Jesienna ustawka 2012 Pychowice-13.10.12
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Eeee nie przesuwajcie godziny startu, bo ja o 11 muszę być już w domu! Najlepiej jakbyśmy wystartowali przed 10 . że będzie zimno, to pewne, ale jutro mają być chmury, czyli później i tak się specjalnie nie ociepli. RadkuJ - to witaj w klubie, bo ja chyba więcej już odciąłem łańcucha niż zostawiłem na rowerze . Kto przyjmie moją rękawicę? Widzę, że Versus już jest zajęty ![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
A ja sobie pozbieram te rękawice i opchnę na allegro ![]() Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
Jak bede w stanie wsiasc na Rower to bede ale jeszcze cwicze podnoszenie ciezarow
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
już wróciłem. Traska fajowa! Powodzenia jadącym! |
|
|
| |
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
| Kilka fotek ode mnie. | |
| Edytowane przez przemo dnia 13-10-2012 16:58 | |
|
| |
| szaman696 Posty: 561 Dołączył: 16 mar 07 |
|
Trasa super. Pogoda również, jechało się dobrze. Fajnie, że Wam się chce organizowac takie ściganie dzięki wielkie!!!! I na koniec super ognicho
Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl | |
| Edytowane przez Axi dnia 13-10-2012 20:51 | |
|
| |
| RadekJ Posty: 9 Dołączył: 18 kwi 12 |
|
| Warto było wstać o tej 9tej. Jechało się dobrze, fajne towarzystwo, lajtowa atmosfera, mam nadzieje pojawić się na następnych ustawkach. | |
|
| |
| Vandall Posty: 7 Dołączył: 17 sie 10 |
|
|
Podziękowania dla Macia i organizatorów naprawdę świetnie się bawiłem , sucho ciepło trasa kapitalna, towarzytcho super, ognisko trochę pobładzilismy are wreszcie was znaleźliśmy i było extra, wielkie BRAWA !!! ps. szaman rewanż na wiosnę , kocur też się szykuj drugi raz jako fotograf się nie wyłkasz hehe chyba byłem ostatni ![]() czad! |
|
|
| |
| szaman696 Posty: 561 Dołączył: 16 mar 07 |
|
Z przyjemnością Mam nadzieję, że na wiosnę będę mógł jeździć to z chęcią się pościgam :>
Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Buli, ten podjazd w lesie się podjeżdza. ![]() Wybrane fragmenty z trasy: https://www.youtube.com/watch?v=jEgKzbkYMPQ | |
| Edytowane przez Marcin dnia 13-10-2012 22:56 | |
|
| |
|
|
Hinol:https://picasaweb.google.com/1…803307397122066 Rewelacja! Pomyśl o takiej fryzurze na stałe! ![]() UMaćku, dzięki za motywację do jazdy na jedynych 2 kółkach, które miałem czas przejechać ! |
|
|
| |
UMaciek ![]() Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
Marcus, szkoda że nie udało Ci się zostać dłużej, na kolejnych kółkach się już ładnie rozkręciłem i mogłoby dojść do ciekawej bezpośredniej rywalizacji ![]() PePe, w chwili wolnego, mógłbyś wrzucić plik z miejscami i okrążeniami? Chętnie bym sobie przeanalizował conieco. Ogólnie dziękuję wszystkim za fajny wyścig w doborowym towarzystwie Maciu, wymyśliłeś genialną traskę sprawdzającą wszystkie umiejętności potrzebne w MTB Teraz już wiem, po czym będziemy się ścigać na MLA na wiosnę.
|
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Dzięki wielkie tym wszystkim którzy uczestniczyli w ustawce jako startujący jak i tym co robili za kibiców i fotoreporterów! ![]() Dzięki także tym co przybyli na ognisko ![]() Miałem zamiar oszukiwać w każdym dogodnym momencie mojej jazdy, jednak trasa okazała się nie bardzo wyczerpująca i zrezygnowałem z moich zamiarów (prawie) ![]() Trasa, bardzo fajna! Niezarzynająca i z momentami odpoczynku, takie lubię ![]() Mam nadzieję, że w lepszej dyspozycji będę wiosną przyszłego roku. Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Grezi Posty: 68 Dołączył: 31 paź 10 |
|
Trasa 11/10 ![]() Ognisko 12/10 ![]() Wielkie dzięki dla MiśQ za transport do domu po niezłej glebie na asfalcie w drodze powrotnej.Tylko więcej imprez z zielonymi. ![]() |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
|
Wypas jak zawsze. Tyle w temacie
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| Adinek Posty: 97 Dołączył: 7 cze 11 |
|
Również przyłączam się do podziękowań za organizację ustawki i ogniska. Fajnie było pojeździć ze znajomymi twarzami, ścigania nie było, bo forma skończyła się razem z wakacjami. Trasa fajna, pod koniec trzeba było się skupić i na podjazdach jak i zjazdach. Żałuję, że to moja pierwsza ustawka, na pewno pojawię się na edycji wiosennej ![]() | |
| Edytowane przez Adinek dnia 14-10-2012 00:10 | |
|
| |
Madzik ![]() Posty: 87 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 29 cze 08 |
|
Również dziękuję za spotkanie przy ognisku. Ciekawe jak impreza rozwinęła się jak zostało tylko męskie grono . |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Co tu dużo pisać - super imprezka ![]() |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Jak zwykle super impreza, choć tylko dotarłem na ognicho. Jeszcze raz dzięki MiśQ-u za transport, gdyż inaczej bym nie wrócił. Złamałem podstawową zasadę "nie mieszać".![]() |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 533 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
No tośmy się Versus nie dowiedzieli kto kogo objedzie. Marcin twierdzi co prawda, że kontrolował sytuację i faktycznie może mieć rację ale te nasze tyły jechały dość równo aż do momentu kiedy ja nie dałem otb a Ty nie zepsułeś łańcucha. Swoją drogą nawet Cię nie zauważyłem nigdzie z tym defektem przy trasie albo nie zarejestrowałem tego. Jak Maciu dał start ja wkładałem pierwszą rękawicę :-) zanim ruszyłem wszyscy już byli z przodu. Zwyczajnie w pewnym momencie pchałem się, jak to zwykle, żeby wziąć Marcina dostałem uślizgu w lasku na skręcie w lewo. Ktoś z tych co dopiero ich dogoniłem mnie wziął. Ruszyłem, stwierdziłem brak czegoś w kieszeni, komórki, przez moment myślałem, żeby na następnym kółku się tam rozejrzeć ale dobrze, że się wróciłem bo wypadły razem z nią i dokumenty. Spotkaliśmy się więc znowu na trasie tylko ja w przeciwnym kierunku wracałem się do punktu przyziemienia na poszukiwania. Potem pogoń no i reszta standard. Byłem ostatnią osobą jaka przekroczyła metę tego dnia. Dziękuję, że byliście tak uprzejmi by poczekać z kolejną zupełnie nieoczekiwaną koronacją Bulie'ego ;-) Jedna z niewielu obecnie imprez w Krakowie. Rzadkość. Serio możecie to robić raz w miesiącu a nie dwa na sezon i też będzie mało. Ciekawa sprawa bo zawsze mnie ciekawiło tak mierzalnie jaki to wysiłek dla mnie takie ściganie. Nie mam drugiego statywu ale założyłem opaskę a pulsometr w kieszeń i wyszło: avg 155, max 190 !! Track: http://www.sports-tracker.com/…12n9pi65pmjfrf0 Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Najlepiej jakbyśmy wystartowali przed 10
. że będzie zimno, to pewne, ale jutro mają być chmury, czyli później i tak się specjalnie nie ociepli. 
Maciu, wymyśliłeś genialną traskę sprawdzającą wszystkie umiejętności potrzebne w MTB
Teraz już wiem, po czym będziemy się ścigać na MLA na wiosnę.
na asfalcie w drodze powrotnej.