Podjazd do zoo na czas
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Greek Posty: 15 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 12 |
|
| Wczorajszy czas: 7:37, rower MTB, waga całości ~89kg | |
|
| |
| Greek Posty: 15 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 12 |
|
Dzisiaj urwałem 2 sekundy, niedużo ale zawsze cieszy ![]() 7:35, MTB, ~89kg |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Zmierzyłem się dziś z podjazdem... z buta . Wyszło 11:19 i nawet całkiem znośne VAM 667m/h.
Pozdrawiam |
|
|
| |
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Axi, w butach górskich, czy na asfalt? Coś mi się wydaje, że trzeba będzie rozszerzyć tabelkę... |
|
|
| |
|
Ostatnio w Krakowie gór nie widziałem . Zdaniem producenta: "bieganie na drogach polnych i płaskich ścieżkach (...) w naturalnym terenie." Nie mam czysto asfaltowych, bo za rzadko zdarza mi się po nim biegać . Dziś to zresztą też był jedyny odcinek.
Pozdrawiam |
|
|
| |
| RB Posty: 398 Dołączył: 5 kwi 07 |
|
Zmierzyłem się dziś z podjazdem... z buta Jak się bawić, to się bawić. Musiałem jakoś odreagować i też pobiegłem. Wyszło 9:52, VAM 748 ![]() |
|
|
| |
|
To nie była zabawa tylko brutalny nokaut .
Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 31-01-2013 22:10 | |
|
| |
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
No tak, to niedługo okaże się, że najszybciej jest wbiec Podjazd ![]() |
|
|
| |
|
Nie chwaląc się na trzecim nawrocie (przy Babie Jadze, bo pozostałe podbiegi były w wersji skróconej) zobaczyłem w dole światełko jakiegoś rowerzysty. Postanowiłem z nim zawalczyć, ale nie wiem czy z wzajemnością. Jak nawracałem na górze (przed budynkami) to go jeszcze nie było - minąłem go spory kawałek niżej. Czyli musiałem jednak biec szybciej niż on jechał I chyba właśnie wtedy uzyskałem VAM 777. Tyle, że na krótszym odcinku. |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Ja mnie kolano przestanie boleć to też spróbuję swoich sil w tej nietypowej konkurencji ![]() |
|
|
| |
|
Ja mnie kolano przestanie boleć to też spróbuję swoich sil w tej nietypowej konkurencji Biegnąc, zastanawiałem się kto będzie następny. I pomyślałem, że pewnie Ty postarasz się mi dołożyć ![]() |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Heh , teraz nie miałbym szans - coś czuje że nie będzie łatwo go pobić. Jak tak dalej pójdzie to stworzymy wkrótce nową nieoficjalną listę wszech czasów "czasówka pod zoo na byle czym nawet własnych nogach" Mam nadzieję że nie zaniżamy standardów ![]() |
|
|
| |
|
No nie wiem czy czas jest wyśrubowany. Tzn. nie jest, ale nie chcę tak wprost o tym pisać Gorzej, jak dowiedzą się "prawdziwi" biegacze. Wtedy już będzie po zabawie. A takich biegaczy w Krakowie jest sporo. Pierwszy z brzegu, znany z tego forum: Dziczek. A Mikołaj? Tak, ten sam który z rowerem waży tyle samo co ja bez roweru. Ponoć miał czas dużo niższy od mojego, jak dowiedziałem się nieoficjalnie. |
|
|
| |
|
RB, ależ oficjalnie (link w tym temacie):19.01 wybrałem się i osiągnąłem zoo w czasie 9:32, waga to 58 kg. Otwarłem 2011. Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 02-02-2013 10:55 | |
|
| |
|
Przy takiej wadze, to żadna sztuka ![]() |
|
|
| |
| Dawid Posty: 155 Miejscowość: Krk - Kurdwanów Dołączył: 7 cze 08 |
|
| Kogo interesuje ile kto waży? Liczy się czas. | |
|
| |
|
Oczywiście. Tyle, że żartowałem, co podkreślił zamieszczony emotikon. Nb. Grzesiuk śpiewał "Szkoda mrugać, kiedy..." i tu może lepiej ugryzę się w język. I jeszcze dodam: I na dodatek zastrzegę się, że nie do końca pisałem na poważnie. Oczywiście z wyjątkiem pierwszego "oczywiście". |
|
|
| |
| Czacha Posty: 44 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 cze 12 |
|
|
8:30 MTB 95kg W sumie jest postęp więc nie jest źle
|
|
|
| |
|
Podziwiam, że chciało Ci się cisnąć na takim mrozie. Pierwsze miejsce w tegorocznych wynikach .Niedawno sobie właśnie myślałem, że kurcze, już połowa marca, a jeszcze nikt nic tu nie wrzucił .
Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 16-03-2013 23:31 | |
|
| |
| Czacha Posty: 44 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 cze 12 |
|
Jako że moja tolerancja do trenażera jest już bardzo bliska wyczerpania to nawet temperatura tak nie przeszkadzała, a spojrzenia ludzi spacerujących w puchowych kurtkach po lasku na oszołoma w getrach na rowerze- bezcenne
|
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

. Wyszło 11:19 i nawet całkiem znośne VAM 667m/h.
.
. Dziś to zresztą też był jedyny odcinek.
.