Maraton Krakowski - już po ;-)
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| bananafrog Posty: 103 Miejscowość: Krk Ruczaj Dołączył: 13 lut 09 |
|
A ja zapraszam do rywalizacji na trasie wszystkich, którzy nie przyjeżdżają 'w czubie' . W zeszłym roku byłem w Krk na mega w połowie stawki, w tym roku mam większe ambicje, ale i potrzebuję odpowiednich rywali . A tu widzę wszyscy giga i giga... Jedzie ktoś mega i nie jest to MisQ (bo tu wynik jest przesądzony )?No więc zapraszam do ścigania wszystkich 'cieniasów' (no, teraz to już nikt mi się nie zgłosi )!Oponami zaskoczę wszystkich: Schwalbe NN, bo duużo lżejsze niż moje stare, klejące się do asfaltu Bontragery. A, i czuję, że ja to nawet i z młynka skorzystam... '
|
|
|
| |
| Gregor Posty: 17 Miejscowość: Kraków Dołączył: 17 mar 10 |
|
Pytanie natury technicznej, jeżeli jechałem już jeden maraton tej serii, mam swój nr startowy, teraz opłaciłem start - to mam się jeszcze po coś zgłosić przed startem do biura zawodów?? NIektórzy pewnie stwierdzą że jakiś dziwny jestem że nie wiem, ale po prostu NIE WIEM
Ford Wikar/Rośliny Akwariowe.pl |
|
|
| |
| LoveBeer Posty: 313 Miejscowość: Nowy Targ Dołączył: 2 sie 10 |
|
nie, chyba ze chcesz sprawdzic czy chip dziala
Piwny budda na rowerze. |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
...A tu widzę wszyscy giga i giga... Jedzie ktoś mega i nie jest to MisQ (bo tu wynik jest przesądzony Spoko, spoko, w tym roku jestem cieniutki, a do tego jeszcze moja ukochana Konusia się połamała Będę jechać na "rakiecie" lecz to całkiem inna rama. Inną ma charakterystykę, inną geometrię i jeszcze na niej nie siedziałem Jest na pewno dużo krótsza więc nie wiem jak wytrzyma to mój kręgosłup? Ale obiecuję jechać a nie wlec się ![]() Dodatkowo zabieram pelerynkę aby deszcz, który zapowiadają (cały dzień) mnie nie wychłodził i nie przemoczył ![]() Tak czy inaczej życzę wszystkim powodzenia!!
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
| jade Mega i do czuba mi daleko. Możesz mnie wypatrywać na trasie lub przed startem. Znak rozpoznawczy to "zielona" koszulka oczywiście | |
|
| |
| Lenik Posty: 9 Dołączył: 20 kwi 10 |
|
Ja również jadę Mega i planuję uplasować się w połowie stawki ![]() Więc może do zobaczenia gdzieś na trasie. MisQ kurde z tą pogodą mnie załamałeś faktycznie prognozy nie są zbyt optymistyczne![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
W takim razie jak już wiemy, że w sobotę będzie padać to następne pytanie brzmi: Jakie błotniki zakładacie? Pełne czy jakieś plastiki mocowane do sztycy?
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Nie straszcie tak tą pogodą - najwyzej słabiutko pokropi 0 do 3mm ![]() |
|
|
| |
| Greg00 Posty: 9 Dołączył: 13 wrz 08 |
|
Nie straszcie tak tą pogodą - najwyzej słabiutko pokropi 0 do 3mm Zalezy gdzie sprawdzac pogode pesymistycznie portale pokazuja piatek pada przed poludniem i sobota cala te bardziej optymistyczne mowia tylko o sobocie wawoz kochanowski na pewno nie jednego zaskoczy |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
|
Właśnie ciekawa sprawa jak wygląda Kochanowski... w tym roku chyba tylko raz na jakiejś wycieczce go zjeżdżałem i dało sie. Nie wiem czy będę dociążał błotnikiem rower, ale z przednim pewnie bardziej komfortowo by się jechało Już i tak mam hardkorową wersje maratonu, bo jadę bez pulsometru - często gubi sygnał co mnie denerwuje więc odpinam całkowicie. Dodatkowo płyn szybko-naprawczy do opon wybuchł mi i nie mam ratunku po złapaniu kapcia, dolewam tylko 20ml więcej płynu do opon i miejmy nadzieje uda się. Samych kluczy nie bardzo mam jak wieźć więc też zostają w domu. Plan teoretycznie prosty do zrealizowania - jak najszybciej do mety Oby tylko bez awarii
...całe życie drugi! |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
|
Maciu to może jeszcze zostaw bidony w domu i pij tyko z kubków na bufetach, albo w ogóle. Tak to będziesz miał niesmak że można było bardziej hardkorowo.
PePe |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Jeszcze można by spróbować bez butów ![]() Dodane dnia 26 sierpnia 2010 15:15:14 a i zapomniałem, mam jeszcze pęknięte siodło które sie rozkleja na każdych zawodach, tak że mogę się zawsze obudzić ze sztycą wiadomo gdzie
...całe życie drugi! | |
| Edytowane przez Maciu dnia 26-08-2010 15:15 | |
|
| |
| bananafrog Posty: 103 Miejscowość: Krk Ruczaj Dołączył: 13 lut 09 |
|
Ja nie wiem skąd Wy takie pesymistyczne portale bierzecie. Jak ja patrzę, to widzę to, co szbiker . Tak czy inaczej - Andy, będę Cię wypatrywał na trasie; Lenik - bez zielonej koszulki może być słabo w tym tłumie .I naprawdę nie straszcie już tym deszczem, wystarczy, że zapowiadają temperaturę na poziomie 15*...
|
|
|
| |
| Makumba Posty: 91 Miejscowość: Kraków Dołączył: 17 wrz 09 |
|
Maciu Kochanowski to najlepsze miejsce dla fotografa żeby tam właśnie robił zdjęcia bo tam będzie najwięcej gleb i OTB czy jakoś tak się to nazywa;p Woda zrobiła koleiny powyciągała duże kamyki na traskę i jest bajabongo naprawdę tam jest techniczny ostry zjazd. ![]() takie jak najbardziej lubię![]() |
|
|
| |
| drag Posty: 148 Dołączył: 7 cze 10 |
|
| to bedzie masakra w kochanowskim , na moich kenda karma gdzie juz brakuje troche bieznika , do tego brak techniki . Wczoraj tam byle ale bylo sucho i tak zaliczylem glebe i 3 innych gosci . | |
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
Ja chyba pojadę na Pytonach, najwyżej się sprowadzi Kochanowski. Poza tym jednym miejscem nie widać powodu zakładania ostrzejszych opon, choć jak popada porządnie to i na Sikorniku będzie wesoło. To jednak tylko dwa fragmenty, poza nimi duuużo polnych dróg, szutrów i asfaltu też niemało. Jakoś nie widzę uzasadnienia dla Toro, ewentualnie na przód, ale wtedy będę miał dwa różne koła w rowerze Ostateczna decyzja jutro wieczorem albo w sobotę wcześnie rano. | |
| Edytowane przez Pirx dnia 26-08-2010 20:07 | |
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Rok temu się wystraszyłem błota i założyłem Toro… potem całą trasę się czułem, jakbym kotwicę ciągnął .W tym roku niestety nie dam rady wystartować . Jak mnie rozłożyło po Krynicy, tak jeszcze się leczę :/.
Pozdrawiam |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Planuje pojechać treningowo do Rudna, potem dołączę do grupki z mega lajtowo. Mam zamiar się dobrze bawić. Do ścigania mam inny cykl. | |
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
To będzie taki mocniejszy trening Opony posklejane łatkami, łańcuch świeci się jak psu ... - można jechać Jak na razie jest 803 (Giga 100: 133, Mega 50: 481, Mini 20: 190) chętnych ![]() ... ale widzę że liczba ta wzrasta w tempie ekspresowym 21:59 - 803 22:05 już 828 ![]() | |
| Edytowane przez szbiker dnia 26-08-2010 23:07 | |
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
...fajny zielony słupek na ICM w okolicach 10 czyli startu giga, czyżby Org zamówił zrzut wody z helikoptera
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. | |
| Edytowane przez spinoza dnia 27-08-2010 09:51 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |
. W zeszłym roku byłem w Krk na mega w połowie stawki, w tym roku mam większe ambicje, ale i potrzebuję odpowiednich rywali
. A tu widzę wszyscy giga i giga... Jedzie ktoś mega i nie jest to MisQ (bo tu wynik jest przesądzony 

Będę jechać na "rakiecie" lecz to całkiem inna rama. Inną ma charakterystykę, inną geometrię i jeszcze na niej nie siedziałem
Jest na pewno dużo krótsza więc nie wiem jak wytrzyma to mój kręgosłup? Ale obiecuję jechać a nie wlec się 

Opony posklejane łatkami, łańcuch świeci się jak psu ... - można jechać