Podjazd do zoo na czas
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
|
...nie wydaje się Wam że ten podjazd strasznie się .... pofalował ?? ... przydało by się zmienić nawierzchnię gdzieś tak od dołu aż do Baby Jagi ...
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
| Latka Expressowa Posty: 62 Dołączyła: 19 cze 07 |
|
Mój pierwszy podjazd na czas pod zoo. W sumie tylko jeden bo niestety później złapałam kapcia. ![]() Czas: 6:35 Waga układu: 71kg Moc: 239 Watt Całkiem nieźle jak na początek. |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| To Ty mnie wyprzedzałaś dzisiaj tak koło 11 ? | |
|
| |
|
To Ty mnie wyprzedzałaś dzisiaj tak koło 11 ?furman Hmm jeśli jechałeś w czarnoczerownej kurtce to tak. |
|
|
| |
|
Kurcze - nie poznałem Cie nawet Dopiero jak już przemknęłaś to po marce roweru zacząłem się zastanawiać/ Kto to może na takim KTM-ie jechać?Jakoś strasznie drobna mi się wydawałaś ![]() To był mój 7 albo 8 podjazd już więc nawet nie próbowałem Cię gonić. | |
| Edytowane przez furman dnia 26-03-2009 14:07 | |
|
| |
|
Kurcze - nie poznałem Cie nawet Po co wozić zbędny balast Swoją drogą też miałam probem, żeby Cię zidentyfikować. |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Po co wozić zbędny balast Ale hamowa, moje dodatkowe kilogramy powinny sie obrazic! ![]() |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Dziś po raz pierwszy postanowiłem się zmierzyć z podjazdem w 2009 roku, i takim sposobem podjechałem 15 razy Najlepszy czas uzyskałem na pierwszym podjeździe.Waga systemu=82kg (rower kloc treningowy okolice 15kg + ubranie 0,7l bidon pełny) żeby nie było że się roztyłem ![]() Czas 6,06 min Waty 298 - do 300 jeszcze brakuje paru sekund ale... ...całe życie drugi! | |
| Edytowane przez Maciu dnia 28-03-2009 18:16 | |
|
| |
|
Ło Boziu 15 razy !!!
|
|
|
| |
|
Ło Boziu tak ale w trakcie 13 już było bardzo słabo, lecz chciałem zrealizować założenie. Przez 3h dużo osób spotkałem które zmagały sie z podjazdem
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| baoo Posty: 17 Dołączył: 20 mar 09 |
|
| Troche sie poprawiłem czas 6:21. Do urwania jeszcze bo przełożenie mialem jedno 52x21. Zdecydowanie za twardo, wiekszość trasy jechałem na stojąco. Waga zestawu mniejsza bo 84 kg. | |
| Edytowane przez baoo dnia 29-03-2009 00:52 | |
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
Ło Boziu ...nie dawać mu więcej koksu !!! ... widzę że konkurencja przerodziła się z kto szybciej na kto więcej ...
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
|
|
Udało się pierwszy raz w tym roku zjechać poniże 7 minut, dokładnie 6,29. Jak na mnie to nieźle. Oczywiście rower zimówka na terenowych gumach. |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
No to też się chwalę. Po raz pierwszy w ogóle zjechałem poniżej 7 min. 6:54. Masa zestawu 89.
Куба |
|
|
| |
| Tomciox Posty: 24 Miejscowość: Kraków/Cieszyn Dołączył: 23 kwi 07 |
|
Mi też dziś lepiej poszło Wcześniej wyraźnie nie służyła mi zimowa aura. Przyznam się, że gdy temp. oscylowała ok 0*C, nie potrafiłem nawet zejść poniżej 8min.Dzisiejszy czas 6:42, zestaw 93kg = 307,91W | |
| Edytowane przez Tomciox dnia 31-03-2009 20:23 | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Coś mi się wydaje , że Ania vel Łatka strasznie zmobilizowała brać rowerową do poprawiania swoich czasów. No i bardzo dobrze . Za parę dni przyjdzie kolej na mnie, ale już na rowerku startowym.![]() |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Rzeczywiście coś w tym jest. Tłok jak na autostradzie. Niedługo do podjazdu trzeba będzie się w kolejce ustawić. Spotkałem z 6-7 rowerzystów tłukących podjazdy. Wycieczkowiczów nie liczę.
Куба | |
| Edytowane przez Kubak dnia 31-03-2009 20:38 | |
|
| |
|
Coś mi się wydaje , że Ania vel Łatka strasznie zmobilizowała brać rowerową do poprawiania swoich czasów. Postaram się utrzymywać tą mobilizację podczas sezonu ![]() |
|
|
| |
| Kubus18 Posty: 70 Dołączył: 31 mar 09 |
|
Po pierwsze witam ![]() Po drugie faktycznie, po zimie jakby mniej równo jest. Po trzecie faktycznie straszne tłumy dziś były, w tym dwóch panów na szosach od was. Ja osobiście zawsze wybieram drogę do Zoo przez lasek i zazdroszczę tym którzy mają tyle samozaparcia żeby podjechać po kostce 15x! Ja dzisiaj po 3x na białej drodze miałem dość życia ![]() Do rzeczy, w tamtym sezonie podjeżdżałem, moja waga wtedy to 69 kg+ 15,5 kg rower+ 0.7 l itp. wyszło 7.44. Dzisiaj już miałem wsiadać w MPK-a, ledwo wyjechałem. Tak z ciekawości...z jaką prędkością zjeżdżaliście? Mi dzisiaj stukło 65 km/h. |
|
|
| |
|
Zjazd asfaltem z dużą to żadna przyjemność, w dodatku zakręt o ok 100' w lewo (przed babą jagą) strasznie wynosi
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Dopiero jak już przemknęłaś to po marce roweru zacząłem się zastanawiać/ Kto to może na takim KTM-ie jechać?
Najlepszy czas uzyskałem na pierwszym podjeździe.
15 razy !!!