VI Czasufka Sprosa
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Tomaszek Posty: 10 Dołączył: 20 sie 09 |
|
|
Wprawdzie to nie zawodyw 100% ale myślę że dział wybrałem dobry. 9 października na zakończenie sezonu zapraszamy na IV Czsufkę Sprosa. Jak co roku start i meta w Sułoszowej, pierwszy zawodnik rusza o godzinie 11.Mapka trasy: http://www.gpsies.com/map.do?f…kohpvndmekslkqu Przy skręcie z drogi Olkusz Skała będzie stał banerek wskazujący gdzie należy skręcić na start. Dal tych co potrzebują bardzie formalnie, regulamin napisany przez "organizatora którego nie ma" na potrzeby poprzedniej edycji: http://www.bikeholicy.pl/czaso…keholikow-w-itt Dla kolarzy o niezwykłych możliwościach polecam rozdział dotyczący bonifikat czasowych. Po imprezie składkowy grill z kiełbaskami , ognisko, napoje. Wszystkie pytania i niejasności można poruszyć w temacie czasówki na forum Bikeholików: http://www.bikeholicy.pl/forum…92647#post92647 lub na mail: bikeholicytinestomaszek@gmail.com Zapraszam też do zapoznania się z relacjami z poprzednich imprez: http://www.bikeholicy.pl/czaso…czasowka-sprosa Do zobaczenia na starcie: Bikeholicy Tines | |
| Edytowane przez Tomaszek dnia 29-09-2011 11:45 | |
|
| |
| saint Posty: 32 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 gru 06 |
|
| chyba szósta? | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
To zawody na 120%!![]()
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
Oj pisałem po nocy i po powrocie z IC. Widać że jeszcze mleczany w krwi krążyły ![]() Oczywiście że VI i do tego dzień później 9 pażdziernika | |
| Edytowane przez Tomaszek dnia 29-09-2011 07:55 | |
|
| |
| RB Posty: 398 Dołączył: 5 kwi 07 |
|
Potwierdzam, impreza fajna, krąży o niej już sporo legend. Ale, hmmm... Litości!!!
Chyba chodzi o kolaRZy przez "erzet" (wymienne, od kolarki). Bo kolaż to pojęcie z plastyki; polega na łączeniu różnych technik plastycznych w jednej pracy (a jak dobra, to w dziele) ;-) |
|
|
| |
|
|
Sorry , poprawiłem , a usprawiedliwiałem się już wcześniej. Coś mi nie idzie pisanie na to forum :/ | |
| Edytowane przez Tomaszek dnia 29-09-2011 10:40 | |
|
| |
spootnick ![]() Posty: 584 Miejscowość: Kraków Dołączył: 30 maj 08 |
|
W czasufce na dobrą sprawę mogą ścigać się kolaże ![]() |
|
|
| |
|
|
A nie, nie, Czasufka to jest Czasufka, nie ma tu pomyłki. To nie taka zwykła czasówka, to Czasufka Sprosa |
|
|
| |
|
Wiedziałem że impreza się tak nazywa. Pomyślałem że z uczestnikami może być podobnie ![]() |
|
|
| |
|
Wiedziałem że impreza się tak nazywa. Pomyślałem że z uczestnikami może być podobnie Po tylu wtopach już sam nie wiedziałem , ale może jednak niech biorą udział kolarze![]() |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
|
Tomaszek To teraz Ty to organizujesz? Spros gdzie Ty jesteś!?
...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
|
Spokojnie, Spros zajęty Odyseją, a ktoś musi działać medialnie. Podziwiany i lubiany Srpros stanie jak zwykle z pomiarem czasu, ugości też u siebie wszystkich przybyłych. Jak by nie było dalej jest to Czasufka Sprosa, nie Tomaszka ![]() | |
| Edytowane przez Tomaszek dnia 29-09-2011 20:13 | |
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
Kto z zielonych się wybiera? Jedziecie samochodami czy organizujemy jakiś wspólny dojazd?
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Ja się wybieram, i z uwagi na prognozy chętnie skorzystałbym z transportu. W zeszłym roku jechałem rowerem i było ok. Jednak pogoda była ekstra. nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
| Ja też jadę i raczej autem. | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Termin "czasufki" chyba nie jest sztywny i uzależniony od pogody? Dojadę rowerem, bez opcji grilla. :-) Pogoda Sołuszowa. |
|
|
| |
| szamanviking Posty: 58 Miejscowość: Wadowice Dołączył: 25 lip 10 |
|
mam nadzieję że punkt dotyczący bonifikat czasowych za zdolnosci"specjalne" jest aktualny
everybody pomarańcze |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
Ja też jadę i raczej autem.spootnick a można się do auta podłączyć? połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
| Tak | |
|
| |
| szkasia Posty: 507 Dołączył: 13 sie 07 |
|
| Oby przewiało te deszcze na jutro | |
|