscie polecili? Oto zestawienie propozycji, ktore dostalem: Pozdrawiam |
|
| |
Jacekddd ![]() ![]() Posty: 527 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
A jak ze smakiem tych produktów ?
Quest XS, Kross |
|
| |
MiśQ ![]() ![]() ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Smak wedle gustu. Każdy producent ma kilka smaków. Musisz na czuja dobrać sobie odpowiedni ![]() Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
Jacekddd ![]() ![]() Posty: 527 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
Smak wedle gustu. Każdy producent ma kilka smaków. Musisz na czuja dobrać sobie odpowiedni Ja o smak pytałem nie bez powodu. Wszystko czego próbowałem w ostatnich latach miało przynajmniej dla mnie smak tak odpychający, że w efekcie piję tylko mineralną albo rzadziej miksuję sobie coś z owocami we własnym zakresie. Quest XS, Kross |
|
| |
furman ![]() ![]() ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Mnie się nie chce bawić w te proszki. Jak coś dłuższego jadę to sobie sobie kupuję coś gotowego z Oshee czy inne badziewstwo. A najczęściej to jeżdżę na wodzie, ewentualnie wolę sobie strzelić jakiegoś radlerka czy inne hardmade itp | |
| |
Miki ![]() ![]() ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
Ostatnio nabyłem Isostar Hydrate, bo jest bezbarwny, a szukałem takiego izotonika. Smakowo cytrynowy jest mniej słodki od Iso+, jednocześnie nieco bardziej kwaśny, ogólnie przyzwoity i bez problemu wchodzi, ale Iso+ bardziej mi odpowiada, może przez przyzwyczajenie. Z ciekawostek Isostar jest bardzo drobnym proszkiem, samo otwarcie worka już wzbija go w powietrze, co jest trochę upierdliwe. | |
| |
Skocz do Forum: |