Maraton Krakowski - już po ;-)

Autor Wiadomość
Axi mężczyzna

Axi
Miejscowość: Kraków
Dodane 01-09-2010 10:56 RE: Maraton Krakowski - już po ;-)
To ja z jeszcze jednym kłopotem: wywaliłem beznadziejną manetkę pop-loc od Reby, bo zacinała się nawet przy słonecznej pogodzie. Wystarczyło, że się zakurzyła i już blokada nie odbijała. Pirx

W tych nowszych produktach RockShox'a nie wiem dlaczego jest tak, że czasem po wyłączeniu blokady właśnie nie chce odbić, ale wystarczy wcisnąć widelec i pięknie odskakuje.

Pozdrawiam :)
Axi

Jacekddd mężczyzna

Jacekddd
Dodane 01-09-2010 12:55 RE: Maraton Krakowski - już po ;-)
Mój po puszczeniu wracał powoli w tempie ślimaka, szykując sprzęt do startu to też przesmarowałem. Puszcza się zwykle kilka kropelek po drucie od góry. Efekt smarowania ujawnia się czasem dopiero po kilku dniach gdy olej przecieknie po całej długości przewodu. Bezpośrednio po smarowaniu bez efektu a teraz trzaska po staremu.

Jacek

Quest, Snoek, Kross

buli mężczyzna

buli
Dodane 01-09-2010 13:09 RE: Maraton Krakowski - już po ;-)
Pirx, mi manetka dzialala od czasu Istebnej 2008. Po krakowie sie znowu zatarla, ale wystarczylo 10 minut serwisu i znow chodzi ok. Z lenistwa nawet jej nie siagalem z kierownicy! ;)
Leslaw mężczyzna

Leslaw
Dodane 01-09-2010 19:54 RE: Maraton Krakowski - już po ;-)
Gratulacje dla wszystkich , którzy wystartowali.B)
Pirx mężczyzna

Pirx
Miejscowość: Klucze
Dodane 01-09-2010 20:22 RE: Maraton Krakowski - już po ;-)
Mój po puszczeniu wracał powoli w tempie ślimaka, szykując sprzęt do startu to też przesmarowałem. Puszcza się zwykle kilka kropelek po drucie od góry. Efekt smarowania ujawnia się czasem dopiero po kilku dniach gdy olej przecieknie po całej długości przewodu. Bezpośrednio po smarowaniu bez efektu a teraz trzaska po staremu.

JacekJacekddd

Znam te sposoby, ale działają póki rower czysty. Po godzinnej jeździe manetka blokadę fajnie włącza, ale po kilkunastu minutach już nie odbija. Manetka jest po prostu bylejaka.
buli mężczyzna

buli
Dodane 01-09-2010 21:16 RE: Maraton Krakowski - już po ;-)
Gratulacje dla wszystkich , którzy wystartowali.B)Leslaw

Raczej powinno byc: dla wszystkich, ktorzy wystartowali i ukonczyli... :|
Makumba mężczyzna

Makumba
Dodane 02-09-2010 22:52 RE: Maraton Krakowski - już po ;-)
Czy ktoś wie skąd można wziąść więcej zdjęć z maratonu w krakowie?? jakies linki czy cuś
Skocz do Forum: