VII Tour de UEK ! [nd, 5 czerwca]
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Chłopaki z roku na rok robią go coraz bardziej wypasionego. co będzie na jubileusz 10-lecia ![]() ![]() ![]() ![]() Maciu dodaj że klimat robił WUWUZELA
| |
| Edytowane przez Michu dnia 05-06-2011 16:29 | |
|
| |
| szkasia Posty: 507 Dołączył: 13 sie 07 |
|
|
Zdecydowanie super wyścig, ekipa z Uniwersytetu wie jak zrobić wyścig. A sędzia jest już chyba kultowy. |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Brawo Radar, Pomaran i Hinol! ![]() Ze wszystkich zawodow, ktore mi przepadaja teraz chyba najbardziej zaluje wlasnie Tour'u... ![]() |
|
|
| |
| remy Posty: 32 Dołączyła: 10 cze 08 |
|
Witam Na wstępie dziękujemy za udział w VII Tour de UEK ! Wyniki dzisiejszego wyścigu są już na stronie. Zapraszamy również do pierwszej galerii. http://www.subaruazsuek.com/tourdeuek/ Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś na trasie !Kasia |
|
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Trochę zdjęć od mojej koleżanki (głównie wyścig elity): https://picasaweb.google.com/1…IGVp5-mvLvg8wE# Jak zwykle wyścig fajny, organizacja na najwyższym poziomie. Szkoda tylko, że nie dane mi było go ukończyć. Noga wydawało się że będzie podawała, a tu taka niemiła niespodzianka ![]() Taka drobna uwaga jeszcze, być może jestem nadwrażliwy na moje delikatne koła, ale może na przyszłość dałoby rady położyć coś w rodzaju platformy/płyty na krawężniki, tak żeby dało się po nich poprostu przejechać, zamiast przeskakiwać? Zapewne chodzi o uliczny charakter tego wyścigu, ale osobiście przeokrutnie tego nie lubię
SIŁA! NIE MA LIPY! | |
| Edytowane przez lukcio dnia 05-06-2011 22:21 | |
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Dawno żadne zawody nie dały mi tak popalić, to 45 minut jazdy na maksa. Z wyniku jestem zadowolony, świetnie się bawiłem, atmosfera pierwsza klasa. Żałuje że był to dopiero mój pierwszy UEk, ale obiecuje się poprawić na przyszłość. ![]() Tu dzięki wszystkim fotografom na trasie, za świetne ujęcia oraz organizatorom za organizacje, a jak
|
|
|
| |
| Radar Posty: 24 Miejscowość: Kraków Dołączył: 21 maj 07 |
|
Podziękowania organizatorom za najlepsze krakowskie XC i wszystkim za super atmosferę jaka zawsze tu na tych zawodach panuje )Hinol, najwyższe noty za styl, tutaj lądowanie telemarkiem: https://picasaweb.google.com/1…825352641243666 LAPIERRE Team |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
Wyglądało to kiepsko, ale Hinol się wybronił. Moim zdaniem można było spokojniej jechać pierwsze dwa okrążenia, bo nawet kibice stresowali się widząć Wasze loty, niedoloty itp.![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Ojjj, ale mnie zmęczył ten wyścig! Wybrałem kat. amator, bo takim jestem - do elity jeszcze mi wiele brakuje. Przez cały czas jechałem w tempie max, a dwa ostatnie okrążenia jechałem już na oparach (mocy). Ujechałem się jak nigdy. Trasa bardzo fajna, z roku na rok co raz więcej utrudnień na niej Dzięki organizatorom za "zrobienie" takiej fajnej imprezy oraz fotografom za zrobienie super fajnych i dynamicznych zdjęć!! ![]() Dzięki kibicom za super doping ![]() Mógł bym jeszcze wygrać konkurs na najwyższy HRmax - 253 .A Versus powinien wygrać kat. "mistrz drugiego planu" i tutaj też!! ![]()
Grunt to nie przemęczać się! | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 06-06-2011 01:13 | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Zapraszam do galerii stworzonej w kooperacji Bikeholicy(Paulinka, talent)/Rowerowanie.pl(ja, sprzęt foto.). https://picasaweb.google.com/1…12FotoPaulinka# Galeria mojego autorstwa już się wczytuje. Powinna być gotowa około 10.00. (Osoby, które nie życzą sobie, by zdjęcia z ich wizerunkiem były publikowane w/w galeriach proszę kontakt). nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
|
https://picasaweb.google.com/1…DeUEK105062011# Jest i ona. Galeria głowna! :/
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 06-06-2011 21:46 | |
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
Spinoza w garnku jechał? ![]() https://picasaweb.google.com/1…986486466992834 |
|
|
| |
| oscar Posty: 178 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 maj 10 |
|
Spinoza w garnku jechał? Mi to przypomina kask czasowy ![]() |
|
|
| |
|
Czasowy na MTB nowa kat olimpijska ![]() Pewnie dla WAS to śmieszne nie jest...cóż znów mi się nie udało ;(
|
|
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
A tam zwykłe wiadro, w komplecie z mopem było to wziąłem
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Ja dziękuję za najlepszy wyścig w mieście A co się stało Maciu? Pytam bo nie widziałem wyścigu Elity, gdyż musiałem się niezamierzenie ewakuować przed waszym startem. |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
|
Że uchylę rąbka: Maciu zdemolował właśnie wzmiankowane zabezpieczenie trasy. Dodane dnia 06 czerwca 2011 15:34:34 A może to to zabezpieczenie zdemolowało Macia? PePe | |
| Edytowane przez PePe dnia 06-06-2011 15:34 | |
|
| |
|
Albo taśma zdemolowała Macia...ale szkoda było...gesty po zejściu z trasy przypominały to...więcej się nie da opisać a potem już było ![]() ![]()
|
|
|
| |
| polson Posty: 45 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 kwi 08 |
|
Maciu chcial skrocic trase i porwal oznakowanie trasy, ktore nie lubi byc tak traktowane i ze zlosci mocno sie wkrecilo tam gdzie nie powinno
Subaru AZS UEK |
|
|
| |
|
|
Do mnie dotarło, że Maciu coś "wciągną" podczas trwania zawodów.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

;(