Maraton Krakowski - już po ;-)
- « początek
- ‹ poprz
- 6
- 7
- 8
- 9
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
To ja z jeszcze jednym kłopotem: wywaliłem beznadziejną manetkę pop-loc od Reby, bo zacinała się nawet przy słonecznej pogodzie. Wystarczyło, że się zakurzyła i już blokada nie odbijała. Pirx W tych nowszych produktach RockShox'a nie wiem dlaczego jest tak, że czasem po wyłączeniu blokady właśnie nie chce odbić, ale wystarczy wcisnąć widelec i pięknie odskakuje. Pozdrawiam |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 535 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Mój po puszczeniu wracał powoli w tempie ślimaka, szykując sprzęt do startu to też przesmarowałem. Puszcza się zwykle kilka kropelek po drucie od góry. Efekt smarowania ujawnia się czasem dopiero po kilku dniach gdy olej przecieknie po całej długości przewodu. Bezpośrednio po smarowaniu bez efektu a teraz trzaska po staremu. Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Pirx, mi manetka dzialala od czasu Istebnej 2008. Po krakowie sie znowu zatarla, ale wystarczylo 10 minut serwisu i znow chodzi ok. Z lenistwa nawet jej nie siagalem z kierownicy! ![]() |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Gratulacje dla wszystkich , którzy wystartowali.![]() |
|
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
Mój po puszczeniu wracał powoli w tempie ślimaka, szykując sprzęt do startu to też przesmarowałem. Puszcza się zwykle kilka kropelek po drucie od góry. Efekt smarowania ujawnia się czasem dopiero po kilku dniach gdy olej przecieknie po całej długości przewodu. Bezpośrednio po smarowaniu bez efektu a teraz trzaska po staremu. Znam te sposoby, ale działają póki rower czysty. Po godzinnej jeździe manetka blokadę fajnie włącza, ale po kilkunastu minutach już nie odbija. Manetka jest po prostu bylejaka. |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Gratulacje dla wszystkich , którzy wystartowali. Raczej powinno byc: dla wszystkich, ktorzy wystartowali i ukonczyli... ![]() |
|
|
| |
| Makumba Posty: 91 Miejscowość: Kraków Dołączył: 17 wrz 09 |
|
| Czy ktoś wie skąd można wziąść więcej zdjęć z maratonu w krakowie?? jakies linki czy cuś | |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 6
- 7
- 8
- 9
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |