27.03.2011 ustawka XC Pychowice
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
A tego nie wziąłem pod uwagę. W takim razie zwracam koledze honor. Dzięki Kuba za wyjaśnienie ![]() |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Wszystko OK Michniku. Pojechał prosto zamiast skręcić w prawo. Była duża strzałka. Wrócił na trasę. Stracił jedną pozycję. ![]() Axi dzięki za wyniki z soboty. Mój czas 5 okrążeń wyczytany na miejscu to 73:55 czyli 1:13:55. |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Buli, trzeba przyznać, że uświetniasz nasze ustawki swoją obecnością! Posiadasz komplet cechy opisujących cyborga. Nawet (nieukrywane zresztą), konszachty z siłami nieczystymi. Na tej fotce i kolejnych, https://picasaweb.google.com/1…338263949692434 wyraźnie widać twarz tego, który w Tobie siedzi. Obyś nie skończył jak Twardowski! Zobacz jak przeraziłeś MiśQa, a trzeba wiedzieć, że niejedno widział! https://picasaweb.google.com/1…338633798166802 nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
|
Czy ktos obecny na sobotnich zawodach moglby napisac o charakterze trasy, tzn ile ona sie roznila od naszej niedzielnej? Chyba tez bylo 5 okrazen, ale zwyciezcy jechali dluzej niz my?! Versus, kiedy sam trening, dieta itp nie wystarcza trzeba uzyc innych srodkow... ![]() | |
| Edytowane przez buli dnia 04-04-2011 11:55 | |
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Trasa była moim zdaniem podobna. W sobotę początkowy podjazd był dłuższy, a potem był jeszcze jeden w lasku z jedną krótką ścianeczką. Za to przy torze motocrossowym nie było tej ściany którą my podchodziliśmy, no i także nie było tego zjazdu/podjazdu tuż przy naszej mecie. Ciężko to opisać raczej. Niemniej jeśli chodzi o przewyższenia to myślę że na obu tych trasach było podobnie. ps. Marcin dzięki za filmik! SIŁA! NIE MA LIPY! | |
| Edytowane przez lukcio dnia 04-04-2011 12:08 | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
...Zobacz jak przeraziłeś MiśQa, a trzeba wiedzieć, że niejedno widział! Versusie, pomyliłeś strach z prwdziwym kibicowskim dopingiem! Prawie wszystkim startującym dopingowałem, skoro sam już nie jechałem (ech, ten defekt - laczki we wszystkich trzech kołach!). Mam nadzieję, że nikt za to na mnie się nie obraził? Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
Na zdjęciach żadnego laczka u Ciebie MiśQ nie widać ![]() Widocznie trafił Ci się wirtualny. To i tak lepsze niż moje niewypięcie się z ziemniakowozu ![]() |
|
|
| |
|
MiśQ laczki miał w oponach mózgowych!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 04-04-2011 16:36 | |
|
| |
| Canyon1 Posty: 185 Dołączył: 17 kwi 09 |
|
|
Fajne zawody,dzieki za pomysl i organizacje! Filmik tez fajny, sciezka dzwiekowa nawiazuje zdaje sie do serii Powerade ![]() Co do sytuacji z filmiku, to faktycznie rozpedzilem sie i zapomnialem skrecic w prawo, co musialem pozniej w pocie czola nadrabiac| ![]() |
|
|
| |
|
| Jak już pisałem - zwracam honor Canyon1. Moja zła interpretacja. Pozdrawiam i mam nadzieję że nie będziesz chował urazy. | |
| Edytowane przez Michnik dnia 04-04-2011 22:48 | |
|
| |
| Canyon1 Posty: 185 Dołączył: 17 kwi 09 |
|
E bez przesady, co prawda nagrody byly atrakcyjne dzieki hojnemu sponsorowi, ale moja wrodzona uczciwosc nie pozwolilaby mi skracac dystansu nawet dla nich![]() |
|
|
| |
|
Jeszcze jeden protest- 9' 40"! Silniki spalinowe jako źródło napędu, nie były przez Organizatora przewidziane jako dozwolone. ![]() Dobrze, że Lukcio nie jechał w barwach, taki wstyd, taki wstyd!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 05-04-2011 09:38 | |
|
| |
|
Tak właśnie kończy się intensywne wspomaganie Rocket Fuel przez całą zimę. Nic nie poradzę że moje mięście wydają teraz takie odgłosy w trakcie jazdy ![]() SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Lukcio, aleś formę zrobił ![]() Kurcze, może w Goślinie jak przyjdzie 4 godziny dawać to Cię dojdę
|
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
| Mysle, ze Lukcio i Furman beda bardzo mocnymi punktami druzyny Zielonych w tym sezonie! | |
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
No jeszcze Hinola mamy ![]() Lesław pewnie jak zwykle z pudła nie będzie schodził, szbiker jak złapie formę to diabeł go nie dogoni (no może poza diabłem Buli ) No i spootnick po tych godzinach na "flowie" będzie się z wiatrem ścigał
|
|
|
| |
|
Oj tam, oj tam, jedna jaskóła wiosny nie czyni Ciąg dalszy weryfikacji formy nastąpi już wkrótce... A przecież mamy jeszcze sporo przyczajonych (ambitnych) koxów, którzy też na pewno tanio skóry nie sprzedają ![]() Jak by jeszcze kogoś interesowało (a także w nawiązaniu do naszej wczorajszej pizzowej dyskusji) to ujawnię skrawek tajemnicy mojego treningu.
SIŁA! NIE MA LIPY! | |
| Edytowane przez lukcio dnia 05-04-2011 11:53 | |
|
| |
| LoveBeer Posty: 313 Miejscowość: Nowy Targ Dołączył: 2 sie 10 |
|
ten koks jest poza skala, nie nasze progi, walne taki doble blasta i jedzie na 100%
Piwny budda na rowerze. |
|
|
| |
| Makumba Posty: 91 Miejscowość: Kraków Dołączył: 17 wrz 09 |
|
|
A jaki jets tytuł i wykonawca tej piosenki co leci na początku filmu Versusa?? to " i need a miracle... " Pozdrawiam |
|
|
| |
| drag Posty: 148 Dołączył: 7 cze 10 |
|
A jaki jets tytuł i wykonawca tej piosenki co leci na początku filmu Versusa?? to " i need a miracle... " fragma - miracle |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |