Dyskwalifikacja Armstronga
- « początek
- ‹ poprz
- 6
- 7
- 8
- 9
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
pe_pawel ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
|
Skoro jest moda na odkrywanie takich tajemnic, skrywanych latami, o których nikt nigdy nie wiedział. Ba, nawet się nie domyślał. Więc może i ja przyznam się do pewnej tajemnicy: Otóż: noszę okulary ![]() Też muszę napisać o tym książkę. Dwa Pi Er |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
A ja kiedyś nałogowo jarałem szlugi ![]() |
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
cóż za wyznania! teraz już mój świat nigdy nie będzie taki sam! ![]() Może Oprah zrobi z Wami wywiad?
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
BTW. Kupiłem wczoraj tą książkę, przeczytałem pierwsze 100 stron i mogę powiedzieć że naprawdę ciekawa lektura. Dobrze się to czyta, fajne spojrzenie od "kuchni" jak budowano potęgę US. Postal itd. Niektóre fakty zaskakujące (nie tylko te bezpośrednio związane z dopingiem). Cytat lekarza ekipy " ... jesteś czterdziestą trójką żeby ścigać się w Europie musisz być czterdziestką dziewiątką a nawet 49,5 .. " daje do myślenia z czym musieli zmierzyć się kolarze chcący być w TOP elity.
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
| buntarek1 Posty: 2 Dołączył: 20 mar 13 |
|
|
I co, teraz dzięki temu jest o nim głośno i chyba o to chodziło. Nie ważne czy zły czy dobry marketing, ważne, że o nim głośno.
Polecam sprawdzone buty adidas Zapraszam każdego! |
|
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
|
Ja wiem czy aż tak głośno?? Jaka jest grupa docelowa w którą celuje ta pozycja ?? Ile osób z poza naszego środowiska (tematyka sportowa) sięgnie po taką lekturę ?? Pewnie Hamilton na tej książce trochę zarobi, ale WTF... ja nie mam z tym problemu.
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 6
- 7
- 8
- 9
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |

jak budowano potęgę US. Postal itd. Niektóre fakty zaskakujące (nie tylko te bezpośrednio związane z dopingiem). Cytat lekarza ekipy " ... jesteś czterdziestą trójką żeby ścigać się w Europie musisz być czterdziestką dziewiątką a nawet 49,5 .. " daje do myślenia z czym musieli zmierzyć się kolarze chcący być w TOP elity.