Großglockner
Autor | Wiadomość |
---|---|
Kocur ![]() ![]() ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Jak w temacie. Ktoś był, widział, wycof z różnych powodów itp itd? Nie chodzi mi o sam opis wejścia drogą normalną bo już z przewodników znam na pamięć - ale bardziej o różnego rodzaju detale, których nie mogłem potwierdzić jeszcze: 1. Gdzie zaparkować żeby było najtaniej i najbliżej 2. Które tunele i odcinki (płatne) można ominąć nie nakładając 100 km 3. Czy rezerwować spanie online wcześniej czy można ryzykować z marszu (jakie obłożenie schronisk w okresie czerwiec / lipiec ) 4. Na co zwrócić uwagę (jakiś szpej poza standardowym który może się przydać akurat na tej górce) I takie tam ![]() MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
MiśQ ![]() ![]() ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Kot, na rowerze? ![]() ![]() Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
Kocur ![]() ![]() ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Myślałem o rolkach ale na biku też dobry pomysł ![]() MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
| |
furman ![]() ![]() ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Jo żem przejeżdżoł obok na biku..za tunele mnie nie kasowali. Spania też nie rezerwowałem, mrówki czasem przeszkadzały, ale dało się przeżyć ![]() |
|
| |
Miki ![]() ![]() ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
Ja widziałem parę razy z daleka. ![]() |
|
| |
escalar ![]() Posty: 4 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 mar 21 |
|
byłem :-) góra do wejścia :-) potrzeba spokojnej aklimatyzacji... my robiliśmy weekendowo... czwartek z PL, poniedziałek powrót... trochę hardcore ;-) |
|
| |
Skocz do Forum: |