Maverick - likwidacja

Autor Wiadomość
Cvbge mężczyzna

Dodane 13-03-2010 23:12 Maverick - likwidacja
Witam,

byłem dzisiaj pod Maverickiem, na drzwiach wisiała kartka z informacją o likwidacji sklepu. Gwarancje itp. przejmuje IIRC bikershop.
Ktoś ma jakieś dokładniejsze informacje?
Co z rowerami - będą wyprzedawać?
janusz mężczyzna

Miejscowość: kraków
Dodane 14-03-2010 08:48 RE: Maverick - likwidacja
Ale które rowery? Gdybyś zajrzał przez szybę do środka zobaczyłbyś, że są tam tylko gołe ściany. Podobno już dawno Maverica przejął Bikershop, ale nie opłacało im się utrzymywać go i został wchłonięty z późniejszą likwidacją:(
furman mężczyzna

furman
Miejscowość: Kraków
Dodane 14-03-2010 17:14 RE: Maverick - likwidacja
Ja słyszałem, że lokal im zabrali. Znaczy się, ktoś tam przebił stawkę za wynajem.
skolioza mężczyzna

skolioza
Dodane 14-03-2010 19:57 RE: Maverick - likwidacja
Bikerszop to już co najmniej z pół roku temu - jak nie dłużej - wykupił Mavericka z tego co słyszałem... ale jak się to ma potoczyć w sensie wyprzedaży etc to nie wiem

www.RetroMTB.pl
pierwsza polska strona o kultowym sprzęcie

http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts
RetroMTB na Facebooku

Versus mężczyzna

Dodane 15-03-2010 17:27 RE: Maverick - likwidacja
Każde społeczeństwo ma taką gospodarkę na jaką zasłużyło. Amerykanie mają "Matrix-reaktywacja", my mammy "Maverick-likwidacja"! : ) Tak się mi niewinnie skojarzyło.... Szkoda, lubiłem tam kupować! Jedyny sklep, gdzie mimo mnogości towaru nie było ciasnoty. Stojak na rowery wewnątrz sklepu powalał! Klient na rowerze(???!!!) o dziwo- nie był tam intruzem!
Żegnajcie Panowie! Życzę rychłej reaktywacji!

nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych

leszek mężczyzna

leszek
Dodane 15-03-2010 18:40 RE: Maverick - likwidacja
A ja nie lubiłem tego sklepu , obsługa znudzona , brak zainteresowania klientem i dobrze że ich już nie ma B)
pocio mężczyzna

pocio
Dodane 15-03-2010 18:51 RE: Maverick - likwidacja
jedyne co w tym sklepie mi odpowiadało to lokalizacja. Nie ma przeżyję. Nie będę płakał.
Teraz Rovmix nie będzie już miał bliskiej konkurencji

połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama
pozdrawiam naczelny bleblak pocio

Tom mężczyzna

Tom
Dodane 15-03-2010 19:58 RE: Maverick - likwidacja
Hm... ja mam do tego sklepu sentyment, ale to jeszcze z czasów gdy byli na ul. Fabrycznej, tam kupiłem pierwszy sensowny rower, który używam do dziś, fakt,że sprzedali mi Treka z ramą XL dla mojego wzrostu 191 cm ale jak się potem okazało z korbami 170 mm !!! :) Jedyni sensowni ludzie w tym sklepie to właściciel Arek, serwisant Przemek i ze sprzedawców to Mariusz, reszta jak Leszek pisał znudzeni olewacze ..... Po pewnym czasie przez tych wspomnianych zawsze byłem dobrze obsłużony, szkoda mi jednak...
Skocz do Forum: