Treningowy blog Lesława
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Niesamowite jak na tym można zasuwać. Ale jeszcze nie wiesz, jak w peletonie na wyścigu zasuwa. ![]() |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Lasek wczoraj, Lasek dzisiaj...fajnie tak jeździć na zupełnym luzie, choć proszę nie mylić tego z wolną jazdą. Żadnej górce nie odpuszczam i wyjeżdżam pod mleczanem i powyżej, no cóż tak lubię.![]() Przez te ostatnie intensywne deszcze w niektórych miejscach dość mocno wypłukane są ścieżki, tak więc jak ktoś długo tam nie jeździł niech zachowa na zjazdach ostrożność. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 08-09-2010 22:16 | |
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
|
a w tym roku jeszcze wystartujesz? |
|
|
| |
|
| Może w Rabce ale to nic pewnego. | |
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
Dziwna sprawa. Od ładnych kilku dni mój góral treningowy w remoncie , no i polubiłem się z kolarką. Niesamowite jak na tym można zasuwać. Bo szosówki rządzą! Ja praktycznie w tym sezonie jestem szosowcem i jest mi z tym dobrze. Zobaczymy co będzie dalej.
|
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Bo szosówki rządzą!Miki NEVER!!! Do treningu moze i to padlo sie nadaje, ale prawdziwy fun daje tylko i wylacznie rower gorski i jazda po terenie!!! ![]() |
|
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
Nikt Ci nie broni jeździć szosą w terenie. Dopiero będziesz miał fun.
|
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Na przykład zjechać zielonym szlakiem z góry Chełm w Myślenicach . Polecam .
Pozdrawiam |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Przypomniał mi się taki filmik z gościem na szosówce co kiedyś zapodał Maciu w shoutboxie ![]() ![]() ...jest znalazłem http://www.youtube.com/watch?v=5z1fSpZNXhU | |
| Edytowane przez szbiker dnia 09-09-2010 19:51 | |
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
No filmik wymiata. Założyć do szosy 2,25 i jazda w teren
|
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
no najbardziej mnie zaskoczyło, że szosa i platformy. Ciekawe jakie miał ciśnienie w oponach?
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
Moje zawirowania rowerowo-sportowe mają na imię Rozalia. Urodziła mi się wczoraj córeczka.![]() |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 534 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
No to gratulacje, sukces na miarę zwycięstwa w dużej imprezie co najmniej. Żeby tatuś za 3 lata nie został zaskoczony pytaniem: "a dzie mas nowe puchaly?" to trzeba kręcić (póki co pieluchy opisek mojej)Jacek PS. A co do treningu i zimy to zastanawiałem się nad zakupem jakiejś stacjonarki z pomiarem mocy ale nie za drogiej. Czy można na jakąś poradę liczyć w takiej sprawie? Może jakiś model znany jest z nie wysokiej ceny a dużej przydatności?
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
| Roza Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
Lesław, szczęściarzu gratulacje dla Ciebie i mamy (przede wszystkim)!!!!!! Najpiękniejsze imię na świecie - pozdrowienia od imienniczki ![]() ![]() ![]() |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
Gratulacje!!![]() |
|
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
Uuuuu, to wiele wyjaśnia Gratulacje!!! |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Moje zawirowania rowerowo-sportowe mają na imię Rozalia. Urodziła mi się wczoraj córeczka. Rety! Gratuluję! Zyskałeś Najwspanialszego Przyjaciela jaki może pojawić się w życiu dorosłego mężczyzny! Wiem coś o tym, "ten" mój(wyobraź sobie), nawet czekając w domu... nie pozwala mi pokazać wszystkiego co potrafię na zjazdach!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 18-09-2010 11:39 | |
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
|
Lesław zawsze czymś zaskakuje ;-) Gratulacje ! p.s To teraz będziesz miał dodatkową motywację jak Absalon ;-) |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
No to powinszować. Spekulacji było wiele ale takiej opcji chyba nikt nie brał pod uwagę
|
|
|
| |
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
Gratulacje dla szczęśliwych rodziców ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |
Leslaw
Ja praktycznie w tym sezonie jestem szosowcem i jest mi z tym dobrze. Zobaczymy co będzie dalej.

.