LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu

Autor Wiadomość
TomaszSz mężczyzna

TomaszSz
Miejscowość: Kraków
Dodane 08-10-2010 21:47 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
Tak to prawda, troche lipa z tym odwolaniem pokazu. Mam nadzieje ze jutrzejsze zawody (dla startu w ktorych poswiecam wysokoprocentowa impreze), odbeda sie...Canyon1

Bardzo mi przykro, ale złośliwość rzeczy martwych bywa obezwładniająca... przynajmniej chwilowo - na moment przed startem okazało się, że nasz rzutnik ma niestabilny obraz co poważnie "retuszowało" fotografie bB... W pół godziny udało się nam zdobyć inny rzutnik HD, przynieść, zamontować, odpalić... o 17-stej....

Jutro zdjęcia wyświetlane będą w 4 Pokojach od 12.00 do 15.00 przy samym wejściu, obok wypożyczalni holendrów oraz w Centrali od godz. 19.00 na przemian z filmami. Do zobaczenia! :)

Dodane dnia 08 października 2010 21:48:36

TomaszSz! Proszę łaskawie nie ignorować zadawanych Ci pytań! Impreza na którą zapraszałeś zwyczajnie się nie odbyła i to bez wcześniejszego odwołania! Zatem, tym razem grzecznie, dopominam się o wyjaśnienia!Versus

wyjaśnienia w poprzednim poście
Edytowane przez TomaszSz dnia 08-10-2010 21:48
Versus mężczyzna

Dodane 08-10-2010 22:12 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
To nie złośliwość rzeczy martwych a brak przygotowania! W takim przypadku ja, będąc punktualnie o wyznaczonej porze powinienem być poinformowany o zaistniałych problemach, a nie być zmuszonym szukać informacji u barmana i innych podejrzanych typów!
Radzę Ci nie kpić sobie z ludzi, bo musisz wiedzieć złośliwe potrafią być nie tylko rzeczy martwe! A jeżeli nie do końca potrafisz przygotować imprezę, to daruj sobie rozmach, może wystarczy, jak zorganizujesz w Wolskim ognisko do grzania kiełbasy!

Dodane dnia 08 października 2010 22:17:22

I jeszcze jedno! Jak ja pytam pierwszy o dane zagadnienie, to odpowiadaj mnie, a nie kolejnemu niezadowolonemu TomaszuSz!

nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych

Edytowane przez Versus dnia 08-10-2010 22:30
TomaszSz mężczyzna

TomaszSz
Dodane 08-10-2010 22:44 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
To nie złośliwość rzeczy martwych a brak przygotowania! W takim przypadku ja, będąc punktualnie o wyznaczonej porze powinienem być poinformowany o zaistniałych problemach, a nie być zmuszonym szukać informacji u barmana i innych podejrzanych typów!
Radzę Ci nie kpić sobie z ludzi, bo musisz wiedzieć złośliwe potrafią być nie tylko rzeczy martwe! A jeżeli nie do końca potrafisz przygotować imprezę, to daruj sobie rozmach, może wystarczy, jak zorganizujesz w Wolskim ognisko do grzania kiełbasy!

Dodane dnia 08 października 2010 22:17:22

I jeszcze jedno! Jak ja pytam pierwszy o dane zagadnienie to odpowiadaj mnie, a nie kolejnemu niezadowolonemu TomaszuSz!Versus

Versus,

rozumiem, że czujesz się oszukany i przepraszam za powstałą sytuację, Sądzę jednak, że moje działania są dalekie od kpienia z ludzi. A moja odpowiedź była kierowana również w Twoją stronę, więc nie wiem skąd żal.
Versus mężczyzna

Dodane 08-10-2010 23:06 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
Właśnie chodzi o to "również", a powinno być w pierwszej kolejności! Ja zgłaszam problem, kolega po mnie pisze, "że istotnie", a Ty odpowiadasz właśnie jemu! Odwołujesz imprezę ale nie informujesz o tym zaproszonych- czy to już nie jest kpina?
Popsuł Ci się rzutnik, ale czy zorganizowanie ołówka, kartki papieru i wywieszenie informacji to już jak na Ciebie zbyt wiele? Musiałem czekać na informację do wieczora?
A może już masz statut gwiazdy, i jako organizator wielkiego festiwalu dla mas masz prawo do zaniedbywania widowni?

Dodane dnia 08 października 2010 23:25:02

I kolejne drobne dopowiedzenie- nie nazywaj moich pretensji "żalem"! Rozróżniaj te dwa pojęcia!

Edytowane przez Versus dnia 08-10-2010 23:25
Canyon1 mężczyzna

Dodane 09-10-2010 00:24 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
Mam jedno pytanie, czy jesli startuje o 12:30 a listy startovve zamykane sa 15 minut przed startem, to czy musze zarejestrovvac sie do 10:30 zgodnie z regulaminem:

IV. Termin i miejsce imprezy

Czas trwania imprezy:
9.00 – 10.30 rejestracja zawodników w miejscu startu;

czy starczy jesli zarejestruje sie o 12? Bo jednak te poltorej godziny robi dosc spora roznice...

dzieki za odpovviedz
Edytowane przez Canyon1 dnia 09-10-2010 00:25
Marcin mężczyzna

Marcin
Dodane 09-10-2010 15:10 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
Najlepsze XC w tym roku!
Gratulacja dla Macia za 3 miejsce, Versus 3 miejsce.
Szbiker gdzieś się rozpłynął (defekt?)
Moje 5 miejsce. Cieszę, że wszystkie trudne zjazdy zjechałem. Forma już nie ta, ale to był mój 27 start w tym roku.
Świetna trasa, wymagająca technicznie!
Czekamy na fotki. :)
Versus mężczyzna

Dodane 09-10-2010 15:40 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
Impreza bardzo udana, i to nie tylko z tego powodu, że w ogóle się odbyła!
Wielkie brawa i podziękowania dla Tomka za wytrwałe "lansowanie" Lasku Wolskiego, który swoją drogą(ścieżką!) akurat do przeprowadzania zawodów XC nadaje się wyśmienicie!brawo!
Pogoda dopisała, trasa ciekawie poprowadzona, organizacja więcej niż przyzwoita!
Dla tej imprezy deklaruję moje stałe skromne, bo wyrażające się tylko kwotą wpisowego, entuzjastycznym podejściem i udziałem- poparcie!
Za chwilę będą zdjęcia!

Edytowane przez Versus dnia 09-10-2010 15:41
jaroslawn mężczyzna

Dodane 09-10-2010 16:20 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
A gdzie reszta zdjęć , czy na pendriva w poniedziałek ?
Maciu mężczyzna

Maciu
Dodane 09-10-2010 16:31 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
Fajne XC dzięki Tomek za organizacje takich zawodów :) Warunki na pętli rewelacyjne!
Dzięki wszystkim za wspólną zabawę B)

...całe życie drugi!

jaroslawn mężczyzna

Dodane 09-10-2010 16:42 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
Fajna impreza brawo!, fajna pogoda tak ,kupa śmiechu :D . Dzięki wiedziałem że na krakBików można liczyć
Versus mężczyzna

Dodane 09-10-2010 17:13 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
http://picasaweb.google.com/10…aSzLasekWolski#
Zapraszam!
(Jaro, zdjęcia będą o ile je znajdę.)

Edytowane przez Versus dnia 09-10-2010 17:19
szbiker mężczyzna

szbiker
Dodane 09-10-2010 17:43 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
Mój bilans zawodów to skrzywiony hak i przemielona tylna przerzutka XTR'a ...także sprzęt jest już całkowicie zdewastowany. Na początku była tylko lekko wykrzywiona ale musiałem co chwilę zatrzymywać się bo łańcuch spadał z dolnego kółeczka. Dżwignia biegów oczywiście nie działała jak należy - mogłem jechać tylko na 11 tce bo jak już raz zrzucilem na twardszy to nie było możliwości powrotu na lżejszy.(informacja dla osób które krzyczały żebym "se" zmienił bieg na lżejszy :-) )
Mam tylko nadzieję że wykorzystałem już limit pecha w tym roku !!!

p.s
Organizacja i trasa spoko.
Edytowane przez szbiker dnia 09-10-2010 18:07
Versus mężczyzna

Dodane 09-10-2010 17:56 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
A! Jeszcze raz przepraszam za przejazd bez hamowania przez strefę(namiot) biura zawodów! Jako, że poturbowałem jedynie(wzorem Vettela) bolid kolegi z teamu, uniknąłem karnych sekund, co pozwoliło mi zająć premiowane gadżetem miejsce.burak

Edytowane przez Versus dnia 09-10-2010 22:01
Staszekk mężczyzna

Staszekk
Dodane 09-10-2010 18:51 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
Fajne zawody, ale mogłoby być więcej uczestników:/

Ja tam nie wiem czy w Japonii (bo tam Univegi były produkowane przez firmę miyata) występują zaskrońce:o

Axi mężczyzna

Axi
Dodane 09-10-2010 18:56 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
Również trochę mi szkoda organizatorów, bo zawody dobrze przygotowane, a startowało mało osób. Sam również się do tego przyczyniłem pojawiając się tylko w roli kibica. Wydaje mi się jednak, że trasa choć ciekawa, to jak na zakończenie sezonu dość ambitna i może frekwencja była by lepsza, gdyby trasa na zakończenie, podobnie jak we wcześniejszych latach, była w Pychowicach, ale to tylko takie gdybanie.

Pozdrawiam :)
Axi

franki201 mężczyzna

Dodane 09-10-2010 21:43 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
http://picasaweb.google.pl/fra…Wolski09102010# trochę fotek
Leslaw mężczyzna

Leslaw
Dodane 09-10-2010 21:47 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
W ramach porannego obudzenia się po wczorajszej "siłowni", przepaliłem treningowo jedno kółko dość mocno i moje odczucie było z goła odmienne , czyli "czemu tak łatwo?". Przy tych tych warunkach pogodowych było naprawdę super, dopiero stromy i długi podjazd dał mi naprawdę w kość. Tomasz oby więcej takich imprez w Lasku Wolskim, tylko dawaj lepszy termin a będzie dużo więcej osób.:)
Edytowane przez Leslaw dnia 09-10-2010 21:49
Versus mężczyzna

Dodane 09-10-2010 21:57 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
Zdjęcia doskonałe, talent ewidentny, proszę nie zmarnować! Dziękuję za poświęcony czas, uwagę i znakomite pamiątki!brawo!

Goran mężczyzna

Goran
Miejscowość: Skawina
Dodane 10-10-2010 08:48 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
Świetne przewentylowanie na koniec sezonu , Super pogoda , atmosfera zawodow jeszcze lepsza dziekuję za wspolne ściganie - Więcej takich imprez
pozdrawiam;)

Goran

Canyon1 mężczyzna

Dodane 10-10-2010 12:53 RE: LOUDER GROUP BIKE FESTIVAL - krakowskie zakończenie sezonu
W ramach porannego obudzenia się po wczorajszej "siłowni", przepaliłem treningowo jedno kółko dość mocno i moje odczucie było z goła odmienne , czyli "czemu tak łatwo?"

Generalnie w przypadku tej trasy mozna sie bylo konkretnie zmeczyc jesli chcialo sie nawiazac walke z innymi kolarzami. Trasa sama w sobie nie byla bardzo ciezka, ale adrenalina i wspolzawodnictwo spowodowaly, ze mozna bylo ostro potrenowac.
Dodatkowo, gdyby bylo wiecej blota, to niektore zjazdy jak i podjazdy moglyby sprawic znaczne trudnosci...
Skocz do Forum: