VII Tour de UEK ! [nd, 5 czerwca]
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- 3
- 4
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
Królestwo za galerie "The Best Of"! ![]() Dodane dnia 06 czerwca 2011 18:26:09 Ponieważ obejrzałem galerie takie jakie są to mogę zmienić ofertę z królestwa na ziemniaka ![]() | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 06-06-2011 18:26 | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Cvbge wygodny jesteś! To są galerie dla zawodników, do analizy pozycji, stylu, trajektorii wejścia w zakręt, poprawy sylwetki, awioniki, a nie pokazywania cioci na niedzielnym obiedzie lub zwyczajnie "ciekawskich". ![]()
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
Ja jestem wygodny bo chcę przebranych zdjęć, ale fotografowie też są wygodni bo nie przebierają zdjęć! ![]() |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
A startujący są zachłanni bo chcą swoich zdjęć, więc cierpliwie przeglądają zdjęcia wychodząc z założenia, że jak jest ich tyle, to większą szansę mają na własne. I tym sposobem wszyscy są szczęśliwi... ewentualnie poza osobami które nie wyzwoliły endorfin podczas startu/udanej sesji fotograficznej
Pozdrawiam |
|
|
| |
| polson Posty: 45 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 kwi 08 |
|
o przepraszam ja nie uwolnilem endorfinek, na zdjeciach sie znalalzem, szczesliwy jestem a do tego zmeczylem sie nie mniej niz podczas startu
Subaru AZS UEK |
|
|
| |
|
Cvbge uwierz, że łatwiej byłoby mi wybrać i zamieścić 50 fajnych fotek, niż wgrywać 2h 344 obrazów. Przy czym przejrzeć muszę i tak wszystkie, by usunąć ten, na których ktoś wyszedł ekstremalnie niekorzystnie, bo wbrew pozorom staram się nie ośmieszać ludzi. Zwłaszcza problem jest z Paniami, bo One zawsze są niezadowolone z własnej aparycji. Kategoria "M" zawsze zwali na aberracje, dystorsje obiektywu itp.![]() Lenistwo też się znajdzie, ale to w galerii na zielnej stronie. Kilka obrazów tam dołożę.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 06-06-2011 21:58 | |
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Ja dziękuję za najlepszy wyścig w mieście Na piasku za transformatorem próbowałem pokonać zakręt 90' ze zbyt dużą prędkością najazdową w efekcie czego przejechałem przednim kołem za taśmę która była naciągnięta przez wiatr, próbując wrócić jakoś przed taśmę korba rozcięła ją i odpadający kawałek (dość spory) zawinął się na kasecie i łańcuch nie siadał na zębach odplątywanie trwało zbyt długo by kontynuować wyścig. |
|
|
| |
| ilbi Posty: 77 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 5 cze 10 |
|
Versus, mówisz że aż tak wybredne jesteśmy..., hmm? p.s. Dzięki za fotki i fajny event! |
|
|
| |
|
|
Taaak taaak! 1.Ilbi, ilbi... coś zaczynam kojarzyć! 2.Czy tłem fotki pod nickiem jest Park Jordana? nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| ebola Posty: 152 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 sie 08 |
|
Wyścig bardzo fajny. Po namowie uległem i wystartowałem w elicie... ale ja to chyba jestem jelita dopiero drugi raz w życiu jechałem XC i powiem że start mam słabiutki, jakoś nie potrafię od początku naginać na 110% mocy nie wspomnę już o technice pokonywania zakrętów na krętych trasach... no porażka a tak w ogóle nie ukończyłem zawodów bo jak co poniektórzy zauważyli złamałem mą piękną sztycę na szczęście da się to naprawić. Mam nadzieję, że będę miał okazję wystartować w przyszłym roku na Tour de UEK. Impreza naprawdę GODNA POLECENIA ![]() |
|
|
| |
| ilbi Posty: 77 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 5 cze 10 |
|
Nie, inny park ![]() |
|
|
| |
| remy Posty: 32 Dołączyła: 10 cze 08 |
|
|
http://vimeo.com/24910775 Krótka relacja z VII Tour de UEK |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
Misiek a co ty pokazujesz na podium
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
|
CYCKI! - na filmie nie słychać ale krzyczałem "Misiek pokaż cycki!"
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| Dawid Posty: 155 Miejscowość: Krk - Kurdwanów Dołączył: 7 cze 08 |
|
|
Jeszcze parę fotek ode mnie: https://picasaweb.google.com/d…sRgCLTr3bj36a1E |
|
|
| |
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
| Nie wiem czy jeszcze komuś się będzie chciało oglądać, ale jeszcze jest garść fotek ode mnie klik | |
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Przemo Dzięki. Zdjęć nigdy za wiele
|
|
|
| |
| remy Posty: 32 Dołączyła: 10 cze 08 |
|
Cześć![]() Nowa porcja zdjęć z tduek do obejrzenia nahttp://picasaweb.google.com/azs.uek Pzdr! k. |
|
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- 3
- 4
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |

Kategoria "M" zawsze zwali na aberracje, dystorsje obiektywu itp.
odplątywanie trwało zbyt długo by kontynuować wyścig.
dopiero drugi raz w życiu jechałem XC i powiem że start mam słabiutki, jakoś nie potrafię od początku naginać na 110% mocy
nie wspomnę już o technice pokonywania zakrętów na krętych trasach... no porażka
a tak w ogóle nie ukończyłem zawodów bo jak co poniektórzy zauważyli złamałem mą piękną sztycę