Murowana Goślina - otwarcie sezonu u GG
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- 3
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
Na trasie pojawiło się kilku jeźdzców, jeden z koni się spłoszył i wskoczył na tą część drogi którą ja akurat jechałem, więc dałem ostro po hamulcach, koń stanął dęba, a jeździec spadł mi przed koło... LoveBeer Nie poznałem Cię ale przede wszystkim patrzyłem na tego konia, który dość nerwowo się zachowywał, wolałem, żeby mi nie przyłożył kopytkiem Chyba też rzuciłem coś w stylu "kto ich tu k... wpuścił"Pewien plus całej sytuacji jest - takie wyścigi z przygodami najdłużej się pamięta. | |
| Edytowane przez Pirx dnia 12-04-2011 20:14 | |
|
| |
| corvinus Posty: 64 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 lip 09 |
|
|
pozdrawiam wszystkich którzy spali w hotelu Relax , a chyba było nas nie mało. Ja mam wyznaczone od żony i dzieci tylko godzinę dziennie na rower i dlatego nie mogę się przygotować do dłuzszych dystansów i startuje w mini,za to szybko. Po tegorocznych zmianach startowych powstała mała kicha ,bo cześć osób pomimo zamknietych sektorów wpakowała się razem z mega i w efekcie startowałem z ok.200 pozycji .Przebicie się przez 180 osób ,to jedna szarpanina ,szczególnie na poczatku. Dla mnie pomimo nawet fajnej trasy start średnio udany zazwyczaj jestem w open w 20 ,a w m3 w dziesiatce ,czasem na pudle,tym razem 38 i 20 :-( . Jedyna satysfakcja ,to przejechalem cały maraton sam ,a nie na kole u innych. | |
| Edytowane przez corvinus dnia 13-04-2011 18:32 | |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- 3
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |
Pirx
ale przede wszystkim patrzyłem na tego konia, który dość nerwowo się zachowywał, wolałem, żeby mi nie przyłożył kopytkiem
Chyba też rzuciłem coś w stylu "kto ich tu k... wpuścił"