27.03.2011 ustawka XC Pychowice
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
|
Koledzy!!! Litosci... Miejcie wzglad na zawodnikow, ktorzy nie moga wystartowac, a sa slodyczowymi obzartuchami, czyli mnie ![]() |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Nie pozostaje nic innego, jak wygrać klasyfikację "fundator najbogatszej nagrody", tu obecność osobista na ustawce nie jest konieczna.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Co prawda nie chodzi tu o nagrody, ale dla mobilizacji do wzajemnego ścigania się każda pierwsza trójka open mężczyzn i kobiet ma od nas fajne prezenty. Zieloni zapraszają na imprezę. ![]() |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Mmmmm! Niespodzianki dla pięciu osób, szóstej nie uznajmy, bo znając dyspozycję Lesława, gotów zabrać ją na powrót do domu.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| jaroslawn Posty: 8 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sty 06 |
|
Moi drodzy widzę że będzie sie działo ,jeżeli to Wam nie przeszkadza to moja propozycja to niech każdy kupi batonika XXL jako wpisowe ,a pule zbiera najlepsza trójka męska i damska ![]() |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Widzę że wszyscy chcą utuczyć zwycięzców, żeby im nie szło tak dobrze na następnych zawodach .
Pozdrawiam |
|
|
| |
| mc hammer Posty: 1 Dołączył: 21 mar 11 |
|
| Dało by sie może wrzucic mapke w ktorym miejscu odbywa sie ustawka? | |
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Zbiórka z reguły jest w tym miejscu: LINK SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Mam dobra wiadomosc! Spotkanie teamowe sie nie odbedzie, wiec melduje sie na ustawce w niedziele! Mysle, ze pomysl Jarka z wpisowym batonikiem nie jest zly! ![]() |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
to Nam BULI wszystkim dowalisz
|
|
|
| |
| LoveBeer Posty: 313 Miejscowość: Nowy Targ Dołączył: 2 sie 10 |
|
no dobra wtajemniczcie mnie, to sa zawody czy tylko jakas wspolna jazda po trasie zawodow czy o co kaman ?
Piwny budda na rowerze. |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Co tu wtajemniczać - kto może to przyjeżdża. Ustalamy trasę, robimy objazd co by każdy wiedział jak jechać. Stajemy na starcie i po sygnale każdy naparza ile może i potrafi. Będą goście do pomiaru i czasu i w ten sposób wychodzą takie nieformalne zawody. Czyli ustawka
|
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Mysle, ze pomysl Jarka z wpisowym batonikiem nie jest zly! Jako główny prowodyr ustawki uważam ze to nie jest zły pomysł, ale nie wciele tego w życie! Jeśli ktoś odczuwa potrzebę uiszczenia wpisowego proszę jak najbardziej przywieźć ze sobą słodycze, wyłonione osoby otrzymają nagrodę, ale nie jest to obowiązkiem! Start w ustawce jest zupełnie za free i bez żadnych zobowiązań ![]() PRZYBYWAĆ!
...całe życie drugi! |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Jeżeli wszyscy będą startować, którzy się zapowiedzieli to będzie nas około 20 osób. Mam prośbę aby każdy wziął jakiś numerek jeżeli takowy posiada i nieważne z jakich zawodów, wraz z przypinką do kierownicy/zip albo sznurek/.Pomoże to ustalić klasyfikację na mecie, a dla tych którzy numerków nie mają to parę zapasowych na pewno się znajdzie.![]() |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
| Spoko. mogę zabrać kilka numerów(5-10) sztuk-- oczywiście potem będą do zwrotu. | |
| Edytowane przez Michu dnia 22-03-2011 00:10 | |
|
| |
| Zeratul Posty: 80 Dołączył: 1 wrz 07 |
|
to i jak przyjadę pokibicować ![]() Chętnie pomogę przy organizacji, jeżeli będzie pomoc potrzebna. |
|
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
Byłem dzisiaj zobaczyć co tam słychać w Pychowicach. Zajeżdżam a moim oczom ukazał się widok dwóch ostro koksujących zawodników ![]() Zapowiada się ostra jazda ![]() Warunki na trasie bardzo dobre, gdzieniegdzie jeszcze trochę miękko, ale nie ma błota i jeśli nie poleje jakoś znacznie do weekendu to powinno być idealnie ![]() W lasku też całkiem spoko, dzisiaj zjeździłem go prawie w każdą stronę. Miejscami jest trochę błotniście, ale błocko jest na tyle fajne że nie przykleja się do opon i nie chlapie po wszystkim. Tak więc można już w terenie pojeździć "czysto" i to całkiem fajnie. SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
W sobote ma być 2'C i opady deszczu ze śniegiem wiec w niedizele może być ciekawie jak zmrozi w nocy ![]() Dodane dnia 22 marca 2011 19:41:25 Zapomniał bym o jednej bardzo ważnej rzeczy - REGULAMIN! ![]() ![]() ![]() *Każdy uczestnik jest zobowiązany do jazdy w kasku sztywnym. *Sędzia Główny w porozumieniu z Organizatorem może zdyskwalifikować każdego zawodnika z różnych niewyjaśnionych powodów. *Protesty do Sędziego Głównego zawodów można składać w formie pisemnej w czasie trwania zawodów. Do protestu należy załączyć kaucję w wysokości 100 zł. Kaucja nie zostanie zwrócona. *Zawodnicy muszą szanować środowisko naturalne i bezwzględnie nie mogą zanieczyszczać trasy wyścigu pod groźbą dyskwalifikacji *Na trasie maratonu występują strome podjazdy i niebezpieczne zjazdy. *W ustawce nie mogą brać udziału zawodnicy odbywający karę zawieszenia / dyskwalifikacji za używanie środków dopingujących oraz Ci co nadal używają. *Organizator, wszystkie osoby z nim współpracujące, a także osoby związane z przeprowadzeniem i organizacją ustawki nie ponoszą odpowiedzialności względem uczestników za szkody osobowe, rzeczowe i majątkowe, które wystąpią przed, w trakcie lub po wyścigu. Uczestnicy startują na własną odpowiedzialność. Uczestnicy ponoszą odpowiedzialność cywilną i prawną za wszystkie szkody. *Każdy uczestnik bierze udział w zawodach na własną odpowiedzialność. *Brak znajomości regulaminu nie będzie uznawany jako wytłumaczenie. *Ustawka odbędzie się bez względu na panujące warunki atmosferyczne. ...całe życie drugi! | |
| Edytowane przez Maciu dnia 22-03-2011 19:47 | |
|
| |
| Maly Posty: 95 Dołączył: 8 paź 07 |
|
|
Jeśli będzie potrzebna jakaś pomoc w wytyczeniu ciekawej trasy to służę np. w piątek wieczorem radą na miejscu.
Rower lekarstwem na wszystko |
|
|
| |
| Roza Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
może i ja się zjawię...Jeśli nie będzie żadnej zawodniczki to przejadę jak baba i zgarnę nagrody ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |