Wiosenna ustawka 2012 Pychowice-29.04.12
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
ekstra fotki, dzięki wszystkim fotografom, którym się chciało stać w tym upale. Ta fota:https://picasaweb.google.com/1…927120706063858 obowiązkowo na główną Siła nas ! ![]() |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
https://plus.google.com/u/0/ph…152646448955906 Owszem, siła! Ale dolny fragment podlinkowanego zdjęcia wskazuję na to, że jednemu z zielonych nie posłużyły kiełbaski. Trzeba będzie skład uzupełnić o jedną duszę.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Wyniki w załączeniu.Kubak Wyniki jakieś niekompletne. Dlaczego ja nie mam czasu końcowego i międzyczasu? Mimo kapcia zrobiłem 4 kółka, a MiśQ i pocio nie ukończyli i mają międzyczasy? Jeszcze MiśQ na drugim okrążeniu ma najlepszy czas ze wszystkich, przez skrócenie trasy. Kubak, do poprawki wyniki. | |
| Edytowane przez Marcin dnia 01-05-2012 19:47 | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
Marcin jak chcesz się awanturować to przyjmij do wiadomości, że ja ukończyłem zawody -2 okrążenia. Po zdublowaniu dokończyłem okrążenie i postanowiłem nie przeszkadzać na trasie. Ty ostatnie okrążenie przejechałeś po tym jak pierwszy zawodnik skończył wyścig, czyli się nie liczy.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
A MiśQ-u oszukiwał, o czym wszyscy wiedzieli ale nie dał się ściągnąć z trasy.![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
No i ukończyłem 3 okrążenia (mojej trasy)! ![]() Kurczę, wyników jeszcze nie widziałem. Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Wyniki w załączeniu.Marcin Nie będzie poprawki Twojego wyniku. Marcin przejechałeś jedno okrążenie, na drugie wjechałeś po finiszu Szbikera. Przyjmuję uwagę co do wyniku MisQ i zamiast DNF będzie DSQ Dodane dnia 02 maja 2012 08:48:36 Marcin jak chcesz się awanturować to przyjmij do wiadomości, że ja ukończyłem zawody -2 okrążenia. Po zdublowaniu dokończyłem okrążenie i postanowiłem nie przeszkadzać na trasie. Ty ostatnie okrążenie przejechałeś po tym jak pierwszy zawodnik skończył wyścig, czyli się nie liczy. pocio Niestety nie ukończyłeś. Gdybyś dojechał 3 okrążenie do końca, po finiszu szbikera, byłbyś sklasyfikowany z - 1 okr. Куба | |
| Edytowane przez Kubak dnia 02-05-2012 08:48 | |
|
| |
| szaman696 Posty: 561 Dołączył: 16 mar 07 |
|
I tak Miśq był 'najszybciejszy'
Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
|
| |
|
Przyjmuję uwagę co do wyniku MisQ i zamiast DNF będzie DSQKubak O rety, rety! Koniec świata! A tak się starałem. .
Grunt to nie przemęczać się! | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 02-05-2012 13:40 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Przyjmuję uwagę co do wyniku MisQ i zamiast DNF będzie DSQMiśQ Chcesz o tym porozmawiać? Zwróć uwagę, że MisQ i DSQ nawet ładnie wygladają obok siebie. Куба |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Wszelkie protesty komisja sedziowska rozpatruje po wniesieniu kaucji wysokosci 100zl. W przypadku negatywnego rozpatrzenia wniosku kaucja nie jest zwracana
...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
Wszelkie protesty komisja sedziowska rozpatruje po wniesieniu kaucji wysokosci 100zl. W przypadku negatywnego rozpatrzenia wniosku kaucja nie jest zwracana proponuję zastąpienie kaucji złocistym napojem
|
|
| |
|
|
Myślę pocio, że to bardzo zły pomysł, jeśli masz na myśli niejaki PS.
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
obawiasz się o możliwości komisji sędziowskiej?
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
Wszelkie protesty komisja sedziowska rozpatruje po wniesieniu kaucji wysokosci 100zl. W przypadku negatywnego rozpatrzenia wniosku kaucja nie jest zwracana a przy pozytywnym rozpatrzeniu wniosku? upsss...
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
|
obawiasz się o możliwości komisji sędziowskiej? TAK. Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Eee gdzie tam komisja sędziowska dużo może - znaczy sie jest wpływowa i czasami przekupna
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| RB Posty: 398 Dołączył: 5 kwi 07 |
|
Obsmarowałem Was w bikeBoardzie ![]() http://sport-raporty.bikeboard…iosenna-ustawka |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
![]() I tylko taka refleksja, czy zauważyłeś(zauważyliśmy), że opisałeś zdarzenie, które śmiało można nazwać powrotem do źródeł MTB? nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 21-05-2012 19:34 | |
|
| |
| RB Posty: 398 Dołączył: 5 kwi 07 |
|
| Gdybym nie zauważył, to przecież nie traciłbym na to wszystko swojego cennego czasu ;-) A tak, to zauważyłem, popieram a nawet proszę o więcej. A na poważnie, to tego typu imprezy są autentyczne w przeciwieństwie do szeregu innych, mocno skomercjalizowanych (nawet jak ich organizatorzy niekoniecznie przyznają się do tego) | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

mandraghora
Trzeba będzie skład uzupełnić o jedną duszę.

.