Jesienna ustawka 2012 Pychowice-13.10.12
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| szaman696 Posty: 561 Dołączył: 16 mar 07 |
|
Jak będzie pogoda mam w planie się pojawić i zaliczyć pierwszy start od chyba 2 lat, może mnie to zmotywuje, żeby ruszyć swoje tłuste dupsko i się poruszać trochę więcej Rękawicy nie rzucam bo mam starą i podziurawioną, poza tym nie ma chyba nikogo tak słabego komu mógłbym ją rzucić :/
Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Lukcio pipo już jesteś na liście startowej
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
No bez jaj chłopaki... Myślałem, że umiecie się bawić?! Sam nie trenuję od 2 tygodni, mam 2 kg nadwagi, ale mam zamiar się złoić w sobotę! |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
A ja znowu zamierzam oszukiwać na każdym... zakręcie
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Ej, stawiasz mnie w sytuacji bez wyjścia, bo nie mogę nie podjąć rękawicy. Z drugiej strony wystawiam się na bycie zlanym jak ostatnia pipa
|
|
|
| |
| Canyon1 Posty: 185 Dołączył: 17 kwi 09 |
|
| A ja przemysle start w sobote, choc nie wiem czy jeszcze umiem zlapac rownowage na rowerze, bo od maratonu w Istebnej moj przebieg to 20 km. | |
|
| |
|
Jutro piękna pogoda się zapowiada mniej więcej taka jak teraz czyli nic nie ulega zmianie
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| Wojciech Posty: 30 Miejscowość: Jasło/Kraków Dołączył: 25 mar 11 |
|
Hinol, Lukcio, nie mówcie, że nie startujcie Jutro jedziemy się bawić, w dodatku to będzie moja pierwsza ustawka w życiu ![]() |
|
|
| |
UMaciek ![]() Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
Canyon1, zawsze możesz sobie wmawiać, że jedziesz "na świeżo"
|
|
|
| |
| Jelitek2 Posty: 269 Dołączył: 27 lis 06 |
|
| Ja wpadnę pokibicować, niestety będę jechał prosto po pracy i na 9:30 się nie wyrobię :-( | |
|
| |
| RadekJ Posty: 9 Dołączył: 18 kwi 12 |
|
| ja wpadnę, jak sprzęt pozwoli to wystartuję. Dziś znów zerwałem łańcuch, naszczęście znalazł się ktoś ze skuwaczem... Mój xtr jest coraz krótszy ;] | |
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Ja i moja pęknięta korba też będziemy ![]() |
|
|
| |
| schwepes Posty: 194 Dołączył: 21 mar 10 |
|
9:30? Będzie piździło.. dziś o tej godzinie były chyba ze 2st. Może lepiej koło 14-tej? ![]() |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
No ja niestety o 9:30 pewnie będę się budził, bo wirusy doigrały się, by je porządnie wyleżeć i wygrzać . Drugie przeziębienie w ciągu 30 dni, trochę słabo :/.
Pozdrawiam |
|
|
| |
| RadekJ Posty: 9 Dołączył: 18 kwi 12 |
|
no rano będzie sakramucko zimno ![]() |
|
|
| |
| szaman696 Posty: 561 Dołączył: 16 mar 07 |
|
|
No godzina jest cienka, dzisiaj wychodziłem na rower to dopiero koło 11 było fajnie.
Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
|
| |
|
hahaha Szłeps rozwaliłes mnie ![]() Dzis o 8.30 jezdzilem po pychowicach wyzbaczajac trae i jak wracalem okolo 9.30 juz wiecilo i bylo cieplo a start pewnie okolo 10.13/30 ...całe życie drugi! |
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Maciu, podejmuje oficjalnie rzucona rękawice Jak mi się rower nie rozsypie po drodze, obiecuje złoić Ci dupę
|
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 533 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
Oficjalnie rzucam rękawicę(oczywiście narciarską, innych zapewne nie dostrzega) Jackowi3d! Właśnie szukam bo gdzieś mi się zapodziała ale jak będę grzebał w szafie za zimowym zestawem na rower to na pewno pośród obowiązkowych gogli narciarskich, kominiarki i innych gadżetów ją odnajdę. Pomimo wysiłków w tym kierunku coraz mniej jest okazji by pojeździć tak więc gdzieś trzeba w sobotę wyskoczyć. Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |
Rękawicy nie rzucam bo mam starą i podziurawioną, poza tym nie ma chyba nikogo tak słabego komu mógłbym ją rzucić :/

. Drugie przeziębienie w ciągu 30 dni, trochę słabo :/.