Podjazd do zoo na czas
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| angel | |
no dobra..... dziś zrobiłam ten podjazd ,waga zestawu 74kg,nadmienię,że nie startuję i nie trenuję,czasami wybieram się na "lajtowe wycieczki" rower trackingowy,czas 13:29 |
|
|
| |
| Kid88 Posty: 1 Dołączył: 21 sie 10 |
|
|
Pierwszy mierzony podjazd do ZOO trasą wyznaczoną przez tą stronę: 9:12 87,3kg rower MTB ![]() | |
| Edytowane przez Kid88 dnia 22-08-2010 21:43 | |
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Na szosowce chyba rzeczywiscie jest szybciej, choc kostka na poczatku daje ostro w kostki... ![]() Czas z dzisiaj to 5:15 wlasnie na rowerze szosowym. Waga calosci ok 77 kg. |
|
|
| |
| amrac Posty: 84 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 kwi 08 |
|
| Wczoraj, rower MTB, 92,5 kg całości (ważone), czas: 6:34 | |
|
| |
| drag Posty: 148 Dołączył: 7 cze 10 |
|
|
witam jutro ok 10,30 wyruszam spod blon do lasku sprawdzic czas i potrenowac podjazdy/zjazdy na jakies 2 godzinki , ktos chetny na jazde jutro? edit. bylem, podjechalem kilka razy , najlepszy czas to 7:13 , poprawilem sie wiec o 2 sekundy , marna pociecha. Rower po maratonie smiga niezle , nie byl serwisowany , mimo tego przerzutki chodza lekko podobnie jak przed maratonem. Co do podjazdu , zaczolem mocno na poczatku , na koncu kostki sapalem jak dziki wiec kawalek musialem odpuscic by potem zaatakowac na plaskim . Niestety przeliczylem sie poniewaz wiatr dosyc mocno spowolnil mnie , praktycznie jechalem ledwo ponad 20-22km/h - slabo. Ostatnie metry tez byly slabe wzgledem wczesniejszego przejazdu gdzie na pasy wpadlem z predkoscia ponad 30km/h , dzisiaj bylo duzo wolniej . Ogolnie uwazam ze lekko forma poszla w gore poniewaz poprawilem pomimo paru czynnikow ktore mnie spowolnily pewnie : 1. Mocny wiatr w twarz na odcinku za kostką 2. Mozliwe ze mam syf w supporcie,piastkach , planuje zrobic serwis. 3.Jechalem na duzo nizszym cisnieniu , 4.Ciezko odychalem , pewnie dlatego ze przez ostatnie 4 dni nic sie nie ruszalem i organizm nie byl przygotowany na mocny tlenik . Bedzie lepiej !!! ![]() | |
| Edytowane przez drag dnia 02-09-2010 12:54 | |
|
| |
| katzpomorza Posty: 8 Miejscowość: KRAKÓW Dołączył: 20 lip 10 |
|
|
data : 04,09,2010 waga moja : 70 kg. waga roweru : 17,5 kg. waga zespołu : 87,5 kg. czas : 8'40" szczęście na mecie : bezcenne![]() |
|
|
| |
| tresor Posty: 1 Dołączył: 12 wrz 10 |
|
|
data: 12.09.2010 waga (89+9,5 [szosówka] = 98,5) czas: 6:53 łuch ;d |
|
|
| |
|
|
witam bariera 7minut coraz blizej , dzisiaj uzyskalem 7:05 , rower mtb oczywiscie , waga systemu dalej 93kg , dzisiaj akurat mialem plecak a wnim litr wody i 4 banany . Co do podjazdu to nawet nie umieralem jak przy probach z sierpnia czy lipca wiec nie jest zle. Raz to myslalem ze pluca mi wybuchna. |
|
|
| |
| koval Posty: 15 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 maj 10 |
|
|
5 września, waga zestawu 91kg czas 6.28 ![]() Teraz czekam na scalpela minus 4kg do tego co mam. Potem jeszcze szosa Cannon Synapse ~8kg ![]() |
|
|
| |
|
|
no i cel na ten rok zrealizowany , bariera 7 minut pokonana czas 6:55 , waga zestawu spadla do 91kg pewnie dlatego progress , rower mtb jak zawsze |
|
|
| |
| Canyon1 Posty: 185 Dołączył: 17 kwi 09 |
|
|
Jakies 1,5 msca temu poprawilem czas na 5:50, waga 77 kg plus 10 kg rower, plus 1,5 kg camelbak i 1 kg bidon, czyli razem 89.5 kg. Pewnie moglbym jeszcze troche sie w tym sezonie poprawic, ale ogarnelo mnie lenistwo ![]() |
|
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
19.01 wybrałem się i osiągnąłem zoo w czasie 9:32, waga to 58 kg. Otwarłem 2011. ![]() |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 535 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Cyt: "19.01 wybrałem się i osiągnąłem zoo w czasie 9:32, waga to 58 kg. Otwarłem 2011. " Miki ważysz już tylko 58kg wraz z rowerem?! To już nie jest odchudzanie to anoreksja. Nie no dobra powiedzmy wypasiona szoska 6kg, ubrania 1kg (sopel lodu) czyli to co zostało z człowieka waży 51kg? Dobrze to policzyłem? Proszę Cię powiedz, że to bez roweru ..! Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
|
Nie panikuj, to jest moja waga bez roweru. ![]() |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
| No to Ci teraz Marcin źle wate policzy... | |
|
| |
| Roman Posty: 96 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 wrz 07 |
|
Może Miki ćwiczył podbiegi przed górskimi Golonkami? I rower został na dole.
Jutro to dziś, tyle że jutro. |
|
|
| |
|
Ćwiczył ćwiczył, ale rower został w domu. ![]() |
|
|
| |
| erni Posty: 86 Miejscowość: kraków Dołączył: 5 paź 07 |
|
|
Ja też spróbowałem zimowy podjazd. Najlepszy czas z 4 podjazdów to 8:29, a waga 82 kg. |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Może Miki ćwiczył podbiegi przed górskimi Golonkami? Miki przed górskimi Golonkami lepiej niech poćwiczy zbieganie z rowerem
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 535 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Dzisiaj około 14.30 wybraliśmy się z Kolegą Maćkiem, który chciał się porównać w biegu (m.in. z czasem Mikiego też w biegu) no i dostałem o całe 30". Mój czas 9'20" mtb, masa łączna ok. 85kg. Bez rozgrzewki, trochę bez sensu, trzeba to powtórzyć jakoś normalnie. Jacek PS. Myślę nad tym jak to jest, że nie mogę lepszego czasu wykręcić na mtb i że mój czas na szosie, który czuję, że dam pewnie radę jeszcze poprawić jest o ponad 2minuty lepszy od mtb. Czy coś jest z rowerem czy ze mną na nim. Niewiem i do tej pory tego nie wykombinowałem. Ktoś musiałby popatrzeć na mnie z boku bo chyba coś robię nie tak i co gorsza niewiem co to jest, czy kadencja, rozkład wysiłku na profilu odcinka, ciśnienie opon, pozycja i praca amorka. Liczę na to, że jak będą ustawki to może ktoś spojrzy na to i powie coś w stylu: " ale wiesz czemu ty robisz to a to tak czy tak..?" A zależy mi tak na tym bo jak czas na mtb wypada tak słabo to pewnie na maratonie rzutuje to na wyniki i to mocno i na wysiłek, na jazdę i trening oraz samą przyjemnosć z jazdy na rowerze.
Quest, Snoek, Kross | |
| Edytowane przez Jacekddd dnia 16-02-2011 15:22 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |
,waga zestawu 74kg,nadmienię,że nie startuję i nie trenuję,czasami wybieram się na "lajtowe wycieczki" rower trackingowy,czas 13:29