27.03.2011 ustawka XC Pychowice
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
Pełna profeska , dzięki za super imprezę.
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
| Również dziękuję kolegom którzy poświęcili swój czas byśmy mogli się pościgać. Bawiłem się świetnie. | |
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Wielkie dzięki dla wszystkich, szczególnie za organizację i świetne współzawodnictwo. Było fantastycznie, idealne rozpoczęcie sezonu!
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Okrężnymi drogami, ale dotarłem już do domu. Wielkie dzięki dal orgów za ogarnięcie tego wszystkiego oraz dla zawodników za wysoki poziom sportowy Rundka po Wolskim w ramach "rozjadu" tez byłą świetna ![]() Takie zawody, to ja co tydzień mogę uskuteczniać
|
|
|
| |
| Dawid Posty: 155 Miejscowość: Krk - Kurdwanów Dołączył: 7 cze 08 |
|
Imprezka na wypasie, tylko więcej takich![]() Czekamy na filmy i zdjęcia
|
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Dobrze, że udało się przenieść imprezkę o tydzień bo aura do sciganka była rewelka. Od razu żyć się chciało jak rowerek nabierał prędkości na wąskich i krętych ścieżkach. Dwa fajne techniczne zjazdy pozwoliły przypomnieć sobie jak to się jeździ Mnie jechało się dzisiaj bardzo fajnie, cieszyłem się każdą chwilą spędzoną na trasie. Dzięki dla Macia i PePe za determinację w dążeniu do zorganizowania tej całej zabawy. Dzięki dla Versusa za oznaczenie trasy mąką. Ja z rozpędu i tak przejechałem taką strzałkę ![]() Frekwencja dopisała, było się z kim pościgać, super zabawa. No i do zobaczyska w Murowanej. Tam dopiero się będzie działo ![]() |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Zapraszam do galerii zdjęć z naszej wspólnej zabawy, Święta Wiosny! Pozwolę sobie wyróżnić osoby, które w spontaniczny sposób zaangażowały się w uświetnienie wydarzenia, a które nie były wymienione powyżej. Dziękujemy Pani, która zechciał wręczyć nagrody: https://picasaweb.google.com/1…360731736763922 Zawodnikom, którzy oprócz frekwencji, zasilili także pulę nagród: https://picasaweb.google.com/1…329150685680978 https://picasaweb.google.com/1…329209287666546 https://picasaweb.google.com/1…329396488254978 A oto i galeria- https://picasaweb.google.com/1…howice03042011# nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 03-04-2011 16:42 | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Szamanie niech będzie-już się zdeklarowałem na niedzielę na ustawkę więc będę na ustawce. ![]() dla Micha za zajęcie pierwszego (1) miejsca w naszych zawodach!! Michu, nawet nie sądziłem, że Twoje bieganie bulwarowe daje takiego kopa na biku . Co jak co, ale należy Ci się Wielki Szacónek!! ![]() ![]() No i Twoja technika w terenie też poszła mocno do przodu, bardzo dobrze radziłeś sobie na tym kamienistym zjeździe i na dole idealnie wyrabiałeś się w tym lewo skręcie. Myślę, że wielu z nas, już zazdrości Ci tego co osiągnąłeś przez jedną zimę!! ![]() Takich zawodników nam trzeba! Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
|
Zapomniałem dodać, że zdjęcia, z uwagi na ewentualny ładunek emocjonalny, nie były selekcjonowane. Jest ich dużo, wiele było, mniej lub bardziej świadomie, wynikiem eksperymentowania. Często ich zła jakość jest efektem zamierzonym, proszę nie regulować(potrząsać, uderzać, popychać) monitorów. Każdy musi zrobić selekcję we własnym zakresie.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
Versus, dzięki za te fotencje. Jest z czego wybierać, sporo jest naprawdę fajnych Czekamy jeszcze na dzieło Marcina
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
|
Dlaczego Panie mają DNFy?
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Dzięki wszystkim za przybycie, bez Was impreza by nie była tak udana. Z roku na rok coraz więcej chętnych przybywa i to bardzo mi się podoba Dziękujemy również sponsorom
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
![]() Ustawka XC Pychowice 2011 |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Skoro w tym temacie przewijały się również sobotnie zawody XC pozwolę sobie dzięki uprzejmości Justyny umieścić tutaj wyniki open (nieoficjalne, są w nich uwzględnieni wszyscy, którzy startowali w zawodach; na stronie AZSu zostaną umieszczone oficjalne wyniki MLA (Małopolskiej Ligii Międzyuczelnianej).
Pozdrawiam Axi dodał/a następujący plik: 2011-pychowice-open.xlsx | |
| Edytowane przez Axi dnia 04-04-2011 07:56 | |
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
| Jeszcze trochę zdjęć z niedzielnej trasy. | |
|
| |
|
Marcin! ![]() ![]()
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Brawa dla organizatorow, fotografow i kamerzysty! ![]() Gratulacje dla wszystkich startujacych, to byla prawdziwa przyjemnosci moc sie poscigac w waszym gronie! ![]() Podziekowania dla sponsorow - mam zapas tunczyka na miesiac! ![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Michniczku - co jest ? Była umowa, że ....nie hamuj k..a, nie hamuj https://picasaweb.google.com/halina.eisner/ZielonaUstawka3042011#5591608579754451250 |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
To chyba zjazd na pierwszym kółku. Zapomniałem, że na dole jest ostro w lewo i żech musioł za hample targać ![]() Za to fajna fota wyszła. Można się lansować ![]() Mam natomiast pytanie: co robi kolega w zielonej koszulce Specjalized w minucie 4:30 na filmiku Marcina? Wygląda jakby skrócił trasę. Mylę się??? Wyjeżdżaliśmy z prawej strony kadru a on pojawił się z lewej. O co kaman??? | |
| Edytowane przez Michnik dnia 04-04-2011 10:02 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
To chyba zjazd na pierwszym kółku. Zapomniałem, że na dole jest ostro w lewo i żech musioł za hample targać Raczej nadrobił To skręt w prawo na objazd polanki przed metą. Zdarzało się, że zawodnicy późno reagowali na ten skręt.
Куба |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

, dzięki za super imprezę.
Rundka po Wolskim w ramach "rozjadu" tez byłą świetna 

. Co jak co, ale należy Ci się Wielki Szacónek!!