27.03.2011 ustawka XC Pychowice
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Z przecieków wiem, że MiśQ ma być sędzią głównym. No więc... kto chce wygrać, proszę pisać SMS ze zgłoszeniem na Jego komórkę. Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Byłem dziś w Pychowicach, wszędzie sucho, dużo ubiegłorocznych suchych chaszczy, jedna tylko taka pseudo-kałuża...a dwoma kamieniami w środku... Ogólnie jest elegancko, wprost do Ustawki...miejscami gdzieniegdzie dużo kolein, i pojedynczych kamieni. a tak ogólnie jest
| |
| Edytowane przez Michu dnia 24-03-2011 15:14 | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Należało zabezpieczyć trasę, nakrywając ją jakimś kawałkiem folii(extra dużym).![]() Wszystkich startujących, z uwagi na ograniczone środki techniczne Orga, prosimy o wysłuchanie bezpośredni przed wyjściem z domu tego kawałka: http://www.youtube.com/watch?v=98AQlsn188s A może Pepe odtworzy?
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
|
Sluchajcie, czy w przypadku niekorzystnych warunkow pogodowo-podlozowych impreza sie odbedzie? W sensie kto planuje przyjechac jak bedzie zimno i blotniscie...?! Ja raczej sie wtedy zjawie, ale niestety na treningowce... |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Na pewno zjawi się organizator, czyli Maciu
|
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Jak będą bardzo złe warunki tj. błoto, przyjadę na treningówce, która prawdopodobnie nie przeżyje tej imprezy
Куба |
|
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
Tylko pamiętajcie o zmianie czasu na letni z soboty na niedzielę, żeby nie trzeba było dwóch ustawek urządzać Pewnie wyjdę kawałek za płot, żeby zobaczyć, jak się jeździ na mtb ![]() |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Czyli 10 to będzie 9 po staremu. Proponuję więc przełożyć ustawkę na 11 wg nowego czasu. Jeżeli oczywiście nie spowoduje to zbyt wielkiego zamieszania. A w ogóle to ustawka powinna być o 12 "w samo południe" ![]() |
|
|
| |
|
| Niech zostanie 10-ta, nie kazdy ma cale popoludnie wolne... | |
|
| |
|
| Jak 10 to 10. Nie ma co kombinować. | |
|
| |
|
10 w niedzielę czyli 9 teraz,czy misie coś pokręcilo...
|
|
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Co do warunków w Pychowicach to nie powinno być tak źle. Podłoże tam jest dość twarde i nawet jak jutro poleje to w niedzielę nie powinno być błotnej tragedii. Ja w każdym razie chyba pojawię się na startówce. Zresztą w zeszłym roku też warunki nie były idealne. SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
|
Kurde, akurat juz zalozylem do Speca semi-slicki na Murowana... |
|
|
| |
|
| Ja mam Speed Kingi w startówce. W sumie to dobrze by było objeździć sprzęt przed sezonem w bojowych warunkach. | |
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
Hehe Buli właśnie ostatnio też się ostro zastanawiałem czy zakładać gumy już na Murowaną, ale jednak na razie jeszcze bawię się z dętkami i jeżdżę na starych oponach. Staram się jeździć jak najwięcej na startówce, żeby się do niej przyzwyczaić, dlatego nawet jak ją trochę schlapie błotkiem to postaram się to jakoś przeżyć
SIŁA! NIE MA LIPY! | |
| Edytowane przez lukcio dnia 25-03-2011 19:20 | |
|
| |
|
W zasadzie poza amorkiem, piastami, łożyskami suportu, sterami, zębatkami, łańcuchowi, obręczami, klockami hamulcowymi to nic takiego rowerowi się nie dzieje
|
|
|
| |
|
Furman a poziom ciążenia
|
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Spokojnie Michu, furman z pewnością nie zaciąży!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
|
Odpadam w ustawce--mam turniej pilki noznej na Hali Politechniki na przeciwko AWF-u od 8--16 ... Ale liczę na dobrą relację.... Powodzenia tym co startuja i kibicują -- ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
|
I co? Będziesz oglądać go w telewizji? |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |