Maraton Krakowski - już po ;-)

Autor Wiadomość
bananafrog mężczyzna

bananafrog
Miejscowość: Krk Ruczaj
Dodane 25-08-2010 18:56 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
A ja zapraszam do rywalizacji na trasie wszystkich, którzy nie przyjeżdżają 'w czubie' ;). W zeszłym roku byłem w Krk na mega w połowie stawki, w tym roku mam większe ambicje, ale i potrzebuję odpowiednich rywali :). A tu widzę wszyscy giga i giga... Jedzie ktoś mega i nie jest to MisQ (bo tu wynik jest przesądzony ;))?
No więc zapraszam do ścigania wszystkich 'cieniasów' ;) (no, teraz to już nikt mi się nie zgłosi ;))!
Oponami zaskoczę wszystkich: Schwalbe NN, bo duużo lżejsze niż moje stare, klejące się do asfaltu Bontragery. A, i czuję, że ja to nawet i z młynka skorzystam... ';)

button stats bikestats.pl

Gregor mężczyzna

Gregor
Miejscowość: Kraków
Dodane 25-08-2010 19:55 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
Pytanie natury technicznej, jeżeli jechałem już jeden maraton tej serii, mam swój nr startowy, teraz opłaciłem start - to mam się jeszcze po coś zgłosić przed startem do biura zawodów?? NIektórzy pewnie stwierdzą że jakiś dziwny jestem że nie wiem, ale po prostu NIE WIEM :)

Ford Wikar/Rośliny Akwariowe.pl

LoveBeer mężczyzna

LoveBeer
Miejscowość: Nowy Targ
Dodane 25-08-2010 19:59 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
nie, chyba ze chcesz sprawdzic czy chip dziala ;)

Piwny budda na rowerze.

MiśQ mężczyzna

MiśQ
Dodane 26-08-2010 00:13 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
...A tu widzę wszyscy giga i giga... Jedzie ktoś mega i nie jest to MisQ (bo tu wynik jest przesądzony ;))?
...bananafrog

Spoko, spoko, w tym roku jestem cieniutki, a do tego jeszcze moja ukochana Konusia się połamała :( Będę jechać na "rakiecie" lecz to całkiem inna rama. Inną ma charakterystykę, inną geometrię i jeszcze na niej nie siedziałem :/ Jest na pewno dużo krótsza więc nie wiem jak wytrzyma to mój kręgosłup? Ale obiecuję jechać a nie wlec się :)
Dodatkowo zabieram pelerynkę aby deszcz, który zapowiadają (cały dzień) mnie nie wychłodził i nie przemoczył :D

Tak czy inaczej życzę wszystkim powodzenia!! B)

Grunt to nie przemęczać się!
Nie hamuj k...!! :)

Andy mężczyzna

Andy
Dodane 26-08-2010 08:21 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
jade Mega i do czuba mi daleko. Możesz mnie wypatrywać na trasie lub przed startem. Znak rozpoznawczy to "zielona" koszulka oczywiście
Lenik mężczyzna

Dodane 26-08-2010 08:33 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
Ja również jadę Mega i planuję uplasować się w połowie stawki ;)
Więc może do zobaczenia gdzieś na trasie.
MisQ kurde z tą pogodą mnie załamałeś :/ faktycznie prognozy nie są zbyt optymistyczne;(
MiśQ mężczyzna

MiśQ
Dodane 26-08-2010 13:12 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
W takim razie jak już wiemy, że w sobotę będzie padać to następne pytanie brzmi:
Jakie błotniki zakładacie? Pełne czy jakieś plastiki mocowane do sztycy? :o

Grunt to nie przemęczać się!
Nie hamuj k...!! :)

szbiker mężczyzna

szbiker
Dodane 26-08-2010 13:30 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
Nie straszcie tak tą pogodą - najwyzej słabiutko pokropi 0 do 3mm :p
Greg00 mężczyzna

Dodane 26-08-2010 14:55 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
Nie straszcie tak tą pogodą - najwyzej słabiutko pokropi 0 do 3mm :pszbiker

Zalezy gdzie sprawdzac pogode
pesymistycznie portale pokazuja
piatek pada przed poludniem i sobota cala
te bardziej optymistyczne mowia tylko o sobocie

wawoz kochanowski na pewno nie jednego zaskoczy
Maciu mężczyzna

Maciu
Dodane 26-08-2010 15:06 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
Właśnie ciekawa sprawa jak wygląda Kochanowski... w tym roku chyba tylko raz na jakiejś wycieczce go zjeżdżałem i dało sie.
Nie wiem czy będę dociążał błotnikiem rower, ale z przednim pewnie bardziej komfortowo by się jechało :) Już i tak mam hardkorową wersje maratonu, bo jadę bez pulsometru - często gubi sygnał co mnie denerwuje więc odpinam całkowicie. Dodatkowo płyn szybko-naprawczy do opon wybuchł mi i nie mam ratunku po złapaniu kapcia, dolewam tylko 20ml więcej płynu do opon i miejmy nadzieje uda się. Samych kluczy nie bardzo mam jak wieźć więc też zostają w domu. Plan teoretycznie prosty do zrealizowania - jak najszybciej do mety :D Oby tylko bez awarii :p

...całe życie drugi!

PePe mężczyzna

PePe
Dodane 26-08-2010 15:09 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
Maciu to może jeszcze zostaw bidony w domu i pij tyko z kubków na bufetach, albo w ogóle. Tak to będziesz miał niesmak że można było bardziej hardkorowo.

PePe

Maciu mężczyzna

Maciu
Dodane 26-08-2010 15:13 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
Jeszcze można by spróbować bez butów :D

Dodane dnia 26 sierpnia 2010 15:15:14

a i zapomniałem, mam jeszcze pęknięte siodło które sie rozkleja na każdych zawodach, tak że mogę się zawsze obudzić ze sztycą wiadomo gdzie :p

...całe życie drugi!

Edytowane przez Maciu dnia 26-08-2010 15:15
bananafrog mężczyzna

bananafrog
Miejscowość: Krk Ruczaj
Dodane 26-08-2010 15:18 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
Ja nie wiem skąd Wy takie pesymistyczne portale bierzecie. Jak ja patrzę, to widzę to, co szbiker :). Tak czy inaczej - Andy, będę Cię wypatrywał na trasie; Lenik - bez zielonej koszulki może być słabo w tym tłumie ;).
I naprawdę nie straszcie już tym deszczem, wystarczy, że zapowiadają temperaturę na poziomie 15*... ;)

button stats bikestats.pl

Makumba mężczyzna

Makumba
Dodane 26-08-2010 18:11 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
Maciu:p Kochanowski to najlepsze miejsce dla fotografa żeby tam właśnie robił zdjęcia bo tam będzie najwięcej gleb i OTB czy jakoś tak się to nazywa;p Woda zrobiła koleiny powyciągała duże kamyki na traskę i jest bajabongo :) naprawdę tam jest techniczny ostry zjazd. :):) takie jak najbardziej lubię:)
drag mężczyzna

Dodane 26-08-2010 19:56 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
to bedzie masakra w kochanowskim , na moich kenda karma gdzie juz brakuje troche bieznika , do tego brak techniki . Wczoraj tam byle ale bylo sucho i tak zaliczylem glebe i 3 innych gosci .
Pirx mężczyzna

Pirx
Miejscowość: Klucze
Dodane 26-08-2010 20:05 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
Ja chyba pojadę na Pytonach, najwyżej się sprowadzi Kochanowski. Poza tym jednym miejscem nie widać powodu zakładania ostrzejszych opon, choć jak popada porządnie to i na Sikorniku będzie wesoło. To jednak tylko dwa fragmenty, poza nimi duuużo polnych dróg, szutrów i asfaltu też niemało. Jakoś nie widzę uzasadnienia dla Toro, ewentualnie na przód, ale wtedy będę miał dwa różne koła w rowerze :o Ostateczna decyzja jutro wieczorem albo w sobotę wcześnie rano.
Edytowane przez Pirx dnia 26-08-2010 20:07
Axi mężczyzna

Axi
Dodane 26-08-2010 20:47 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
Rok temu się wystraszyłem błota i założyłem Toro… potem całą trasę się czułem, jakbym kotwicę ciągnął :D.

W tym roku niestety nie dam rady wystartować;(. Jak mnie rozłożyło po Krynicy, tak jeszcze się leczę :/.

Pozdrawiam :)
Axi

Marcin mężczyzna

Marcin
Dodane 26-08-2010 21:10 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
Planuje pojechać treningowo do Rudna, potem dołączę do grupki z mega lajtowo. Mam zamiar się dobrze bawić. Do ścigania mam inny cykl.
szbiker mężczyzna

szbiker
Dodane 26-08-2010 21:46 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
To będzie taki mocniejszy trening ;p Opony posklejane łatkami, łańcuch świeci się jak psu ... - można jechać :D
Jak na razie jest 803 (Giga 100: 133, Mega 50: 481, Mini 20: 190) chętnych :)

... ale widzę że liczba ta wzrasta w tempie ekspresowym
21:59 - 803
22:05 już 828 :)
Edytowane przez szbiker dnia 26-08-2010 23:07
spinoza mężczyzna

spinoza
Miejscowość: Kraków - Kliny
Dodane 27-08-2010 09:42 RE: Maraton Krakowski lada chwila ;-)
...fajny zielony słupek na ICM w okolicach 10 czyli startu giga, czyżby Org zamówił zrzut wody z helikoptera ;)

Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama.

Edytowane przez spinoza dnia 27-08-2010 09:51
Skocz do Forum: