Trening 3. tydzień lutego Kraków i okolice
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Jerzy_MTB Posty: 2 Dołączył: 6 lut 10 |
|
|
Tytułem wstępu -jestem z Warszawy i będę miał możliwość odwiedzenia kumpla w Krk w wyżej podanym terminie. Głównym celem byłby trening, tyle że kumpel akurat chyba nie w formie a do tego ma tylko enduraka 17kg. Tzn. szukam kogoś z kim mógłbym potrenować - na szosie czy w terenie i raczej nie tylko w samym krk ale też jakiś wypad w Beskidy byłby. (co do mojego poziomu to jeżdżę maratony Golonki d. mega najlepszy wynik 40. open ale w tym sezonie powinno być lepiej ![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
W Beskidy to na narty sie można wybrać, a nie rower ![]() Dużo zależy od pogody, ale biorąc pod uwagę co się dzieje obecnie to nie najlepiej to wygląda. O ile główne drogi jako tako się nadają do jazdy to wjeżdżając na te boczne sporo ryzykujemy. W terenie dawno nie byłem, bardziej uczęszczane miejsca (Las Wolski) są przejezdne ale im dalej od Krakowa tym jest zapewne coraz gorzej. Generalnie to kiepski czas wybrałeś sobie na zwiedzanie okolic Krakowa
|
|
|
| |
| Jerzy_MTB Posty: 2 Dołączył: 6 lut 10 |
|
W Beskidy to na narty sie można wybrać, a nie rower W tych okolicach nie będę pierwszy raz a i zwiedzać nie chcę ![]() Las Wolski wiadomo, ale jeżeli poza Krakowem to już nieco dalej bym coś wybierał, np. asfaltem - przełęcze typu Salmopolska czy bliżej krk Lipnicka a w terenie jakieś udeptane szlaki typu Turbacz, Polica, może nawet Murowaniec. |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Byłem pieszo w Murowańcu jakiś czas temu i tak oblodziło kamienie w Dolinie Suchej Wody że bardzo ciężko było zejść stamtąd pieszo. Jazda tamtędy jest praktycznie niemożliwa chyba że chcesz iść po śniegu z rowerem u boku ![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Przeł. Lipnicka - o Krowiarki chodzi ?. Moim zdaniem jazda tam w obecnych warunkach to szaleństwo. Salmopolska jeszcze dalej, jeszcze większe szaleństwo ![]() No i jeśli to okolice Krakowa to masz bardzo szerokie pojęcie tych okolic
|
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
| Jeżeli tylko puszczą lody i temperatura będzie w okolicach zera może wreszcie ruszę się na świeże powietrze. Kiedyś więcej jeździłem w minusowych temperaturach, teraz stałem się wygodny i tylko trenażer. 20 lub 21 luty do Rudna po asfalcie na zimowym góralu . Będzie to mój treningowy tlenik , jeżeli jesteś chętny to daj znać. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 09-02-2010 21:45 | |
|
| |
| Makumba Posty: 91 Miejscowość: Kraków Dołączył: 17 wrz 09 |
|
Lesław jeżeli będziesz jechał to daj znać gdzie, o której, i w który dzień to ja też się chętnie przejadę ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |