Objazd trasy maratonu Krakowskiego - 25.07.2010
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Co Wy tacy ostrożni jesteście?? Nie dacie rady to nie, się odłączycie i bockiem, bockiem do domku. Czego tu się bać? Tylko jazda na rowerze spowoduje że będziecie lepiej jeździć... na rowerze!! A im częściej tym lepiej. Opcje są dwie: jadę lub nie. A nie czy dam radę. Nie ma nic piękniejszego w kolarstwie niż przekraczanie własnych słabości. Nawet kiedy się wydaje że już nie da się dalej jechać to okazuje się, że to nieprawda ![]() Ważna jest satysfakcja i zadowolenie z siebie, udanego wypadu i obcowania z ciekawymi ludzmi. A rowerowanie nie gryzie ![]() |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Michnik jesteś mym GURU !!! Jadę...co mnie tam...a to czy się będzie na przodzie czy z tyłu nie ma różnicy bo jedzie się z fajnymi ludźmi i ze swymi słabościami (nawet gdy to jest objazd)... Lesław dobrze pisze to ,że będą grupki to oczywiste...nie jest wcale powiedziane że ci słabsi nie objadą trasy --objadą tylko z pewną stratą do tych mocniejszych.Gdybym się miał bać to bym nie wsiadał na rower.
|
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
Michnik jesteś mym GURU !!! Michu ... | |
| Edytowane przez Michnik dnia 19-07-2010 20:05 | |
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
|
A objazd pierwszego maratonu (Grabka)? Na forum bikemaratonu organizator_bartek pisał 5 dni temu, że mapka niedługo będzie w sieci. Co prawda wciąż nie ma, ale go niedzieli powinni zdążyć ![]() Oficjalny objazd planowany jest na niedzielę - jak takie coś wygląda? Ponieważ mam zamiar wystartować w tym maratonie więc objazd mnie interesuje - na Golonkę będzie jeszcze czas... | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 19-07-2010 19:49 | |
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
A objazd pierwszego maratonu (Grabka)? ..to napisz nowego posta a nie zaśmiecaj bo ten dotyczy tylko i wyłącznie Golonki ! |
|
|
| |
|
Niby tak, chociaż z tematu pasuje ![]() Nie dodawałem bo właśnie nie chciałem zaśmiecać forum podobnymi wątkami... | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 19-07-2010 20:29 | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
.... Było i jest napisane w pierwszym poście tego wątku. |
|
|
| |
| srub4 Posty: 5 Miejscowość: Zabierzów/Kraków Dołączył: 21 lip 10 |
|
Jako nowy użytkownik forum witam Was panowie Jeśli można się dołączyć to chętnie się pokarze na objeździe w niedzielę mam nadzieję że się nie zgubie już po pierwszych 15 minutach ![]() |
|
|
| |
|
|
Czy jacyś megowcy są? |
|
|
| |
|
| Ja jestem raczej chętny na mega, giga to chyba będzie za dużo. | |
|
| |
spootnick ![]() Posty: 584 Miejscowość: Kraków Dołączył: 30 maj 08 |
|
Jako nowy użytkownik forum witam Was panowie Witam. To karanie się na objeździe to z tego powodu że zapomniałeś o paniach ? |
|
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
| Jak się nic nie wydarzy, to i ja się stawię, ale na mniej więcej pół Giga. Na razie plan jest taki, że odłączę się gdzieś pod zamkiem Rudno i wrócę sobie do domu czerwonym szlakiem. Gdyby jednak mnie nie było o 10:00, to nie czekajcie. | |
|
| |
|
Jako nowy użytkownik forum witam Was panowie A no tak przepraszam drogie Panie ! Proszę wybaczcie ale do tej pory byłem użytkownikiem forum szosowych a tam same chłopy więc mi się zapomniało ![]() |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
Aluzja była do "pokarze", czyli właściwie "się pokażę". Na razie poprawiłeś jedną gafę ![]() |
|
|
| |
| Lenik Posty: 9 Dołączył: 20 kwi 10 |
|
|
Ja również się stawię (trasa Mega). Dla mnie zapewne tempo będzie jak na maratonie, ale tym lepiej ![]() Żeby tylko pogoda dopisała... |
|
|
| |
|
To się w pewnym momencie odłączymy od gigowców...(w pewnym bądź wcześniej jeśli tempo nam nie pozwoli odłączyć się później )...Ponoć ma być coś z deszczu, ale ufam, że tylko straszą tą pogodą... |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Jak się nic nie wydarzy, to i ja się stawię, ale na mniej więcej pół Giga. Na razie plan jest taki, że odłączę się gdzieś pod zamkiem Rudno i wrócę sobie do domu czerwonym szlakiem. Gdyby jednak mnie nie było o 10:00, to nie czekajcie.Pirx A ja ci Pirx proponuję przyjechać samochodem jak na maraton i zrobić z nami objazd Giga. Po co masz się turlać sam po asfalcie tam i z powrotem, żeby tylko zobaczyć czy Wąwóz Kochanowski jeszcze istnieje. ![]() |
|
|
| |
| Makumba Posty: 91 Miejscowość: Kraków Dołączył: 17 wrz 09 |
|
| A cy bylibyście łaskawi poczekać jakieś 15 minut?? | |
|
| |
|
|
Ja będę jechał mega. W niedziela ma bardziej padać i być zimno. Może jest możliwość przełożenia objazdu na sobotę? |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 535 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Cvbge - dlaczego tak okrutnie piszesz? może to wcale nieprawda i będzie ciepełko sucho a noga będzie podawać jak nigdy. Ludzie pucują od dwóch tygodni rowery, rozmyślają nad taktyką zjazdów, nad rozłożeniem sił, krótko=wczuwają się a tu bam! i psychika zryta "będzie lało". Zachowajmy spokój na panikę jest jeszcze czasu mnóstwo a jak coś może Pińczów deszcze ominą ;-) Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

to ,że będą grupki to oczywiste...nie jest wcale powiedziane że ci słabsi nie objadą trasy --objadą tylko z pewną stratą do tych mocniejszych.

bo ten dotyczy tylko i wyłącznie Golonki !
Leslaw
Jeśli można się dołączyć to chętnie się pokarze na objeździe w niedzielę
?