(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| marcin81 Posty: 60 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 lip 11 |
|
Wybieram sie w strone toru kajakowego ok 16 przylaczy sie ktos?![]() |
|
|
| |
| marcin81 Posty: 60 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 lip 11 |
|
Ok 16 wyruszam, przylaczy sie ktos? Cel do uzgodnienia![]() |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
Odświeżam wątek ![]() Zastanawiam się nad wycieczką mniej więcej Krzeszowice-Tenczyn-Dolinki-Jura-Kraków w tą sobotę lub niedzielę. Dojazd do Krzeszowic pociągiem. Ktoś reflektuje? Alternatywnie Weekendowe jazdy coś szykują... |
|
|
| |
| maro81 Posty: 23 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 kwi 10 |
|
| Kiedy??? | |
|
| |
|
| Sprawdzę pogodę dzisiaj wieczorem. Na rozkłady pociągów jeszcze nie patrzyłem, ale wyjazd mniej więcej o 10? | |
|
| |
|
|
Bardziej pasuje mi niedziela. Pogoda też ma być lepsza. Jeśli nie wyjdzie wyjazd z Marcusem, to można by pojechać np: (PKP) - Krzeszowice - Dolina Miękini - Dolina Eliaszówki - Paczółtowice - Dolina Racławki - Dolina Będkowska - Dolina Kobylańska - Dolina Bolechowicka - Kraków Zamiast Paczółtowice-Dolina Racławki można pojechać Dębniki-Wąwóż Zbrza A z Doliny Będkowskiej można by pojechać na Ojców zamiast na pozostałe Dolinki. Nie wiem jak w praktyce to by wyglądało, na mapie wygląda całkiem fajnie ![]() Niestety jest niezerowa szansa, że nie zdążę na pociąg Wtedy można by jechać trasę w drugą stronę i wracać pociągiem z Krzeszowic (jakby ktoś chciał mógłby wracać rowerem). |
|
|
| |
|
| http://rowerowanie.pl/forum/vi…2367#post_72367 | |
|
| |
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
| oki, dworzec | |
|
| |
| maro81 Posty: 23 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 kwi 10 |
|
| Jedzie ktoś do Ojcowa? | |
|
| |
|
Jutro planuję pokręcić w okolicach Niepołomic. Jako że w tym roku zrobiłem może z 50 km na rowerze, to jutro pewnie podwoję tegoroczny dystans Startuję jakoś przed południem, nie wiem jeszcze kiedy, ale raczej nie przed 10. I w ogóle jadę z ~Niepołomic, więc jakby ktoś chciał dołączyć to musiałby się tam magicznie pojawić ![]() Jutro koło 8 zrobię odczyt tego tematu i jak będą jacyś chętni to ustalimy co i jak. |
|
|
| |
| BartekAugustyn Posty: 20 Dołączył: 26 lis 12 |
|
Jedzie ktoś do Ojcowa?maro81 To chyba już straciło na aktualności, ale ja dzisiaj jadę spontanicznie. Do 11.40 jestem na forum i czekam na propozycje dołączenia. |
|
|
| |
| Gobi Posty: 23 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 paź 12 |
|
| Szukam kogoś do kręcenia dzisiaj około 15.00 z błoń (muzeum); może LW, Bodzów ... ? | |
|
| |
pe_pawel ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
|
Zapraszam na Piknik Forteczny do Rudawy. Wyruszamy w sobotę, 11 X 2014,spod Volvo na Opolskiej o godzinie 12:00 Z racji na kontuzję, wyjazd bardzo delikatny. Polecimy w drogami. Całkowicie spokojnie. Piknik
Dwa Pi Er | |
| Edytowane przez pe_pawel dnia 11-10-2014 00:02 | |
|
| |
|
Ten tego... jako że nic w tym roku nie jeździłem, to wypadałoby coś przejechać rekreacyjnie ![]() Ktoś, coś, gdzieś? |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Dzisiaj był góry, jutro zdychanie, rower może w sobotę ![]() Edit: Jadę jutro w stronę Ojcowa a potem zobaczę ile siły KMWTW ![]() Jak ktoś chce to niech rzuci jakieś godziny, pewnie zbiorę się koło 10tej MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE | |
| Edytowane przez Kocur dnia 05-06-2015 19:54 | |
|
| |
| Karolina20 Posty: 1 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 13 cze 15 |
|
| Hej wybiera się może ktoś jutro w jakąś krótką trasę? Tyniec, Niepołomice i mogłabym dołączyć? | |
|
| |
| Twiggy Posty: 3 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 cze 15 |
|
| Też bym się podpiął ewentualnie, chociaż już późno trochę. I oczywiście, opinia którą nieraz słyszałem o "zielonych" sprawia, że nie wiem czy podołam. | |
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Jak jest naprawdę lajt to jest lajt i zawsze się czeka na innych
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
|
No niby tak![]() A dziś o 12:00, jadę z Niki lajtowo w stronę Tyńca jak coś. Ustawka o 12:00 na Błoniach przy Cichym Kąciku (skrzyżowanie Piastowska/3 Maja). |
|
|
| |
|
|
Jutro (sobota), o 11:00 jestem umówiony z Nikim i jedziemy w kierunku dolinki Brzoskwini. Tempo i jazda oczywiście lajtowa, bez ciśnienia. Start z Błoni przy Cichym Kąciku. Chętni mile widziani. |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Wtedy można by jechać trasę w drugą stronę i wracać pociągiem z Krzeszowic (jakby ktoś chciał mógłby wracać rowerem).