Murowana Goślina - otwarcie sezonu u GG

Autor Wiadomość
Pirx mężczyzna

Pirx
Miejscowość: Klucze
Dodane 12-04-2011 20:11 RE: Murowana Goślina - otwarcie sezonu u GG
Na trasie pojawiło się kilku jeźdzców, jeden z koni się spłoszył i wskoczył na tą część drogi którą ja akurat jechałem, więc dałem ostro po hamulcach, koń stanął dęba, a jeździec spadł mi przed koło... LoveBeer

to ja bylem wtedy bezposrednio za toba, donosne 'oz kurva' ktore uslyszales wyrwalo sie wlasnie mi :DPirx

Nie poznałem Cię burak ale przede wszystkim patrzyłem na tego konia, który dość nerwowo się zachowywał, wolałem, żeby mi nie przyłożył kopytkiem :) Chyba też rzuciłem coś w stylu "kto ich tu k... wpuścił"
Pewien plus całej sytuacji jest - takie wyścigi z przygodami najdłużej się pamięta.
Edytowane przez Pirx dnia 12-04-2011 20:14
corvinus mężczyzna

corvinus
Miejscowość: Kraków
Dodane 13-04-2011 18:31 RE: start taki sobie
pozdrawiam wszystkich którzy spali w hotelu Relax , a chyba było nas nie mało.
Ja mam wyznaczone od żony i dzieci tylko godzinę dziennie na rower i dlatego nie mogę się przygotować do dłuzszych dystansów i startuje w mini,za to szybko.
Po tegorocznych zmianach startowych powstała mała kicha ,bo cześć osób pomimo zamknietych sektorów wpakowała się razem z mega i w efekcie startowałem z ok.200 pozycji .Przebicie się przez 180 osób ,to jedna szarpanina ,szczególnie na poczatku. Dla mnie pomimo nawet fajnej trasy start średnio udany zazwyczaj jestem w open w 20 ,a w m3 w dziesiatce ,czasem na pudle,tym razem 38 i 20 :-( .
Jedyna satysfakcja ,to przejechalem cały maraton sam ,a nie na kole u innych.
Edytowane przez corvinus dnia 13-04-2011 18:32
Skocz do Forum: