Odyseja Świętokrzyska 2008

Autor Wiadomość
Madzik kobieta

Madzik
Miejscowość: Kraków
Dodane 07-10-2008 19:01 RE: Odyseja Świętokrzyska 2008
O rany jeśli on jest najskuteczniejszym organizatorem, to jacy są inni??? I dlaczego wpisowe tak dużo kosztuje???
Kostek mężczyzna

Dodane 07-10-2008 21:01 RE: Odyseja Świętokrzyska 2008
Elo wszytskim... Jestem z Zagnanska (czyli prawie gospodaż, nie mylić z organizatorem !!!)i wraz z kumplem wystartowaliśmy w Odyseii. Podpisuje się pod uwagami co do organizatorów. Napisałbym że to żenada, ale nie wiem przez jakie "ż","rz" się pisze. :) Na małym zrobiliśmy 150 km w dwa dni. Cudem wpadliśmy na mete kilka minut przed trzecią drużyną, po fatalnym błędzie na trzecim niedzielnym punkcie. Co do nagród wylosowanych, które wpadły w ręce nasze i Weteranów z podium, to naprawde czysty przypadek. Mieliśmy wielką ochote oddac to zawodnikom 38 (jeśli dobrze pamiętam), którzy odnaleźli nasza kartę i oddali nam ją na początku Odyseii. Nieskromnie powiem, że my znaleźliśmy kartę zwycięzców 109, tym samym zgłaszając to w biurze spłaciliśmy swój dług. Chce tu podkreślić że na nasze trzecie miejsce cieżką zapracowaliśmy. Tymbardziej jesteśmy rozczarowani postawą ekipy XX, która w pojedynkę podbijała kartę na PK, oraz na 10000% nie jechała glinianką wzłóż wspomnianej 74-ki. Byli kilkanaście minut za nami. mijaliśmy się na punktach zwrotnych. A na mecie n stąd ni zowąd są ponad pół godziny przed nami i startują w niedziele przed masówką. To już nie skrót, czy jazda zakazaną drogą krajową. To podwiezienie Białym busem :[ Fakt, że inni to zauważyli świadczy, że to prawda. ALe powiem Wam, że poza nimi była cała masa życzliwych i uczciwych ludzi i oni zasługują na brava brawo! niezależnie od wyniku.
Wypatrujcie w przyszłym roku maratonów ŚLR2009 i wpiszcie je w terminarz.
Pozdrawiam...

Kostek.
ŚLR2008 gen. II m - FUN
Odyseja Św.2008 IIIm - Rekr.
Godul mężczyzna

Godul
Miejscowość: Kraków
Dodane 08-10-2008 19:19 RE: Odyseja Świętokrzyska 2008
Zgadzam się z informacjami Kostka nt. ekipy która zajęła 2-gie miejsce. Spotkaliśmy ich w niedzielę rano wracając z drugiego punktu. W ogóle na niego nie pojechali, tylko z nami w stronę Bliżyna. Jechaliśmy wspólnie wycieczkowo, rozmawiając, dziewczyna odpadła szybko. Chłopak dojechał z nami do krzyżówki przy rez. Dalejowo i został aby poczekać na dziewczynę. Ponieważ pkt. 2 miał 60 min. kary spokojnie pojechaliśmy do Bliżyna na pkt. nr 3. Wracając stamtąd, przy szlabanie mijaliśmy dziewczynę z tej pary i białego busa, którego kierowca coś jej pomagał, chłopaka nie było. Myślałem, ze mamy nad nimi już 2 godz. bo kara za pkt 3 to kolejne 60 min. Później przejeżdżaliśmy koło tego busa przed Zagnańskiem, przed ostatnim punktem, ale tej pary już nie widziałem. Jakież było nasze zdziwienie gdy okazało się, przy lekturze wyników, że przegrali z nami tylko o 15 min ...
Edytowane przez Godul dnia 09-10-2008 20:17
Skocz do Forum: