Skrzyczne Nocą - drugie starcie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
|
Rok temu była próba, niestety Góra odrzuciła... Kto w tym roku chętny? Myślę, że należy najpierw ustalić listę chętnych, a potem dopiero wybór terminu. PePe |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Chętny Ale myślę że pewnie odpalimy znów końcem września/początkiem października. Najważniejsze by znaleźć weekend z pełnią księżyca oraz bez chmur ![]() |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Ja też jestem chętny. Obiecuję, że będę jechał szybciej i nie będę częstował ciastkami. | |
| Edytowane przez Michnik dnia 21-06-2010 23:07 | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Kurczę, nie wiem jak z czasem będę stać... chętnie bym pojechał, ale pewnie nie pojadę. Nie mam też siły na ten wyjazd
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
|
chetny
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Ja się opowiem, kiedy będzie termin, ale kusi mnie to wariactwo.
Куба |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 533 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Bo każde wariactwo kusi, to fakt. A możecie przybliżyć na czym to wariactwo dokładniej ma polegać, jakaś mapka może ... długość odcinka, różnica wys., czas, jaki dojazd ? Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
|
|
Cel - zdobycie Skrzycznego nocą, w planach trawers Baraniej, start z okolic Milówki Termin - bezchmurna noc najlepiej z pełnią (do ustalenia) Dojazd - raczej samochodem Tak jak pisałem, jest to remake, gdzieś w archiwum można przeczytać jak było rok temu. PePe |
|
|
| |
|
|
Dla leniwych: http://rowerowanie.pl/readarti…?article_id=144 ![]() |
|
|
| |
| Jelitek2 Posty: 269 Dołączył: 27 lis 06 |
|
| Ja jestem jak najbardziej chętny!! :-D tyle że proszę weźcie pod uwagę przy wyborze terminu że w niedziele pracuję :-( | |
|
| |
| Jelitek2 Posty: 269 Dołączył: 27 lis 06 |
|
| czyżby temat umarł?? | |
|
| |
|
Kondziu spokojnie bez nerwacji. Śledz temat cierpliwie ![]() |
|
|
| |
|
Możliwe że jednak będę pełną gębą!! Zależy od terminu, ale pasowało by najpóźniej w sierpniu zaliczyć. Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
|
Słowo się rzekło, rower u płotu... Niestety kiepsko u mnie z terminami. Ale, aby zdążyć przed pierwszymi śniegami, bo mróz to raczej będzie sprzymierzeniec i należy założyć że będzie, to moje propozycje: 1) 23 na 24 październik (sobota/niedziela) 2) 29 na 30 (piątek/sobota) lub 30 na 31 (sobota/niedziela) ale to jest weekend przed Wszystkimi Świętymi potem wchodzimy w listopad 3) 6 na 7 listopada (sobota/niedziela) jak by się nie udało, a byli by 100% pewniacy to ja chętnei nawet później bym się łapał. PePe |
|
|
| |
|
23/24 październik wypada pełnia jak mówiłem więc było by kosmicznie zarazem też zimno! ale damy rade! ekipo zeszłoroczna jechać musisz ponieważ w tamtym roku daliśmy ciała i teraz trzeba to odbić!
...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
Jak dla mnie im szybciej tym lepiej, będzie przynajmniej cieplej choć i tak za zimno ![]() Jeszcze nie mam ramy, ale może będzie gotowa z końcem tego tygodnia. Brakuje mi jeszcze kilku części. Może uda mi się poskładać w całość do 23ego Nie wiem jeszcze czy będę mieć siłę, ale to akurat drugorzędna sprawa
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
|
Jak już pisałem postaram się nie spowalniać grupy. W związku z tym rezygnuje z nocnego wypadu na Skrzyczne. Powodzenia Panowie, oby tym razem góra padła Wam pod koła. |
|
|
| |
|
Michnik!!!!!!!! jechać musisz nie ma odwrotu!
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Jeśli zajdzie splot sprzyjających okoliczności- zaatakuję Górę tej samej nocy! Chociaż nie koniecznie od tej samej strony i z wami w teamie. Mam miejscówkę i sparingpartnera w Lipowej.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 13-10-2010 21:48 | |
|
| |
|
|
Że się tak przypomnę, bo nie wiem czy się wybierać, czy też nie...
PePe |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Ale myślę że pewnie odpalimy znów końcem września/początkiem października. Najważniejsze by znaleźć weekend z pełnią księżyca oraz bez chmur