Jesienna ustawka 2013 Pychowice-12.10.13
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
|
Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej zabawy z Zielonymi, najpierw ściganie (no bo co można innego robić w sobotnie przedpołudnie), a później ognisko z wieloma atrakcjami. Spotykamy się o godzinie 10.00 na polanie Pychowickiej 12 października. Zasady takie jak zawsze czyli będzie kilku pseudo sędziów, trasa oznaczona mącznymi strzałkami oraz wspaniała atmosfera - inaczej nie mogło by być. Opłatą startową jak zwykle są batony, czekolady i wszelkie rzeczy zwiazane z rowerowaniem które będą wykorzystane podczas dekoracji i tomboli. Po ściganiu odbędzie się ognisko nieopodal startu (na zakrzówku) niech każdy weźmie ze sobą osprzęt ogniskowy typu kiełbasa/chleb/napoje%) oraz jakieś ciuchy na przebranie bo może być chłodno z biegiem czasu Drewno jakieś wieksze czy mniejsze na ognicho będzie tak że jak tylko dopisze frekwencja to zabawimy dłużej. Miejmy nadzieje że pogoda dopisze bo to jest jedyny termin jaki wchodzi w gre z mojej strony, gdyby miało być deszczowo to będę się zastanawiał bezpośrednio 1-2 dni wcześniej więc prosze śledzić temat ![]() ZAPRASZAM! ...całe życie drugi! | |
| Edytowane przez Maciu dnia 30-09-2013 08:47 | |
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Rzucam rękawicę! ![]() |
|
|
| |
| mt_jr Posty: 478 Miejscowość: kraków Dołączył: 1 paź 06 |
|
Rzucam czapkę!
http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga! |
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Teraz czekamy tylko na tego(tą), co majtkami rzuci
|
|
|
| |
| qnick Posty: 252 Dołączył: 21 kwi 11 |
|
Ale to dopiero na ognisku ![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
To ja rzucę FP3 Jeszcze nie wiem w kogo
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
|
Jesli wystartuje min. 5 juniorow czyli osoby do 18roku wlacznie bedzie osobna karegoria zapraszam !
...całe życie drugi! |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
|
A ja przypominam o numerach (nie mylić z numerkami) startowymi. Jakoś informacja wypadła z biuletynu startowego, ale prosimy każdego startującego o udekorowanie roweru jakimś charakterystycznym emblematem - przykładowo numerem. Zawodnicy bez takiego oznaczenia mogą nie być sklasyfikowani .
PePe |
|
|
| |
| ebola Posty: 152 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 sie 08 |
|
Ja rzucam majtki ! Niestety ten kto podejmie moje wyzwanie będzie musiał zaczekać do wiosny bo w sobotę mnie nie będzie ![]() ebola dodał/a następującą grafikę: ![]() |
|
|
| |
pe_pawel ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
To do wiosny już będą nieźle znoszone
Dwa Pi Er |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
A ja rzucam kalumnie bo muszę być w pracy.
|
|
|
| |
| ebola Posty: 152 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 sie 08 |
|
To do wiosny już będą nieźle znoszone Obiecuje, że jeśli tylko będę na wiosnę to tak wypiorę, że będą jak funkiel nówki nie śmigane ![]() |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
Szkoda ze Cie nie bedzie, mialbys szanse mnie w koncu objechac Wiem ze mocny jestes, ale dopoki nie wygrasz w bezposredniej rywalizacji bede siw czul nieobjechany. |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Rzucam czapkę! Gruszek?
Pozdrawiam |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Lokalizacja zawodów: https://maps.google.com/maps/m…010145,0.014205 nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
|
pierwsze fotki oraz track GPS pętli adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
UMaciek ![]() Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
Mocne ściganie, solidne afterparty - podziękowania dla wszystkich, którzy brali udział w tej imprezie
|
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
pierwsze fotki To nie "fotki"- to już pełną gębą "OBRAZY"! Doskonale użyte narzędzie! ![]()
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| filmik w wersji beta | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
W imieniu całej załogi Rowerowanie.pl bardzo dziękuję przybyłym na Ustawkę XC, startującym oraz tym którzy przybyli spożyć kiełbaski z ogniska ![]() Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |