Podjazd do zoo na czas
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| zuczek Posty: 109 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 maj 09 |
|
| Podaję czas dzisiejszego podjazdu - 7:20, masa zestawu - 81 kg, rower mtb. Pozdrawiam | |
|
| |
| drag Posty: 148 Dołączył: 7 cze 10 |
|
Powalczyłem dzisiaj i udało pobić zeszłoroczny najlepszy czas , to 6:45 , masa zestawu 90kg , rower górski. Do Romka brakuje już tylko 2:05 minuty ![]() |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
Ja dzisiaj poprawiłem czas podjazdu pod ZOO metodą szydercy. Mój aktualny czas to 2x3,11 czyli 6,22 rower górski waga 88 kg
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Taaa... widzisz pocio, jak to warto pojechać ze mną do lasu! Wystarczy metoda na podjazd i już masz dobry wynik ![]() ![]()
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| ymko Posty: 12 Dołączył: 28 kwi 10 |
|
Widzę że w tym roku zdecydowanie gęściej w czołówce z szosami. Wiadomo, walczy się o wynik ![]() A mnie się w tym roku właśnie zmieniło bo sobie w końcu kupiłem mtb po tylu latach szosy...Ale muszę przyznać że jedyny godny zarejestrowania czas i tak wykręciłem na szosie ![]() |
|
|
| |
|
| Czas z dzisiaj to 6:39 , masa zestawu 90kg , rower mtb . Pod bramkami było 10 sek lepiej od rekordu , teraz tak myśle ze ostatnie 200m mogłem mocniej pojechać, bywało lepiej. Dzisiaj noga bardzo dobrze podawała , to zasługa wycieczki do Zawoi by Furman. | |
|
| |
| HTHT Posty: 69 Dołączył: 20 gru 10 |
|
|
Wynik z dzisiejszej jazdy: 6:31 Masa: 10,3kg (rower MTB)+90kg(ja)+2,7kg(akcesoria)=103kg pozdrawiam |
|
|
| |
|
|
kolejna próba bicia rekordu skończyła się super czasem 6:16 , waga zestawu tym razem 89kg , rower mtb. Pod bramkami było tylko 6 sek lepiej a skończyło się na 23sek. Tym razem pojechałem na 100% możliwości , gardło strasznie mnie bolało , na kostce ostro pojechałem środkiem omijając stojące auta, końcowe 200m na maksa. Ogólnie jestem zaskoczony uzyskanym wynikiem. pozdrawiam | |
| Edytowane przez drag dnia 12-06-2011 19:17 | |
|
| |
| amrac Posty: 84 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 kwi 08 |
|
|
6:50 poproszę za wczoraj. Masa zestawu: 98.5. Kurde pojechałem bez rozgrzewki i mnie tak sponiewierało... teraz jadę na normalne interwały, trzy może cztery w tym przedostatni "na rekord" to jeszcze może napiszę ![]() |
|
|
| |
| Adinek Posty: 97 Dołączył: 7 cze 11 |
|
Po znalezieniu tego tematu postanowiłem się spróbować z podjazdem pod zoo. Wynik to 7:25 na mtb (80kg+14kg). Trzeba się ostro wziąć do pracy ![]() |
|
|
| |
| Scotty Posty: 45 Dołączył: 13 lip 08 |
|
| Brutalna prawda jest taka ,że jak narazie czas 6:52 rower mtb 80kg+10kg. | |
|
| |
| batu Posty: 12 Miejscowość: Zawoja / Kraków Dołączył: 2 maj 10 |
|
|
Pierwsza czasówka w tym roku. Noga jak na mnie jest dobra. 4:58 (od bruku do pasów koło zoo tak?). Rower szosowy. Masa bikera 86kg (trzeba cieniować) plus rower szosowy z 2 dużymi pełnymi bidonami, pompka, dętka, klucze, pełen zestaw. Masa całkowita około 96kg. Bartek This is war and we are soldiers. | |
| Edytowane przez batu dnia 14-06-2011 14:56 | |
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
![]() |
|
|
| |
| MichalMoc Posty: 4 Dołączył: 15 cze 11 |
|
|
Witam wszystkich. I ja spróbowałem wczoraj swoich sił .Wynik tragiczny ale mam nadzieje poprawiać go w czasie ;]. Masa bikera 108 kg, rower MTB 13,5 kg + pełny plecak = 123,5 kg. Czas 11:37 czyli 697 sec Dzisiaj też spróbuję . |
|
|
| |
| Wojciech Posty: 30 Miejscowość: Jasło/Kraków Dołączył: 25 mar 11 |
|
Nie wiem czy zauważyliście, ale batu oprócz świetnego czasu wykręcił rekordową moc! 429 Wat... Masakra! | |
| Edytowane przez Wojciech dnia 19-06-2011 12:24 | |
|
| |
| Tomciox Posty: 24 Miejscowość: Kraków/Cieszyn Dołączył: 23 kwi 07 |
|
Batu, jak na pierwszą czasówkę super wynik - niewiele gorzej od czasu Romka i Haleja, a to czołówka maratonów Golonki. Jesteś pewien, że miałeś taki czas? A tak swoją drogą Zieloni, może dałoby się wreszcie zorganizować jakieś zawody uphillu na tym podjeździe?![]() |
|
|
| |
| arpeggio Posty: 9 Miejscowość: Kraków Dołączył: 17 lut 08 |
|
to zalezy od ktorej kostki kolega wystartował, gdyz w polowie dystansu podjazdu tez jest kostka (obok budki strażnika i parkingu) ![]() | |
| Edytowane przez arpeggio dnia 23-06-2011 23:03 | |
|
| |
| jurasik Posty: 6 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 maj 11 |
|
ja to słabiutko trzeba troszkę potrenować ..waga zestawu 90kg ,czas-9.20 ,rower MTB full można liczyć na wpis na liście ,obiecuję poprawę ![]() | |
| Edytowane przez jurasik dnia 24-06-2011 11:40 | |
|
| |
| zuczek Posty: 109 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 maj 09 |
|
| Czas 7.12, waga zestawu 80. Dziś wiatr był niekorzystny, mimo to moja życiówka. Waga niska, moc w miarę dobra. Zacząłem jeździć na trochę twardszych przełożeniach w tym sezonie. Poprzednie 4 "na miękko" z powodu kontuzji kolana. Mam nadzieję zejść poniżej 7 minut w korzystniejszych warunkach. Pozdrawiam | |
|
| |
| batu Posty: 12 Miejscowość: Zawoja / Kraków Dołączył: 2 maj 10 |
|
|
Nooo dziękuje wam koledzy za wsparcie zwłaszcza Tomcioxowi którego notabene dawno dawno temu miałem okazję poznać, oraz oczywiscie arpeggio. Dzieki chłopaki. Pomiaru dokonywałem od kostki pierwszej, tzn od skrzyżowania. Rower jaki mi posłużył do zdobycia tego podjazdu to spec roubaix na trochę szerszych oponach conti 4 seasson 25c albo nawet 28, nie pamietam dokładnie. Ale jedno jest pewne - super sprawa na takie warunki. Mimo iż jestem ciężki na krótkich podjazdach umiem się zagiąć co potwierdza ów czas. Jeśli ten podjazd byłby dłuższy, wówczas u mnei pojawiły by się problemy z wytrzymałością. Której niestety nie posiadam w wymaganym przez siebie zakresie. Zobaczymy co będzie we wakacje, póki co mierzę się z pozostałościami mojej sesji. Wszystkich niedowiarków przyjmę chętnie na jakiś trening. BTW. znam kilka osób z okolic krakowa które z palcem w d... wykręciłyby tutaj czasy na miarę top 3. Także chłopaki nie ma się co podniecać.Pozdrawiam Bartek www.ukszawojak.pl This is war and we are soldiers. |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

można liczyć na wpis na liście ,obiecuję poprawę