Ojców i jedna dolinka - 23.06.2012
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
Zapraszam wszystkich chętnych na następny wypad z cyklu "Ojców i jedna dolinka". Startujemy spod Parku Wodnego w sobotę 23 czerwca o godz. 10.00. Zaczynamy tym razem od Ojcowa poprzez dolinki, by wrócić z powrotem żółtym szlakiem do Doliny Prądnika i niebieskim wspiąć się na zamek Korzkiew. Tempo mocniejsze i nieumiarkowane z akcentami premii górskich, choć czekamy na spóźnialskich ![]() Zapraszam. Jedziemy oczywiście na rowerkach MTB, jakby ktoś miał wątpliwości. ![]() Wycieczka odbędzie się pod warunkiem dobrej pogody. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 22-06-2012 10:15 | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
w sobotę nie dam rady, za to mam czas w niedzielę
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| toma Posty: 9 Dołączył: 24 lut 12 |
|
|
Lesław, czy masz jakieś szacunki ile km jest do przejechania i jak długo to mniej/więcej potrwa? Pozdro Tomek |
|
|
| |
| szaman696 Posty: 561 Dołączył: 16 mar 07 |
|
|
Postaram się być choć zastanawia mnie tempo.
Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
|
| |
|
Tempo to nic innego jak "lekki tlenik", czyli jedziemy w strefie tlenowej.![]() |
|
|
| |
|
Lesław, czy masz jakieś szacunki ile km jest do przejechania i jak długo to mniej/więcej potrwa? Nie wiem ile wyjdzie km, a czasowo to 3 do 4h jazdy. |
|
|
| |
|
| OK, dzieki za informacje. | |
|
| |
| szaman696 Posty: 561 Dołączył: 16 mar 07 |
|
85km, 4:30 samej jazdy. Piękna wycieczka, fajna trasa, w sporej części dla mnie nowe ścieżki, świetne towarzycho i pogoda - więcej takich!!!!
Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
|
| |
|
|
Do tego prawie 1700 przewyższenia. Wrzuciłbym plik gpx z wycieczki, ale nie widzę opcji dodania pliku do wypowiedzi, chyba, że na priwa się da. Tak czy siak wycieczka zacna. Wyjechałem się do 0, ale fajnie było. Dzięki i pozdro. |
|
|
| |
|
Dzięki za miłe towarzystwo, sam poznałem parę nowych ścieżek ale ta ostatnia która według MiśQ-a była ścieżką na pewno nią nie była. Był to alternatywny żółty do Doliny Prądnika, ale czemu w pionie.![]() ![]() | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 23-06-2012 18:16 | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Nie było tak źle Lesławie z moją improwizacją. Najważniejsze, że dotarliśmy do cywilizacji a, że obok naszego żółtego to mniej ważne Fajne było, że daleko od Krakowa nie odjechaliśmy, a na prawdę super tereny zwiedziliśmy i było gdzie się zmęczyć.Dzięki za wspólną mocną wycieczkę ![]() Było nas czterech: Lesław, szaman696, toma i ja. Mnie wyszło: 81,5km, czas 4h 22m, średnia 19,28km/h - to dane głównie dla Lesława ![]() Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
Zdjęcia w galerii.![]() |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Wrzuciłbym plik gpx z wycieczki, ale nie widzę opcji dodania pliku do wypowiedzi, chyba, że na priwa się da.toma A track od toma w trasach gps. Pozdrawiam |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Był to alternatywny żółty do Doliny Prądnika, ale czemu w pionie.
a, że obok naszego żółtego to mniej ważne