Maverick - likwidacja
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
|
Witam, byłem dzisiaj pod Maverickiem, na drzwiach wisiała kartka z informacją o likwidacji sklepu. Gwarancje itp. przejmuje IIRC bikershop. Ktoś ma jakieś dokładniejsze informacje? Co z rowerami - będą wyprzedawać? |
|
|
| |
| janusz Posty: 138 Miejscowość: kraków Dołączył: 3 paź 06 |
|
Ale które rowery? Gdybyś zajrzał przez szybę do środka zobaczyłbyś, że są tam tylko gołe ściany. Podobno już dawno Maverica przejął Bikershop, ale nie opłacało im się utrzymywać go i został wchłonięty z późniejszą likwidacją![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Ja słyszałem, że lokal im zabrali. Znaczy się, ktoś tam przebił stawkę za wynajem. | |
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
|
Bikerszop to już co najmniej z pół roku temu - jak nie dłużej - wykupił Mavericka z tego co słyszałem... ale jak się to ma potoczyć w sensie wyprzedaży etc to nie wiem
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Każde społeczeństwo ma taką gospodarkę na jaką zasłużyło. Amerykanie mają "Matrix-reaktywacja", my mammy "Maverick-likwidacja"! : ) Tak się mi niewinnie skojarzyło.... Szkoda, lubiłem tam kupować! Jedyny sklep, gdzie mimo mnogości towaru nie było ciasnoty. Stojak na rowery wewnątrz sklepu powalał! Klient na rowerze(???!!!) o dziwo- nie był tam intruzem! Żegnajcie Panowie! Życzę rychłej reaktywacji! nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
A ja nie lubiłem tego sklepu , obsługa znudzona , brak zainteresowania klientem i dobrze że ich już nie ma
|
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
jedyne co w tym sklepie mi odpowiadało to lokalizacja. Nie ma przeżyję. Nie będę płakał. Teraz Rovmix nie będzie już miał bliskiej konkurencji połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| Tom Posty: 185 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 sty 06 |
|
Hm... ja mam do tego sklepu sentyment, ale to jeszcze z czasów gdy byli na ul. Fabrycznej, tam kupiłem pierwszy sensowny rower, który używam do dziś, fakt,że sprzedali mi Treka z ramą XL dla mojego wzrostu 191 cm ale jak się potem okazało z korbami 170 mm !!! Jedyni sensowni ludzie w tym sklepie to właściciel Arek, serwisant Przemek i ze sprzedawców to Mariusz, reszta jak Leszek pisał znudzeni olewacze ..... Po pewnym czasie przez tych wspomnianych zawsze byłem dobrze obsłużony, szkoda mi jednak... |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Jedyni sensowni ludzie w tym sklepie to właściciel Arek, serwisant Przemek i ze sprzedawców to Mariusz, reszta jak Leszek pisał znudzeni olewacze ..... Po pewnym czasie przez tych wspomnianych zawsze byłem dobrze obsłużony, szkoda mi jednak...