LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| TomaszSz Posty: 52 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 paź 07 |
|
Tak to prawda, troche lipa z tym odwolaniem pokazu. Mam nadzieje ze jutrzejsze zawody (dla startu w ktorych poswiecam wysokoprocentowa impreze), odbeda sie...Canyon1 Bardzo mi przykro, ale złośliwość rzeczy martwych bywa obezwładniająca... przynajmniej chwilowo - na moment przed startem okazało się, że nasz rzutnik ma niestabilny obraz co poważnie "retuszowało" fotografie bB... W pół godziny udało się nam zdobyć inny rzutnik HD, przynieść, zamontować, odpalić... o 17-stej.... Jutro zdjęcia wyświetlane będą w 4 Pokojach od 12.00 do 15.00 przy samym wejściu, obok wypożyczalni holendrów oraz w Centrali od godz. 19.00 na przemian z filmami. Do zobaczenia! ![]() Dodane dnia 08 października 2010 21:48:36 TomaszSz! Proszę łaskawie nie ignorować zadawanych Ci pytań! Impreza na którą zapraszałeś zwyczajnie się nie odbyła i to bez wcześniejszego odwołania! Zatem, tym razem grzecznie, dopominam się o wyjaśnienia!Versus wyjaśnienia w poprzednim poście | |
| Edytowane przez TomaszSz dnia 08-10-2010 21:48 | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
To nie złośliwość rzeczy martwych a brak przygotowania! W takim przypadku ja, będąc punktualnie o wyznaczonej porze powinienem być poinformowany o zaistniałych problemach, a nie być zmuszonym szukać informacji u barmana i innych podejrzanych typów! Radzę Ci nie kpić sobie z ludzi, bo musisz wiedzieć złośliwe potrafią być nie tylko rzeczy martwe! A jeżeli nie do końca potrafisz przygotować imprezę, to daruj sobie rozmach, może wystarczy, jak zorganizujesz w Wolskim ognisko do grzania kiełbasy! Dodane dnia 08 października 2010 22:17:22 I jeszcze jedno! Jak ja pytam pierwszy o dane zagadnienie, to odpowiadaj mnie, a nie kolejnemu niezadowolonemu TomaszuSz! nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 08-10-2010 22:30 | |
|
| |
| TomaszSz Posty: 52 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 paź 07 |
|
To nie złośliwość rzeczy martwych a brak przygotowania! W takim przypadku ja, będąc punktualnie o wyznaczonej porze powinienem być poinformowany o zaistniałych problemach, a nie być zmuszonym szukać informacji u barmana i innych podejrzanych typów! Versus, rozumiem, że czujesz się oszukany i przepraszam za powstałą sytuację, Sądzę jednak, że moje działania są dalekie od kpienia z ludzi. A moja odpowiedź była kierowana również w Twoją stronę, więc nie wiem skąd żal. |
|
|
| |
|
|
Właśnie chodzi o to "również", a powinno być w pierwszej kolejności! Ja zgłaszam problem, kolega po mnie pisze, "że istotnie", a Ty odpowiadasz właśnie jemu! Odwołujesz imprezę ale nie informujesz o tym zaproszonych- czy to już nie jest kpina? Popsuł Ci się rzutnik, ale czy zorganizowanie ołówka, kartki papieru i wywieszenie informacji to już jak na Ciebie zbyt wiele? Musiałem czekać na informację do wieczora? A może już masz statut gwiazdy, i jako organizator wielkiego festiwalu dla mas masz prawo do zaniedbywania widowni? Dodane dnia 08 października 2010 23:25:02 I kolejne drobne dopowiedzenie- nie nazywaj moich pretensji "żalem"! Rozróżniaj te dwa pojęcia! nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 08-10-2010 23:25 | |
|
| |
| Canyon1 Posty: 185 Dołączył: 17 kwi 09 |
|
|
Mam jedno pytanie, czy jesli startuje o 12:30 a listy startovve zamykane sa 15 minut przed startem, to czy musze zarejestrovvac sie do 10:30 zgodnie z regulaminem: IV. Termin i miejsce imprezy Czas trwania imprezy: 9.00 – 10.30 rejestracja zawodników w miejscu startu; czy starczy jesli zarejestruje sie o 12? Bo jednak te poltorej godziny robi dosc spora roznice... dzieki za odpovviedz | |
| Edytowane przez Canyon1 dnia 09-10-2010 00:25 | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Najlepsze XC w tym roku! Gratulacja dla Macia za 3 miejsce, Versus 3 miejsce. Szbiker gdzieś się rozpłynął (defekt?) Moje 5 miejsce. Cieszę, że wszystkie trudne zjazdy zjechałem. Forma już nie ta, ale to był mój 27 start w tym roku. Świetna trasa, wymagająca technicznie! Czekamy na fotki. ![]() |
|
|
| |
|
|
Impreza bardzo udana, i to nie tylko z tego powodu, że w ogóle się odbyła! Wielkie brawa i podziękowania dla Tomka za wytrwałe "lansowanie" Lasku Wolskiego, który swoją drogą(ścieżką!) akurat do przeprowadzania zawodów XC nadaje się wyśmienicie! ![]() Pogoda dopisała, trasa ciekawie poprowadzona, organizacja więcej niż przyzwoita! Dla tej imprezy deklaruję moje stałe skromne, bo wyrażające się tylko kwotą wpisowego, entuzjastycznym podejściem i udziałem- poparcie! Za chwilę będą zdjęcia! nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 09-10-2010 15:41 | |
|
| |
| jaroslawn Posty: 8 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sty 06 |
|
| A gdzie reszta zdjęć , czy na pendriva w poniedziałek ? | |
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Fajne XC dzięki Tomek za organizacje takich zawodów Warunki na pętli rewelacyjne!Dzięki wszystkim za wspólną zabawę
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| jaroslawn Posty: 8 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sty 06 |
|
Fajna impreza , fajna pogoda ,kupa śmiechu . Dzięki wiedziałem że na krakBików można liczyć |
|
|
| |
|
|
http://picasaweb.google.com/10…aSzLasekWolski# Zapraszam! (Jaro, zdjęcia będą o ile je znajdę.) nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 09-10-2010 17:19 | |
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
|
Mój bilans zawodów to skrzywiony hak i przemielona tylna przerzutka XTR'a ...także sprzęt jest już całkowicie zdewastowany. Na początku była tylko lekko wykrzywiona ale musiałem co chwilę zatrzymywać się bo łańcuch spadał z dolnego kółeczka. Dżwignia biegów oczywiście nie działała jak należy - mogłem jechać tylko na 11 tce bo jak już raz zrzucilem na twardszy to nie było możliwości powrotu na lżejszy.(informacja dla osób które krzyczały żebym "se" zmienił bieg na lżejszy :-) ) Mam tylko nadzieję że wykorzystałem już limit pecha w tym roku !!! p.s Organizacja i trasa spoko. | |
| Edytowane przez szbiker dnia 09-10-2010 18:07 | |
|
| |
|
A! Jeszcze raz przepraszam za przejazd bez hamowania przez strefę(namiot) biura zawodów! Jako, że poturbowałem jedynie(wzorem Vettela) bolid kolegi z teamu, uniknąłem karnych sekund, co pozwoliło mi zająć premiowane gadżetem miejsce.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 09-10-2010 22:01 | |
|
| |
| Staszekk Posty: 54 Miejscowość: Kraków Dołączył: 3 wrz 09 |
|
Fajne zawody, ale mogłoby być więcej uczestników Ja tam nie wiem czy w Japonii (bo tam Univegi były produkowane przez firmę miyata) występują zaskrońce ![]() |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Również trochę mi szkoda organizatorów, bo zawody dobrze przygotowane, a startowało mało osób. Sam również się do tego przyczyniłem pojawiając się tylko w roli kibica. Wydaje mi się jednak, że trasa choć ciekawa, to jak na zakończenie sezonu dość ambitna i może frekwencja była by lepsza, gdyby trasa na zakończenie, podobnie jak we wcześniejszych latach, była w Pychowicach, ale to tylko takie gdybanie.
Pozdrawiam |
|
|
| |
| franki201 Posty: 13 Dołączył: 5 maj 09 |
|
| http://picasaweb.google.pl/fra…Wolski09102010# trochę fotek | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
W ramach porannego obudzenia się po wczorajszej "siłowni", przepaliłem treningowo jedno kółko dość mocno i moje odczucie było z goła odmienne , czyli "czemu tak łatwo?". Przy tych tych warunkach pogodowych było naprawdę super, dopiero stromy i długi podjazd dał mi naprawdę w kość. Tomasz oby więcej takich imprez w Lasku Wolskim, tylko dawaj lepszy termin a będzie dużo więcej osób.![]() | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 09-10-2010 21:49 | |
|
| |
|
Zdjęcia doskonałe, talent ewidentny, proszę nie zmarnować! Dziękuję za poświęcony czas, uwagę i znakomite pamiątki!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| Goran Posty: 11 Miejscowość: Skawina Dołączył: 17 wrz 06 |
|
|
Świetne przewentylowanie na koniec sezonu , Super pogoda , atmosfera zawodow jeszcze lepsza dziekuję za wspolne ściganie - Więcej takich imprez pozdrawiam
Goran |
|
|
| |
| Canyon1 Posty: 185 Dołączył: 17 kwi 09 |
|
W ramach porannego obudzenia się po wczorajszej "siłowni", przepaliłem treningowo jedno kółko dość mocno i moje odczucie było z goła odmienne , czyli "czemu tak łatwo?" Generalnie w przypadku tej trasy mozna sie bylo konkretnie zmeczyc jesli chcialo sie nawiazac walke z innymi kolarzami. Trasa sama w sobie nie byla bardzo ciezka, ale adrenalina i wspolzawodnictwo spowodowaly, ze mozna bylo ostro potrenowac. Dodatkowo, gdyby bylo wiecej blota, to niektore zjazdy jak i podjazdy moglyby sprawic znaczne trudnosci... |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

,kupa śmiechu
. Dzięki wiedziałem że na krakBików można liczyć