27.03.2011 ustawka XC Pychowice
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
Nie będę go oglądał tylko GRAŁ...zresztą co wiecie o piłce nożnej
|
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Ja wiem coś o włoskich drużynach
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Ok, ja tez się przyczepie, a co ![]() Michu, ty jesteś kolarz w końcu, a nie piłkarz (cudów nie ma, trzeba się na jednym skupić, aby być w tym na prawdę dobrym) i mając niepowtarzalną okazje do przepalenia się przed sezonem, w doborowym towarzystwie, wolisz biegać w zapoconej hali? Fakt tym dziwniejszy, że na FB twardo się zadeklarowałeś, a teraz nagle "wyskakuje" Ci piłka?
|
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Podejrzewam, że objechał bym Micha 2x choć przez całą zimę nic nie robiłem ![]() Michu Ty, cykorze!
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Hinol... rzekłbym wyrecytował: "Michu, ty jesteś kolarz w końcu, a nie piłkarz..." (post 212, werset 2) Zapiszmy to! Tak, określenie "kolarz" jednak nobilituje! Aż się wzruszyłem i popłakałem ![]() To nie byle podwórze, klepisko, dwa słupki, kawał skóry, pęcherz. Technologia, technika, przemysł, wytwórcy, wydatki... dalekie szosy, pasma górskie, nostalgiczne krajobrazy, rześka bryza, kwietne zapachy...
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 26-03-2011 00:40 | |
|
| |
| Monika Posty: 14 Dołączyła: 5 gru 10 |
|
Michu to zdecydowanie "kolarz",często widzę go na bulwarach gdy tam biegam ![]() |
|
|
| |
|
|
Kolarz bulwarowy?
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Czyli niedzielny rowerzysta
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
Nie, właśnie w niedziele jest piłkarzem!![]() W związku z zapowiadającą się pogodą, zachęcam do zabrania ciepłej, nieprzemakalnej odzieży wierzchniej. Na czas przejazdu będzie ją można zostawić w samochodzie. nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
|
Widząc co się dzieje za oknem i mając wiedzę ze jutro bedzie taka pogoda grubo się zastanawiam nad przełożeniem ustawki. Bo nie ma większego sensu zmarznać, przemoczyć się i sie rozchorować na 2 tyg przed rozpoczęciem sezonu. Alternatywą jest przyszła niedziela 3.04, czy większość jest ZA? ...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
|
Jestem za! Ja i Michu, tak się domyślam.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Dla mnie w sumie obojętne, choć przecież pogoda jutro wydaje się OK. Zakładając że przestanie padać wieczorem to wydaje mi się że jutro dałoby radę to zorganizować, ale dostosuję do ogółu. W sobotę 2 kwietnia w Pychowicach jest XC akademickie (tylko dla członków AZS), to może by ktoś się wybrał i obczaił trasę. Ja niestety przyszłą sobotę mam zajętą. SIŁA! NIE MA LIPY! | |
| Edytowane przez lukcio dnia 26-03-2011 14:21 | |
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
| Jeśli chodzi o mnie, stawiał bym na inny termin aniżeli jutrzejszy, bo chcą dojechać na rowerze, liczę na w miarę ciepła i sucha pogodę. Przy okazji większa szansa, że rower MTB będę miał na chodzie. | |
|
| |
|
|
Bede w sobote na akedemickim xc wiec zobacze co i jak. Ale jutro głównie chodzi mi o drogi oddechowe, bo poniżej 5'C bedzie wiec płuca, gardło mogą być najbardziej poszkodowane ;/
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
| Poczekajmy do jutra z decyzjami. Jak za niedlugo przestanie padac, to warunki moga byc nienajgorsze, a i temperatura >5 st. nie bedzie zla... | |
|
| |
|
Jeśli będzie pogoda taka jak dzisiaj jestem za nast , tygodniem
|
|
|
| |
|
Dobra! twardym trzeba być! Nie wprowadzam żadnych zmian. Jutro o 10 widzimy sie w Pychowicach
...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
Michu i tak nie przyjedziesz! ![]() |
|
|
| |
|
|
Buli przyajdę za tydzień przyjadę. Nie moja wina, że nam zrobili na hali Politechniki jutro Mistrzostwa Polski Wyższych Szkół Teologicznych w piłce nożnej... |
|
|
| |
|
Dobra dobra, takie kity to szklarzowi! ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |