Treningowy blog Lesława
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
| Ja się poprawiłem, ale inni zapewne też. Zakładanie że się tak nie stało, byłoby wielce wielce nieostrożne. Z roku na rok poziom jest coraz wyższy. | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Jak będzie pogoda w sobotę to zapraszam na wspólny tlenik. I jak będą chętni to dam znać. |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Kurcze - kolejny sparing
|
|
|
| |
spootnick ![]() Posty: 584 Miejscowość: Kraków Dołączył: 30 maj 08 |
|
Cały na szosie czy też teren? Ja jestem chętny![]() | |
| Edytowane przez spootnick dnia 15-03-2010 20:57 | |
|
| |
| skrzynia Posty: 566 Miejscowość: bikegaraż Dołączył: 29 lip 06 |
|
wstępnie bym się pisał
|
|
|
| |
|
Szosa ale proponuję na góralach, gdyż miejscami może być nierówmo i mokro.![]() |
|
|
| |
|
|
To jakie plany. Gdzie uderzamy ? Ja mam tak 3 godzinki czasu to się pewnie urwę wcześniej. Jakieś propozycje -może Pieskowa ? |
|
|
| |
|
|
Ja jadę na kierunek Rudno małym zygzakiem i z powrotem. Furman na Skałę i Pieskową za duży ruch na drodze. Zapraszam na treningowy tlenik pod Smoka na godz. 10.00 w sobotę. ![]() |
|
|
| |
|
| Dla pewności spytam czy chodzi o rzeźbę Smoka Wawelskiego pod zamkiem? | |
|
| |
|
Tak dokładnie, tego co zionie ogniem.![]() |
|
|
| |
|
Kurcze - kolejny sparing Nie planuję sparingu, no chyba że sporadycznie na podjazdach. ![]() |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Ile kilometrów i ile godzin planujesz? Куба |
|
|
| |
|
| Kilometry wyjdą w praniu, a czasowo tak licząc od Smoka to około 4h. | |
|
| |
|
|
Dziękuje za przybycie na wspólny trening. Pod Smokiem stawili się Ola, Furman, PePe, Spinoza, Skrzynia, Kubak, Spootnick i ja. Trening uważam za udany. Była to jazda w tlenie w wariacji zmiennej z górskimi "piknięciami". ![]() Mnie wyszło z domu 111km i 4h 29min efektywnej jazdy. Czuć już prawdziwą wiosnę i znowu się za ciepło ubrałem. |
|
|
| |
| skrzynia Posty: 566 Miejscowość: bikegaraż Dołączył: 29 lip 06 |
|
Również dzięki, fajna traska, płuca konkretnie przewietrzone W sumie wyszło 1240m przewyższenia (u mnie trochę krócej, 90km bo mam bliżej pod smoka).
|
|
|
| |
|
Moje płuca są jeszcze pod Sanką, mówiły, że już się nigdy do mnie nie zbliżą. W Balicach odpadłem, bo mi sie kadencja skończyła na średniej tarczy i musiałem zrobić porządek z przerzutka
Куба |
|
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
Kuba, w tygodniu rege takie wycieczki? No nie wiem Chyba, że rzeczywiście forma pozwala. |
|
|
| |
|
forma jest marcowa. Wytrzymałość ok jak na mnie, ale podjazdy to cios pięścią w nos. Dokładnie rok temu o tej porze, po zejściu z trenażera miałem to samo. Inna sprawa, że Lesław jechał w tlenie prowadząc peleton, a ja miałem 160-165 bpm
Куба |
|
|
| |
|
Dziękuję za wspólną jazdę. Pod koniec nie dałem już rady i wróciłem wolniej samemu. Forma wygląda dziwnie, ale może to jakiś słaby dzień. Muszę przeprowadzić testy na starym rowerze i zobaczyć gdzie jestem względem zeszłego roku. Lekko się martwię![]() |
|
|
| |
|
Dziękuję za wspólną jazdę. Pod koniec nie dałem już rady i wróciłem wolniej samemu. Forma wygląda dziwnie, ale może to jakiś słaby dzień. Muszę przeprowadzić testy na starym rowerze i zobaczyć gdzie jestem względem zeszłego roku. Lekko się martwię Czym Ty się martwisz. Dodaj, że jechałeś na fullu na nowiutkich Nobby Nicach. To dużo tłumaczy. Ja musiałem się urwać wcześniej ale też zdążyłem przewietrzyć płuca
|
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

I jak będą chętni to dam znać.
W sumie wyszło 1240m przewyższenia (u mnie trochę krócej, 90km bo mam bliżej pod smoka).