27.03.2011 ustawka XC Pychowice
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
|
Podobnie jak w zeszłym roku tak i w tym zróbmy sobie ustawkę w celu jak najbardziej treningowym oraz poczucia przedsmaku współzawodnictwa podczas nadchodzącego sezonu. Może uda się w jakiś sposób oznaczyć pętle ale niczego nie obiecuję. Zatem zapraszam wszystkich w niedzielne przedpołudnie 27 marca, zbiórka o godzinie 10 na polanie Pychowickiej czyli tam gdzie zawsze XC się odbywa ![]() |
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Jeśli uda mi się postawić do tego czasu startówkę na koła, z chęcią przyjadę i przedmucham sobie dysze ![]() |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
"Lubię to"
Куба |
|
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
No pomysł oczywiście elegancki i melduję się obowiązkowo. Jedyne moje zastrzeżenie jest takie, że fajniejsza by była jednak sobota, bo wtedy by sobie w niedzielę jeszcze można strzelić jakiś trening, a tak to w sobotę trzeba się będzie oszczędzać żeby na ustawce być w miarę świezym
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Prawdopodobnie się zjawię. Bo dzień wcześniej pożegnanie Adama w Zakopanem więc rożnie bywa bo tam okowitką będzie co nie miara... Nie by się ścigać, ale dla towarzystwa....choć nigdy nic nie wiadomo. | |
| Edytowane przez Michu dnia 09-03-2011 00:46 | |
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Termin lipa - nie ma mnie wtedy w Krakowie ![]() Moze tydzien wczesniej albo pozniej i tak jak lukcio proponuje - sobota jes lepsza na taki typ treningu! |
|
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Mnie nie ma tydzień później w sobotę, ale w ten sposób to nigdy wszystkim nie dogodzi :]
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
W sobotę 26 jest czasówka w Miechowie. No ale jak Lukcio pisze - każdemu nie sposób dogodzić. Maciu org to niech decyduje
|
|
|
| |
|
To w takim razie niedziela lepsza
Куба |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Wiem że nie wszystkim pasuje ale ja akurat mam zamiar wybrać się do Miechowa na szoszke w obie strony z dojazdem rowerem. Jest to bardziej optymalna jak dla mnie opcja treningowa. Na zupełnej świeżości to się w Murowanej pościagamy
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
To hójnia straszna, bo juz od dluzszego czasu planowalem udzial w ustawce... Akurat wtedy mam spotkanie organizacyjne The Kelly Family w Miedzygorzu... A tak chcialem Wam znowu zloic dupska ![]() |
|
|
| |
|
A tak chcialem Wam znowu zloic dupska święte słowa BULI |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Do ustawki już blisko! By uświetnić to zdarzenie, podnieść mu range emocjonalną, ściągnąć co bardziej wartościowych łowców nagród,Versus postanowił przyznać zdobywcom pierwszych trzech miejsc oraz ostatniemu zawodnikowi na mecie- baton musli w białej czekoladzie z nadzieniem śliwkowym.![]() ![]() ![]() Oczywiście o ile takie będą w sklepie. W razie braku, będzie zamiennik. Kto da więcej?
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
Nie ma czegoś takiego jak biała czekolada
|
|
|
| |
|
Furman dołożył cenną informację. Tylko nie określił dla którego z zawodników, w sensie z którego miejsca. Dziękujemy mimo wszystko!![]() ![]() Kto zaoferuje coś jeszcze? nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
|
Deklaruję się, że pierwsza trójka zawodów otrzyma batoniki Prince Polo. Co by było sprawiedliwie rozdane zostaną wg niniejszego rozdzielnika. 1 miejsca Prince Polo XXL 2 miejsce Prince Polo Classik 3 miejsce Prince Polo mini Rozważam również jako kwestię dopingu do szybkiej jazdy aby osoba, która wjedzie ostatnia na metę była właśnie fundatorem tychże
| |
| Edytowane przez furman dnia 18-03-2011 21:34 | |
|
| |
|
Deklaruję się, że pierwsza trójka zawodów otrzyma batoniki Prince Polo. To zły pomysł z "ostatnim-fundatorem", bo ograniczy liczbę chętnych, proponuję wspólne głosowanie na tego, kto się najbardziej opieprzał ![]() Funduję 1 Miejsce wśród kobiet - trzypak Rafaello 1 Miejsce wśród zielonych - zielony Powerade W razie braku kobiet wybiorę sobie zawodnika, który jechał "jak baba"
Куба | |
| Edytowane przez Kubak dnia 19-03-2011 09:44 | |
|
| |
|
Wiesz Kubak, już pomijając Twoje argumenty to jeszcze znalazłem jedną dziurę w swoim "regulaminie" Powstanie problem co w przypadku gdy np druga lub trzecia osoba na mecie będzie równocześnie ostatnia![]() |
|
|
| |
|
Wtedy kupuje dla siebie
|
|
|
| |
|
Furmanie, Kubaku-![]() Dołączączliście do grona Tych, którzy potrafią dać nie tylko coś z siebie, ale i od siebie! A teraz tsssyt, sza !Obserwujmy w napięciu dalszy rozwój wypadków... nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

postanowił przyznać zdobywcom pierwszych trzech miejsc oraz ostatniemu zawodnikowi na mecie- baton musli w białej czekoladzie z nadzieniem śliwkowym.
!