Wyprawowe pokazy slajdów
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
|
Właśnie natknęłam się na informację, że za 10 dni w krakowie odbędą się SPOTKANIA PODRÓŻNIKÓW I EKSPLORERÓW (Centrum Kultury „Dworek Białoprądnicki”, 14- 15 listopada, wstęp wolny) Jest kilka znakomitych kąsków rowerowych, można poszukać inspiracji dla siebie Uwaga, hardcore ;-) W programie: Górne partie Azji - Trzymiesięczna rowerowa przeprawa przez Karakorum, bezdroża Tybetu Zachodniego i Himalaje z metą w Katmandu. 5000 km Rowerem do wodospadów Antanambalana - Madagaskar, eksploracja trudnodostępnych i niezbadanych wodospadów Antanambalana w rejonie Matsoandakana. Rozpoznanie terenu: dziewicza dżungla, bezludne obszary, pionowe ściany. „Que te vaya bien!” - samotnie zimą rowerem przez Andy W trakcie całej, trwającej dziewięć tygodni, wyprawy rowerzysta przebył blisko 4000 km (z czego wiele po drogach szutrowych i bezdrożach), pokonując łącznie prawie 40 km przewyższeń. Link - Program imprezy, godziny pokazów Ja wstępnie się wybieram na kilka pokazów, nie tylko rowerowych ) |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Rety, jaka szkoda! Akurat w sobotę jestem umówiony na eksplorację pewnej jaskini, zatem slajdy będę wykonywał, nie oglądał. Może przynajmniej później ktoś zechce je ze mną w stosownym terminie obejrzeć?
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| uszaty Posty: 4 Dołączył: 8 lut 10 |
|
| ciekawe czy byłaby możliwość urządzenia takiego pokazu poza Krakowem. Tzn. czy autorzy slajdów zgodziliby się przyjechać? | |
|
| |
| Skocz do Forum: |
Uwaga, hardcore ;-)