Test wydolności startowej
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Spinoza, świetny wynik: szosówka czy góral?Kubak Spinoza jechał na szosówce (według jego strony). ale to nie ma znaczenia, liczy się czas. Ja czekam na Lesława, bo sam mam zamiar zrobić 22 minuty ![]() |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
... Ja czekam na Lesława, bo sam mam zamiar zrobić 22 minuty A co ,mam cie pchać pod górki ? ![]() Nie czekaj na mnie tylko rwij te 22 minuty. ![]() |
|
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
|
Mój czas to 21:36. |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
myślę o tradycyjnym teście w sobote 28 lutego. Mam pytanie o stan trasy szczególnie kawalka koło obserwatorium. Interesuje mnie ewentualnie zalegajacy śnieg lóg koleiny? Jak pogoda dopisze to w sobote kolo południa testujemy. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| Bartek Posty: 10 Miejscowość: Piła - Kraków Dołączył: 30 sty 09 |
|
| 27 luty 2009 / pogoda deszczowa i wietrzna / mój czas to 23.00.07. Rower przełajowy. | |
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
...00:21:20 ... rower szosowy + nowe karbonowe nakładki na końcówki tłoków ...
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Spinoza, aleś dał czadu!
Куба |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Spinoza, aleś dał czadu!Kubak Prawdziwy KOKS
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Widzę, żę ostro wszyscy trenują. | |
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Nie wszyscy...
Pozdrawiam |
|
|
| |
| Szymon Posty: 67 Dołączył: 16 sty 08 |
|
|
To ja też się pochwalę. Wczoraj od ronda w kierunku obserwatorium wykręciłem 0:21:06. Mogło być trochę lepiej, ale miałem problemy ze skrętem z Orlej w Księcia Józefa, gdyż było po 17-tej i duży ruch w stronę Kryspinowa. W sumie te auta nie jechały jakoś szybko i przez chwilę myślałem żeby je wyprzedzać ale się trochę bałem, bo padał jakiś drobny deszcz i było dosyć ciemno. W czwartek spróbuje w drugą stronę tzn od ronda w stronę autostrady i powrót przez Orlą, bo wydaje mi się, że na podjeździe po kostce mniej się traci niż na zjeździe. A za tydzień (we wtorek) spróbuje poniżej 20 min, ale w godzinach bardziej przed południowych. A, jechałem na szosie żeby nie było. |
|
|
| |
|
...ładny czas, ale w drugą stronę nie ma sensu tego jeździć 3 x musisz przeciąć drogę z ruchem samochodowym i jedziesz po większym promieniu ... ja też miałem przejścia z samochodem, dostawa Castoramy zajechała mi drogę przed podjazdem pod obserwatorium, chciałem wyprzedzić a tu z naprzeciwka autobus, schowałem się w tunelu to oni się zatrzymali i stoją ... cały rozpęd straciłem ... może za miesiąc powtórzę bo czuję że mogę do 20 się zbliżyć ...a na kostce wszyscy tracą tylko niektórzy więcej ...
|
|
| |
| Bartek Posty: 10 Miejscowość: Piła - Kraków Dołączył: 30 sty 09 |
|
| No po miesiącu byłem na trasie testowej i wywalczyłem z wiatrem nowy czas 22:42 Jest nieźle i idzie ku lepszemu. Rower przełajowy opony jeszcze z bieżnikiem przełajowym. | |
|
| |
|
|
w sobotę 28 marca br planuję odbycie testu. Pogoda zapowiada się znośna. Start pierwszego zawodnika z ronda w Chełmie planowany jest na godzinę 11,00. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
będziesz dręczył szosówkę na kostce koło obserwatorium, czy testował górala startowego przed sezonem?
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
|
szosę
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
22:33 rower szosowy przy sprzyjającym wietrze.
Куба |
|
|
| |
|
|
22:48 rower szosowy. pikawa średnia 164 Na usprawiedliwienie mam problem z zapięciem na początku, przygrzanie się na podjeździe (za długi odpoczynek pomiedzy rozgrzewką, a startem i minimalnie za późno wyłączony stoper. Podsumowując stac mnie było na czas w granicach 22,15 w dniu dzisiejszym. Nawet na trylince rower się nie rozpadł. Musze powiedzieć, że jaość nawierzchni na trasie TTL'a jest w tym roku zdecydowanie lepsza. Jak zlikwiduja ten kawałek z trylinki to czasy będą poniżej 20 minut. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
...e nakupowali szosówek i czasy sobie kręcą . ... nie no ładnie,ładnie ...swoją drogą ciekawe czemu jeszcze żaden szosowiec wycinak nie zrobił tu poniżej 20 min ... beczkę piwa trzeba postawić czy co ??
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
No no... jaki obciach i jeszczd 13ty ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

...