4.09.2010 HARD-BIKE ZAPRASZA DO KRZESZOWIC
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- 3
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Pit, dałbyś się wreszcie zweryfikować w tym sezonie, a nie tylko brawo i brawo!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Hmm może za tydzień? Ale tam też nie da rady bo limit dawno wyczerpany
|
|
|
| |
UMaciek ![]() Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
Galeria od taty - Zenka już na Picasie Mój mail po prawej stronie w opisie albumu!Galeria Myślę że nagrodę w kategorii największy udokumentowany rozbryzg powinniśmy przyznać chłopakowi z nr 32 oczywiście biorąc pod uwagę stosunek masa/rozbryzg ![]() I jeszcze nagroda "kałużowo-błotne akrrobacje rowerowe" dla Macia z szybkowypinalnymi SPDami Ze swojej strony też dziękuję wszystkim za przybycie i miłe słowa! To chyba najbardziej się dla nas liczy ![]() pozdrawiam i zapraszam za rok! Maciek |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Hehe tak myślałem ze będzie to zdjęcie. Całe szczęście tylko dwa razy wypięły mi się SPDy czas na nowe bloki, bo te od chodzenia tydzień temu w błocie praktycznie nie trzymają
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
Link do picassy (marne foty ale zawsze ):http://picasaweb.google.com/an…rzeszowice2010# |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Jakie tam marne... Fajne są--oddające całościowy klimat tej imprezy i zawodów ![]()
|
|
|
| |
| Jakub Posty: 12 Dołączył: 28 sie 10 |
|
|
Kilka fot z wręczenia medali i jeden komiks. http://picasaweb.google.pl/jak…XC_Krzeszowice# Klub Biker Trzebinia |
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
| Następna porcja zdjęć, garść statystyk dotyczących imprezy oraz wyniki na stronce dolina informacji | |
|
| |
| ośka Posty: 239 Miejscowość: Chrzanów Dołączyła: 13 sie 07 |
|
Gratulacje dla wszystkich znajomych twarzy, które pojawiły się na podium ![]() Jakub, cel osiągnięty
|
|
|
| |
| Jakub Posty: 12 Dołączył: 28 sie 10 |
|
|
Gosia to dopiero pierwsza runda. Już dzisiaj wiem, że szykuje odwet w drugiej rundzie zwanej paintball, ale podejrzewam, że dostanie kulkę między oczy w pierwszym akcie. W trzeciej rundzie będzie miał wybór pomiędzy rękawice boks fullcontact, lub MMA. Potem się zobaczy. A poniżej krótka relacja z przebiegu walki w pierwszej rundzie w Krzeszowicach. http://bikefama.pl/blog-rowero…adrenaliny.html
Klub Biker Trzebinia |
|
|
| |
| kamfan Posty: 50 Dołączył: 24 lip 11 |
|
a wie ktos czy w tym roku sa te mistrzostwa? bo byla calkiem mila impreza![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Impreza odwołana. | |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- 3
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |

Mój mail po prawej stronie w opisie albumu!
):