Podjazd do zoo na czas
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| drag Posty: 148 Dołączył: 7 cze 10 |
|
| hahahaha padlem | |
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
kurczę, to może jednak uda mi się zejść poniżej 5 minut?
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
| marciba Posty: 2 Miejscowość: Kraków/Wrocław/Mirsk Dołączył: 6 mar 10 |
|
Dwa dni temu...Waga 85kg a czs 5:19 zejść poniżej 5min...to dopiero będzie niezłe wyzwanie![]() Dodane dnia 16 lipca 2010 22:06:49 P.S.Rower górski...jutro druga próba ![]() | |
| Edytowane przez marciba dnia 16-07-2010 22:06 | |
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
| Gdybym wiedział tyle lat temu, że można nacisnąć stop pod Babą Jagą. I po co ja się tak męczyłem? | |
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Hej marciba witamy na forum!!! Na ekonomicznej jechałeś fantastycznie ![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
No to na szybko. Czasowka z Michem zaliczona. Jechalismy razem od Cracovii umilajac sobie czas rozmowa. Potem wspolny start. Jechałem jak zawsze na maxa. Michu zaczał ostro ałe na koncu kostki był juz za mna . Moja przewaga szybko urosła. Pod Zoo miałem 6:56. Na Micha czekałem ok.3minut Okazuje się, że Pit jest aż takim KOKSem, że wykręcił czas 3:50!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurczę, nie spodziewałem się po Tobie Pit, że szosza tak dużo Ci da mocy!! ![]() ![]() Pit - SZACUN!! Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
|
No dobra a w takim razie czy Michu dokładnie wie gdzie włączyć i zatrzymać stoper??? Bo może tutaj jest pies podgrzewanny? Michu znasz dokładnie zasady pomiaru??? |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Od początku kostki do kasy. Czy do końca tam gdzie bar? bo już kręcicie że się człowiek gubi |
|
|
| |
|
|
Zasady są jasno opisane w temacie czasówki pod ZOO. Jedyną osobą, która coś kręci jesteś Ty. Kilkadziesiąt osób nie ma problemu z właściwym odczytaniem zasad tylko Ty jeden. O czym to świadczy wg Ciebie??? Żebyś nie musiał długo szukać podaję Ci linka: http://rowerowanie.pl/czasowka/zoo Zakładka "Zasady i trasa" | |
| Edytowane przez Michnik dnia 16-07-2010 23:50 | |
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
Że Włosi mają swe zasady
|
|
|
| |
| skrzynia Posty: 566 Miejscowość: bikegaraż Dołączył: 29 lip 06 |
|
|
Czy ten cały cyrk naprawdę musi się dalej toczyć w tym temacie? (na wszelki wypadek dodam, że to jest pytanie retoryczne) Co jeszcze nie jest dla kogoś jasne? Miał być wspólny podjazd i był, Pit to opisał w kilku zdaniach i naprawdę nie trzeba tu komentarza (trzeba to raczej lekarza, i to dobrego). Temat brzmi: "Podjazd do zoo na czas", więc jak dostaję powiadomienie o odpowiedzi to fajnie by było, gdyby to był post o czyimś wyniku a nie dyskusja na poziomie forum onetu! A następne posty nie na temat trzeba po prostu usuwać, przecież to forum da się chyba moderować?! |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
W związku z zaistniałymi okolicznościami, tj.:No to na szybko. Czasowka z Michem zaliczona. Jechalismy razem od Cracovii umilajac sobie czas rozmowa. Potem wspolny start. Jechałem jak zawsze na maxa. Michu zaczał ostro ałe na koncu kostki był juz za mna . Moja przewaga szybko urosła. Pod Zoo miałem 6:56. Na Micha czekałem ok.3minut i skoro Że Włosi mają swe zasady czasy na własnych zasadach zostały skasowane. Jak do tej pory jest to pierwszy przypadek, gdy użytkownik (własną postawą i zachowaniem) doprowadził do niewiary w prezentowane osiągnięcia. Czasówka ma być zabawą, ale oddającą rzeczywistość. Innych podjeżdżających proszę o nie panikowanie . Może ostatnia wymiana zdań nie wyglądała najprzyjemniej, ale generalnie panuje tu domniemanie uczciwości i stąd zapewne też wyższa temperatura niektórych wpisów w sytuacji zaburzenia ładu i porządku.PS. Wszystkie posty nie na temat podjazdu (a już zwłaszcza na zakończony temat poboczny) poniżej tego będą bezwzględnie kasowane. Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 17-07-2010 09:02 | |
|
| |
| drag Posty: 148 Dołączył: 7 cze 10 |
|
pozostaje tylko wrzucic Micha na liste , juz nie bede przedostatni ![]() |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| No to uzupełniam jeszcze wagę do mego ostatniego przejazdu z przedwczoraj: waga 97,0km, czas przejazdu 6:56 | |
|
| |
| ano Posty: 3 Dołączył: 8 mar 08 |
|
| szosowka, waga 71kg, czas 5:06 | |
|
| |
| Jacekddd Posty: 535 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
W dniu dzisiejszym, masa nieco orientacyjnie. Moje ważenie 67kg, rower, bidon, drobiazgi, ubranie 14 = 81kg Czas 7min 6sekund Niestety licznik nie wytrzymał wstrząsów na kostce i wyłączył się na 48sekund ale byłem przezorny i zarejestrowałem na filmiku komórką ;-) Jechałem na 9/10 no prawie na full, ale na opór nie będę jeździł, ten wynik jest to dla mnie duży postęp. Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
| ano Posty: 3 Dołączył: 8 mar 08 |
|
bylbym wdzieczny za poprawienie mojego czasu z 5:04 na 5:06 jak napisalem wyzej. zrobcie gratis czasowy Michowi ![]() |
|
|
| |
| scaraab Posty: 37 Dołączył: 21 cze 09 |
|
Podjazd pod zoo podejście drugie... Wymęczony pracą po dwóch tygodniach bez współpracownika: Czas: 5.52. Od początku kostki do przejścia dla pieszych. Opony hutchinson pirania 2.0. Waga systemu: 93kg zważone przed startem na przejażdżkę... Proszę o korektę... ![]() Na pewno da się szybciej i to sporo jeśli chodzi o mnie... Poczekam na lepszą dyspozycję. | |
| Edytowane przez scaraab dnia 24-07-2010 20:57 | |
|
| |
| Jacekddd Posty: 535 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Przepraszam, poprawka nie napisałem, że to była szosa. A zatem jeszcze raz napiszę: masa 81kg czas 7'6" szosa! Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
| Marudz Posty: 10 Miejscowość: Sławkowice Dołączył: 26 cze 09 |
|
Dzisiaj wieczorem udało mi się uzyskać lekką poprawę czasu. Może dlatego, bo wiedziałem że gdzieś tam ze mną pod górę śmiga i mnie dopinguje żona . Chociaż i ona sama też biedna walczyła mocno z podjazdem.Czas 6.55, Masa 89 kg, rower mtb |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

. Jak dojechał zadałem pytanie o czas przejazdu i słysze ze miał 6:50 !!! Na dowod pokazał mi zatrzymany licznik z takim czasem. Szczeka mi z wrazenia opadła. Dla mnie temat Micha jest juz zamkniety. pit